قبلا مودم smartlink داشتم که بعد از نصب درایورش در لینوکس با سرعت کم و قطعی زیاد مواجه شدم. با مشورتی که شد hsf conexant را خردیم و درایور را از dell گرفتم که باز هم سرعت کم و قطع و وصل شدن های پی در پی. پاک دیوانه شده ام. دنبال خاک مرغوب برای سرم می گردم. می خواهم این سر کچل شده ام را گل بگیرم. اگه گل مرغوب سراغ دارید ممنون میشم به من هم بدید.
راستی یه سوال: ممکنه مشکل از خط تلفن باشه؟ چجوری میتونم تشخیص بدم که ایراد از کجاست؟
در ضمن مودم smartlink قبلی را که دادم به یه نفر دیگه میگفت یکی از IC ها سوخته. برای همین زود قطع میشی. راستی یه چیز جالب که یادم میاد اینه که با مودم قبلی (مودم نیمه سوز smartlink) سرعت خیلی بالایی داشتم اما بیشتر از 2 دقیقه نمیتونستم کانکت بمونم (البته تو لینوکس) ولی تو ویندوز سرعتش خیلی پایین بود اما مشکل قع و وصلی به اون صورت نداشت یعنی میتونستم بیشتر از 2 دقیقه هم کانکت باشم.
با این توصیفا فکر میکنم مودم جدیدم هم سوخته. نه نسوخته سالمه ولی داره سرم قر میاد. آخه این چه کاری بود کردم. خر شدم. رفتم یه مودم آشعال دیگه خردیم که چی.
راستی یه چیز جدید که یادم اومد اینه که بعضی مواقع تو ویندوز با مودم کانکسنت باسرعت خیلی عالی وصل میشم حدود 8 و 9 و 6 و 5 .
آیا میتونم از مخابرات تقاضا کنم که خط را چکاپ کنند؟
راستی رفتم مخابرات ردانی فر تو اصفهان رفتم پیش رئیس گفتم اینترنت پرسرعت ای دی اس ال میخوام و هیچ یکی از شرکت ها از خط ما پشتیبانی نمی کنه.ایشون گفتند که چون خط شما DLC هست. در آینده خط شما برای ای دی اس ال آماده میشه.
یه نفر با وجود همه ی این مشکلاتی که برای من پیش اومده. یک راه منطقی برای وصل شدن به اینترنت با سرعت خوب به من معرفی کنه. چه کنم؟ دارم دیووونه میشم. تمام وقت و زندگیم داره هدر میره. من در عشق لینوکس دارم میمیرم و می سوزم.