انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب مودم ON BOARD  (دفعات بازدید: 15884 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: نصب مودم ON BOARD
« پاسخ #60 : 09 فروردین 1387، 02:50 ق‌ظ »
مجید جان شواهد نشون میده که تنظیمات همه چیز درست هست ولی باز کانکت نمیشه !!!!
تنها یه چیزی به ذهنم می رسه. اگر شما ساکن تهران هستید و مایل بودین یوزر و پسورد و شماره تلفن تماس شبکه رو بدین که تست کنم ببینم من خودم می تونم کانکت بشم یا مشکل از ISP هست. (اگر مایل بودین برام پیغام بزارین)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #61 : 12 فروردین 1387، 08:34 ب‌ظ »
مجید جان سلام
ببخشید که دیر دارم جواب می دم.
مجید جان همین الان که دارم این جواب رو برات می نویسم کلی سر و کله با این اشتراکی که دادی زدم ولی هرکاری کردم وصل نشد. علت اینکه تو هم نمی تونی وصل بشی از کامپیوترت نیست، از تنظیمات سرور امیدان هست. دیدم اینطوریه اصلاً نرفتم توی ویندوز چک کنم ببینم که وصل می شه یا نه.
ارتباط اینترنت من به صورت ADSL هست و واسه همین تقریباً ۳ سال هست که دیگه از کارت استفاده نمی کنم و نمی تونم بهت بگم که کدوم ISP هست که میشه با کارت هاش به اینترنت راحت و بی دردسر کانکت شد. اگه کسی از دوستان هست که ساکن تهران هست و از اینترنت کارتی برای وصل شده به اینترنت از داخل اوبونتو استفاده می کنه، بهتره بگه تا بلکه شما هم بتونی از اینترنت در داخل اوبونتو استفاده کنی.

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #62 : 12 فروردین 1387، 10:32 ب‌ظ »
من قبلا از پارس آنلاین استفاده می کردم.خیلی خوب وصل می‌شد! \\:D/

آفلاین RIQUELME

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
« پاسخ #63 : 13 فروردین 1387، 12:45 ق‌ظ »
مجید جان سلام
ببخشید که دیر دارم جواب می دم.
مجید جان همین الان که دارم این جواب رو برات می نویسم کلی سر و کله با این اشتراکی که دادی زدم ولی هرکاری کردم وصل نشد. علت اینکه تو هم نمی تونی وصل بشی از کامپیوترت نیست، از تنظیمات سرور امیدان هست. دیدم اینطوریه اصلاً نرفتم توی ویندوز چک کنم ببینم که وصل می شه یا نه.
ارتباط اینترنت من به صورت ADSL هست و واسه همین تقریباً ۳ سال هست که دیگه از کارت استفاده نمی کنم و نمی تونم بهت بگم که کدوم ISP هست که میشه با کارت هاش به اینترنت راحت و بی دردسر کانکت شد. اگه کسی از دوستان هست که ساکن تهران هست و از اینترنت کارتی برای وصل شده به اینترنت از داخل اوبونتو استفاده می کنه، بهتره بگه تا بلکه شما هم بتونی از اینترنت در داخل اوبونتو استفاده کنی.

آخه مگه چه فرقي داره؟؟؟شما مطمئني آقا مهدي که مشکل از اميدانه؟؟؟؟؟؟؟

من قبلا از پارس آنلاین استفاده می کردم.خیلی خوب وصل می‌شد! \\:D/

به به!آقا کسرا شما هم که اينجايي!
برم يه پارس آنلاين بخرم ببينم وصل ميشه يا نه؟؟؟؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #64 : 13 فروردین 1387، 01:18 ق‌ظ »
مجید جان من هر کاری کردم نتونستم با این اشتراکی که داده بودی کانکت بشم و همش script failed میداد. به هیج صراطی هم مستقیم نبود !

آفلاین amirHP

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
    • binazir
« پاسخ #65 : 29 تیر 1387، 06:37 ق‌ظ »
سلام  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
حال سر و کله زدن با یه تازه کار دیگه رو دارین ؟ من برنامه ی اسکن مودم را اجرا کردم . مودم من از نوع alsa است . راهنمای نصب رایو رو خوندم و پکیج sl-modem-daemon را از اینترنت دریافت و نصب کردم . اما هر کاری می کنم . میگه مودم نصب نشده .
برای این کار از دستور :lspci | grep modemیا کد wvdial استفاده می کنم اما اولی جواب نداره و دومی میگه no detect ! و آیا برنامه ای برای مودم در حال اجراست ؟ لطفا راهنمایی کنید .
در ضمن بگم که من قبل از این درایو اینتل رو هم نصب کردم .امیدوارم مشکل به خاطر نصب دو درایو نباشه . :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(