انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال: نصب کرنل(هسته) لینوکس روی کامپیوتر  (دفعات بازدید: 4061 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 451
سلام
من چند تا سوال در مورد کرنل لینوکس داشتم به خاطر این که خیلی مبتدیم ممکن بعضی از سئوال هام خنده دار به نظر بیاد.
من فول سورس کرنل لینوکس رو از
www.kernel.org
دانلود کردم اما در مورد نصبش مشکل دارم آیا اصلا این کرنل نصب می شه یا باید تغییرش بدیم تا قابلیت نصب و بوت پیدا کنه؟
و اگر مطلبی در مورد ساخت یک توزیع از لینوکس دارید لطفا بزارید تا همه استفاده کنند.
راستی کرنل دانلود شده نسخه 3 هست و همون طور که گفتم فول سورس:
mainline:   3.0   2011-07-22   Full Source

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: سوال: نصب کرنل(هسته) لینوکس روی کامپیوتر
« پاسخ #1 : 05 امرداد 1390، 04:05 ب‌ظ »
کسی نیست جواب بده؟
اگر یک توزیع شبیه به هسته میشناسید بگید برم سراغش

آفلاین G99057G1HGEQ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
    • دالبا.وردپرس.کام
« پاسخ #2 : 05 امرداد 1390، 04:53 ب‌ظ »
اول از همه خیلی دلم می‌خواد بدونم چرا می‌خواین کرنل رو از نو کامپایل و نصب کنین؟؟

البته من احتمالا از شما هم در زمینه‌ی کرنل مبتدی‌ترم و فکر نکنم بتونم کمک زیادی بکنم. اما دستورالعمل‌هایی مثل ایــن رو آزمایش کردین؟

آفلاین Mohammad Reza Soltany

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
    • وب نوشته های یک مینی روزنامه نگار
« پاسخ #3 : 05 امرداد 1390، 05:00 ب‌ظ »
اون هسته که به خودی خود کاری نمیکنه ...شما می تونین با استفاده از چیزی که دانلود کردین هسته ی گنو/لینوکسی که الان باهاش کار می کنین رو از نو کامپایل کنین و ارتقاش بدین به هسته ی جدید

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 05 امرداد 1390، 07:24 ب‌ظ »
اون هسته که به خودی خود کاری نمیکنه ...شما می تونین با استفاده از چیزی که دانلود کردین هسته ی گنو/لینوکسی که الان باهاش کار می کنین رو از نو کامپایل کنین و ارتقاش بدین به هسته ی جدید
دقیقا همین ارتقا دادن و کامپایل کردن برام سوال بود  و اینکه منظورتون رو خوب متوجه نشدم یعنی این همه  توزیع چه طوری ساخته شدن بر پایه یک توزیع دیگه ؟
« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1390، 07:39 ب‌ظ توسط h2010n »

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 05 امرداد 1390، 07:28 ب‌ظ »
اول از همه خیلی دلم می‌خواد بدونم چرا می‌خواین کرنل رو از نو کامپایل و نصب کنین؟؟

البته من احتمالا از شما هم در زمینه‌ی کرنل مبتدی‌ترم و فکر نکنم بتونم کمک زیادی بکنم. اما دستورالعمل‌هایی مثل ایــن رو آزمایش کردین؟
راستش اگر به خاطر کنجکاوی نبود من هیچ وقت با اوبونتو مینت فدورا سوزه و.. آشنا نمی شدم الان صرفا برای کنجکاوی می‏رم
سراغ این کار
خیر به هیچ وجه

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #6 : 06 امرداد 1390، 12:13 ق‌ظ »
باید gcc رو نصب کنی بعد کرنل رو از حالت فشرده خارج کنی

بعد دستور
make menuconfig بعدش یکم سواد لازم داره که کرنل رو کانفیگ کنی برای کانفیگ کردن میتونی از این راهنما استفاده کنی.

بعد دستور
make -j33 تعداد هسته های پردازنده به علاوه یک هست. بعد هم دستور make modules_install.

در نهایت هم که باید فایل کرنل ایجاد شده رو به دایرکتوری /boot منتقل کنی و گراب رو تنظیم کنی که با اون بوت بشه. نظر منو میخوای اگه سرت درد میکنه برای کامپایل کرنل بهتره از gentoo linux استفاده کنی تا بفهمی به لینوکس کلاسیک باحال و پایدار و غلطان چه حالی میده.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #7 : 06 امرداد 1390، 11:09 ق‌ظ »
سلام.
بنظرم هنوز زوده شما بری سراغ کامپایل هسته.ولی خب اگر خیلی مشتاقی این بلاگ رو ببین: http://www.novid.ir/category/%DA%A9%D8%B1%D9%86%D9%84
همشو باید بخونی مخصوصا "هر نفر یک کرنل" ;)
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 06 امرداد 1390، 01:06 ب‌ظ »
باید gcc رو نصب کنی بعد کرنل رو از حالت فشرده خارج کنی

بعد دستور
make menuconfig بعدش یکم سواد لازم داره که کرنل رو کانفیگ کنی برای کانفیگ کردن میتونی از این راهنما استفاده کنی.

بعد دستور
make -j33 تعداد هسته های پردازنده به علاوه یک هست. بعد هم دستور make modules_install.

در نهایت هم که باید فایل کرنل ایجاد شده رو به دایرکتوری /boot منتقل کنی و گراب رو تنظیم کنی که با اون بوت بشه. نظر منو میخوای اگه سرت درد میکنه برای کامپایل کرنل بهتره از gentoo linux استفاده کنی تا بفهمی به لینوکس کلاسیک باحال و پایدار و غلطان چه حالی میده.
جنتو هیچ پشتیبانی در ایران نداره نه فروم نه هیچی پس فعلا برم سراغ آرچ تا بعدا به جنتو هم وارد بشم

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #9 : 06 امرداد 1390، 08:46 ب‌ظ »
اگگه میخوای لینوکس رو خودت از اول بسازی، lfs هم هست.
Welcome to Linux From Scratch!