ولی این روش حل مشکل شما نیست! بیشتر شبیه پاک کردن صورت مسئله است... شما نباید دستی اون فایل رو ویرایش کنید و باید خود apt این کارها رو انجام بده --> اگه نتونست چي ؟
شما وقتی میخواستید اون بسته رو دوباره نصب کنید چه خطایی میداد؟ با dpkg -i
فرض كنيد شما در حال سرويس يك چاپگر سوزني هستيد. هد را بيرون آورده و سوزنهاي آنرا بررسي مي كنيد و يك سوزن آسيب ديده را تعويض مي كنيد ولي هنگام بستن هد پيچ از دستتون مي افته تو چاپگر. هر كار مي كنيد با هيچ ابزاري نمي تونيد اونو بيرون بياريد. از دوستاتون كمك مي گيريد .از اونايي كه قبلا اين مشكل براشون پيش آمده مي پرسيد چطوري حلش كردن؟ ولي با راهنمايي اونا هم موفق نمي شيد. تا وقتي هم اون پيچ را بيرون نياريد هيچ كاري نمي تونيد با چاپگر بكنيد. چون اگه مساله فقط بستن هد بود با يه پيچ ديگه هم مي شد بست. نهايتا بعضي بچه ها كه مجبور شده بودن چاپگرشون را دور انداخته و يكي ديگه بخرن به من هم همين توصيه را كردند.نتيجه اي كه خودم هم بهش رسيده بودم. اما در آخرين لحظات يكي ديگه از دوستا كه دنبال حل مشكل بود دريچه اي زير چاپگر پيدا كرد كه خيلي راحت باز مي شد و بدون نياز به باز كردن كل دستگاه با يه تكون كوچيك پيچ ازش بيرون افتاد و اونو سر جاي خودش بستم. ديدم حالا كه مشكل خودم حل شده بهتره اين روزنه را به ديگران هم نشون بدم اگه دوست داشتن موقع نياز ازش استفاده كنند.البته ممكنه از نظر بعضي دوستان مثل شما هم درست نباشه اين قسمت سيستم را دستكاري كرد.
در نهايت بنظر شما مشكل من در آوردن پيچه بود يا بستن هد و اولويت با كدوم بود ؟