انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب بوت لودر در پارتيشني ديگر  (دفعات بازدید: 2731 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین esfahan2000

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
  • VA)(ID
نصب بوت لودر در پارتيشني ديگر
« : 05 فروردین 1390، 10:13 ب‌ظ »
با سلام
من وقتي ابونتو10.10صب ميكنم و  مكان نصب بوت لودر را روي يك پارتيشني ديگه ميزارم بعد از نصب اصلا گرابي نيست.
هدفم از اين كار اينه كه وقتي ويندوز را عوض ميكنم ديگه گرابم نپره.
عيب راه من چيه؟
راه حل اساسي چيه؟
با تشكر
چترها را باید بست/زیر بارن باید رفت/فکر را خاطره را زیر باران باید برد/با همه مردم شهر زیر باران باید رفت/دوست را زیر باران باید دید

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: نصب بوت لودر در پارتيشني ديگر
« پاسخ #1 : 05 فروردین 1390، 11:01 ب‌ظ »
خب این مشخصه که گرابی وجود نخواد داشت
چون سیستم شما از روی MBR آدرس بوت لودر رو میخونه و وقتی شما گراب رو روی بوت رکورد اصلی نصب نکردی خب گرابی لود نخواهد شد
البته یه کاری میشه کرد دیگه دیگه ویندوزت نپره و گراب هم سر جاش باشه
گراب رو همونجا که نصب کردی بزار باشه و برنامه زیر رو نصب کن
http://en.wikipedia.org/wiki/EasyBCD
حالا توی لیست برنامه EasyBCD گراب رو با محلی که گراب رو نصب کردی بهش نشون بده
فکر کنم ویندوز رو خودش بشناسه
حالا دیگه منیجر بوت شما این برنامه هست و دیگه مشکلی باهاش نخواهی داشت
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین esfahan2000

• Full Member
  • *
  • VA)(ID
« پاسخ #2 : 06 فروردین 1390، 12:28 ق‌ظ »
ایمان جـــــــــان ممنون.
همیشه کمکم میکنی X: X: X:
من دانلودش کردم اما دقیقا نمیدونم چطوری باهاش کار کنم؟
(البته وقتی لود سیستم را میزنم خطا میده اما میتونم برنامه را اجرا کنم)
چترها را باید بست/زیر بارن باید رفت/فکر را خاطره را زیر باران باید برد/با همه مردم شهر زیر باران باید رفت/دوست را زیر باران باید دید

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #3 : 06 فروردین 1390، 09:54 ق‌ظ »
سلام دادا
من خودم ویندوز ندارم و نمیتونم روی ویندوز تستش کنم ببینم چطوریه

این ها رو چک کن ببین به کارت میان یا نه

http://www.mobile4persian.net/mac-training-f35/easybcd-t2365.html
http://neosmart.net/wiki/display/EBCD/Linux

شرمنده چیز بیشتری نمیدونم

اگه نشد
نصبش کن و یه سری عکس از برنامه و خطاهاش بده ببینم میشه کاری کرد یا نه  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #4 : 06 فروردین 1390، 08:38 ب‌ظ »
سلام
یک راه برای این مشکل اینکه بوت لودر روی یک فلاپی بریز بعد بزار اصلا ویندوز بیاد هرچه قدر می خواد بوت لودر نصب کنه تا جونش دربیاد ;d اینکار یک خوبیه دیگه هم داره اینکه زمانی که فلاپی توی کامپیوتر باشه می شه به گنو /لینوکس دسترسی پیدا کرد (البته با ساده ترین راه)که این خودش دوتا مزیت داره یکی اینکه اگر برادر خواهر کوچیک داری دیگه محبور نیستی دو ساعت بگی که ویندوز چیه و لینوکس! چیه؟ برای ویندوز برو اینو بزن ! فقط کافیه که فلاپی رو برداری و خودش بطور پیش فرض می ره توی ویندوز مزیت بعدیش اینکه آدمای دیگه که بیان پشت سیستم نمی دونند که شما گنو /لینوکس هم داری که خب برای خودش یک راه امنیتیه! 
راه دوم اینکه قبل از اینکه ویندوز نصب کنی (یا هر وقتی که گراب خیلی خوب وسرحاله!)از mbr یک نسخه ی پشتیبان بگیر بعد هر وقت که ویندوز اومد mbr رو پاک کرد تو هم اون نسخه ی پشتیبان رو برش گردون تا مشت محکمی باشد بر دهان استکبار!برای پشتیبان گیری
sudo dd if=/dev/sda of=mbr.backup bs=512 count=1من که خودم ویندوز ندارم ولی بیشتر اوقات با فلش -رم  موبایل-یا فلاپی بوت می کنم خیلی بهتره (ویرایش:یعنی این که  مزیت بوت از روی  وسایل جداشدنی فقط رفع  مشکل(تداخل) با بوت لودر  ویندوز نیست)
« آخرین ویرایش: 07 فروردین 1390، 07:05 ق‌ظ توسط سید وحید رضا برهانی »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
    • وبلاگ شخصی مصطفی شاهوردی
« پاسخ #5 : 07 فروردین 1390، 08:44 ق‌ظ »
من هم یه مدتی از یه برنامه استفاده می کردم به اسم Acronis OS selector،‌ ممکنه اسمش رو شنیده باشین، اونم توی همچین مواقعی خیلی کمک می کرد و کار رو راحت می کرد، برنامه ی خیلی توپی بود، محیط گرافیکی باحالی هم داشت، ولی خب پولی بود و من خودم از لایسنس دیگران استفاده می کردم  :oops:
اگه کارتون دیگه خیلی گیر کرد و هیچ راه حل دیگری هم پیدا نکردین می تونم براتون بفرستمش،

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 07 فروردین 1390، 10:57 ق‌ظ »
من هم یه مدتی از یه برنامه استفاده می کردم به اسم Acronis OS selector،‌ ممکنه اسمش رو شنیده باشین، اونم توی همچین مواقعی خیلی کمک می کرد و کار رو راحت می کرد، برنامه ی خیلی توپی بود، محیط گرافیکی باحالی هم داشت، ولی خب پولی بود و من خودم از لایسنس دیگران استفاده می کردم  :oops:
اگه کارتون دیگه خیلی گیر کرد و هیچ راه حل دیگری هم پیدا نکردین می تونم براتون بفرستمش،
سلام
نخیر ما اینجا قرار نیست که فقط کارمون راه بیفته ما اینجا دور هم جمع شدیم تا کارمون رو با نرم افزار آزاد راه بندازیم وگر کارمون راه نیفتاد می سوزیم و می سازیم که تا الان من مشکلی نداشتم که نشه با نرم افزار آزاد حلش کرد
پ.ن:من که نفهمیدم چرا آدما اینقدر نرم افزار غیر آزاد معرفی می کنند (کلی می گم ومنظورم آقای شاهوردی نیست) نمی دونم چرا آدما این قدر حس کمک کردنشون گل کرده و هنوز نیومده و حتی از معادل نرم افزار ها هم آگاهی ندارند می یان و کمک می کنند البته از آدمایی که فقط به خاطر فلسفه ی اوپن سورس میان از گنو /لینوکس استفاده می کنند بیشتر از این انتظار نمی ره
ببخشید اگر بد -مغرورانه! حرف زدم  ولی واقعا دیگه تحملم تموم شده
« آخرین ویرایش: 07 فروردین 1390، 11:02 ق‌ظ توسط سید وحید رضا برهانی »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
    • وبلاگ شخصی مصطفی شاهوردی
« پاسخ #7 : 07 فروردین 1390، 12:15 ب‌ظ »
سلام
نخیر ما اینجا قرار نیست که فقط کارمون راه بیفته ما اینجا دور هم جمع شدیم تا کارمون رو با نرم افزار آزاد راه بندازیم وگر کارمون راه نیفتاد می سوزیم و می سازیم که تا الان من مشکلی نداشتم که نشه با نرم افزار آزاد حلش کرد
پ.ن:من که نفهمیدم چرا آدما اینقدر نرم افزار غیر آزاد معرفی می کنند (کلی می گم ومنظورم آقای شاهوردی نیست) نمی دونم چرا آدما این قدر حس کمک کردنشون گل کرده و هنوز نیومده و حتی از معادل نرم افزار ها هم آگاهی ندارند می یان و کمک می کنند البته از آدمایی که فقط به خاطر فلسفه ی اوپن سورس میان از گنو /لینوکس استفاده می کنند بیشتر از این انتظار نمی ره
ببخشید اگر بد -مغرورانه! حرف زدم  ولی واقعا دیگه تحملم تموم شده
البته فراموش نشه که من به عنوان راه حل آخر و توی موقعیت ضروری ذکر کردم.
اما از طرفی هم من مثل شما فکر نمی کنم که نباید نرم افزار غیرآزاد معرفی کرد، استفاده کردن و نکردن بر عهده ی شخص مقابله ولی معرفی و آگاهی یه چیز دیگست.
این هم درسته که من توی این انجمن تازه کار هستم، ولی دلیل نمی شه که سعی نکنم دانش نداشته ی خودم رو به دیگران منتقل کنم، حتی اگر اطلاعاتم اشتباه باشن، فایده اش در بدترین حالت اینه که به اشتباهات خودم پی می برم. همچنان که توی این تعطیلات کلی چیز یاد گرفتم.

آفلاین esfahan2000

• Full Member
  • *
  • VA)(ID
« پاسخ #8 : 30 تیر 1390، 06:02 ب‌ظ »
از mbr یک نسخه ی پشتیبان بگیر بعد هر وقت که ویندوز اومد mbr رو پاک کرد تو هم اون نسخه ی پشتیبان رو برش گردون تا مشت محکمی باشد بر دهان استکبار!برای پشتیبان گیری
sudo dd if=/dev/sda of=mbr.backup bs=512 count=1من که خودم ویندوز ندارم ولی بیشتر اوقات با فلش -رم  موبایل-یا فلاپی بوت می کنم خیلی بهتره (ویرایش:یعنی این که  مزیت بوت از روی  وسایل جداشدنی فقط رفع  مشکل(تداخل) با بوت لودر  ویندوز نیست)
اين نسخه پشتيبان چطوري بر ميگرده؟

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 30 تیر 1390، 06:39 ب‌ظ »
سلام
sudo dd if=mbr.backup of=/dev/sda

آفلاین esfahan2000

• Full Member
  • *
  • VA)(ID
« پاسخ #10 : 30 تیر 1390، 08:04 ب‌ظ »
من میخام بوت لودر ابونتو 11.4 را برگردونم اما سی دی 10.10 را دارم اون ‍‍پارتیشنی که توش بک اپ را گرفتم پیدا نمیکنه به خاطره تفاوت تو ورژن سی دی یا نه عیب از جای دیگس؟

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 30 تیر 1390، 08:27 ب‌ظ »
فکر نکنم که مشکل ار ورژن باشه خروجی
sudo fdisk -l رو بذار