استیون سینوفسکی، رییس بخش ویندوز در مایکروسافت از ویندوز 8 رونمایی کرد و درباره قابلیتهای جدید ویندوز گفت.
بر اساس سخنان سینوفسکی، ویندوز بازنگری و قابلیتهای جدیدی به آن افزوده شده است.
و اما نکات برجسته در این جلسه به همراه پاسخهای ما:
* قرار نیست با آمدن ویندوز جدید نیازی به بروزکردن سختافزاری داشته باشید؛ حتی رم یک گیگ کافی است. / جون من؟ فقط یه گیگ؟ چیز دیگه نمیخوای؟ مرد حسابی من اگه یه گیگ رم داشتم که خدا رو بنده نبودم
* مایکروسافت هم به فکر اپ استور افتاده است. / خب خدا رو شکر بیست و یک سال بعد از گنو و ده سال بعد از مک، ویندوز هم فهمید که همچین کاری هم میشه کرد
* فکری به حال مصرف کمتر حافظه مجازی شده است و تسک منیجر اپلیکیشهای غیر فعال را تعلیق میکند. / خب وقتی پارتیشن swap نداشته باشی مجبور به انجام این کارا میشی دیگه. احتمالا تو نسخهی ۹ میگه: مایکروسافت هم به فکر پارتیشن swap افتاده است
* قابلیت چند لمسی در IE10 / ببین! من اینو اشتباه خوندم یا جداً فقط اینترنت اکسپلورر مولتیتاچ داره؟
بقیهی سیستمعامل کشکه دیگه؟ خدا پدر گنوم رو بیامرزه!
* به کارگیری SkyDrive برای ذخیرهسازی آنلاین اطلاعات و یا استفاده از اپلیکیشنهای ابری. / بله. سه سال بعد از ubuntu one و یک سال و اندی بعد از اون سرویس کلود اپل. تازه حجمش رو نگفته و این که اصلا رایگان هست یا برای این هم باید پول داد
* آنتی ویروس داخلی در ویندوز 8 قرار گرفته است. / مرگ من؟ الآن من کاملا وسوسه شدم که برم ویندوزکار شم اصلا
سیستمعاملی که ویروس میگیره چه این برنامه توش باشه چه روش باشه فرقی نمیکنه. همهی آنتیویروسها در برابر ویروس جدید غیر مقاوم هستن. همون ضربالمثلی که میگه دزد همیشه یه قدم از پلیس جلوتره
* نسخه تبلتها و دسکتاپ مجزا نیست. / این رو دیگه چیزی نمیگم
فقط اگه فکر میکنی قرار بوده مجزا باشه بگو که سرم رو بکوبم تو دیوار
* زمان بوتشدن و اجرای برنامهها، کوتاه خواهد بود. / تا نیاد و نبینم نظری نمیدم، ولی با رم حداقل یه گیگ هنر میکنه؟
* میتوان یک تصویر بکگراند را در چند مانیتور داشت. / الآن غش و ضعف برم؟
این تکنولوژی لااقل برای سال ۱۹۹۸ هست
* در ونیدوز 8، استایلی به نام «مترو» و برنامههایی موسوم به «مترو» خواهیم داشت. / خب این مترو چیه؟ تو متروی تهران هم کار میکنه برنامههاش؟
* هنگام ورود به ویندوز 8، با استارت اسکرین مواجه میشوید نه، دسکتاپ معمول. / خب هنگام ورود به سایر سیستمعاملها هم با اسپلش اسکرین مواجه میشیم نه دسکتاپ معمول. این مربوط به طراحی گرافیکی و ثیم میشه، قابلیت نیست که!
* امکان لاگاین کردن با پسورد تصویری فراهم شده و میتوانید روی یک تصویر از توالی لمسی استفاده کنید. / چهقدر آشناست این! آها! الآن دو ساله خودم دارم این جوری قفل گوشیم رو باز میکنم