انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمايي درباره ي نصب اوبونتو در كنار ويندوز  (دفعات بازدید: 937 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soroush-firouzi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
با سلام خدمت دوستان گرامي از شما مي خواهم به من اسان ترين و راحت ترين راه نصب اوبونتو ١١.٤ در كنار ويندوز رو به من بگيد (فقط اگر ميشه سريع چون عجله دارم) ممنون.

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
پاسخ به: راهنمايي درباره ي نصب اوبونتو در كن
« پاسخ #1 : 14 تیر 1390، 10:14 ق‌ظ »
در کنار ویندوز یا در درون ویندوز ؟
اگر میخواهید در کنار ویندوز نصب کنید بهترین راه نصب از طریق بوت لوح فشرده و طی کردن مسیر نصب هستش ...
اگر میخواهید در درون ویندوز نصب کنید از برنامه هایی مجازی سازی چون *VirtualBox میشه استفاده کرد (البته میتونید از طریق **Wubi هم اوبونتو رو در ویندوز نصب کنید).
اگر فقط دنبال تست اوبونتو هستید توصیه میکنم از روش دوم استفاده کنید.

----------------------------------------
پی نوشت :
* در مورد Wubi بخوانید
** در مورد VirtualBox بخوانید
« آخرین ویرایش: 14 تیر 1390، 10:24 ق‌ظ توسط javandata »
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین soroush-firouzi

• Newbie
  • *
در کنار ویندوز یا در درون ویندوز ؟
اگر میخواهید در کنار ویندوز نصب کنید بهترین راه نصب از طریق بوت لوح فشرده و طی کردن مسیر نصب هستش ...
اگر میخواهید در درون ویندوز نصب کنید از برنامه هایی مجازی سازی چون *VirtualBox میشه استفاده کرد (البته میتونید از طریق **Wubi هم اوبونتو رو در ویندوز نصب کنید).
اگر فقط دنبال تست اوبونتو هستید توصیه میکنم از روش دوم استفاده کنید.

----------------------------------------
پی نوشت :
* در مورد Wubi بخوانید

داخل ويندوز يعني چه طوري ؟؟؟؟؟؟
** در مورد VirtualBox بخوانید

آفلاین soroush-firouzi

• Newbie
  • *
دوستان من فایل لینوکسو گرفتم ولی لبتابم اونو فایل ایمیج میشناسه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
https://help.ubuntu.com/community/GraphicalInstall
دوستان من فایل لینوکسو گرفتم ولی لبتابم اونو فایل ایمیج میشناسه. چرا؟
خوب واسه این‌که فایل ایمیجه دیگه! مثل ایمیجی که از هر سی‌دی دیگه می‌گیری. به صورت ایمیج تهیه کردن و گذاشتن واسه دانلود.
اگه خواستی توی ویرچوال‌باکس نصب کنی همین ایمیج کفایت می‌کنه. برای نصب در دل ویندوز(ووبی) ایمیج را با یک درایومجازی‌ساز مثل Daemon اجرا کن که در این روش باید رم درست درمونی داشته باشی! اگه هم می‌خوای که به صورت بوت دوگانه نصب کنی(روش ایده‌آل) که باید ایمیج را روی دیسک رایتش کنی(Bootable).
فیلمی که اینجا لینک داده شده را دانلود کن. توی همین انجمن سرچ کنی، راهنما واسه نصب زیاده، که با یک کم حوصله و دنبال کردن ارسال‌های تاپیک‌های حاصل از جست‌وجو، اطلاعات خوبی بدست می‌آری. مثل این یکی:

گوگل هم اعجوبه‌ایه:
و...
*
شاد باشید.
« آخرین ویرایش: 14 تیر 1390، 08:39 ب‌ظ توسط Dream »