انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب 2 توزیع کنار هم  (دفعات بازدید: 1668 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mr.Fox

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
نصب 2 توزیع کنار هم
« : 02 بهمن 1389، 10:02 ب‌ظ »
من الان اوبونتو 10.04 دارم می خوام کنارش back track رو نصب کنم ولی از بدشانسی موقع نصب برای بوت پارتیشن جدا تعیین نکردم.می خواستم تو نصب بهم کمک کنید.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: نصب 2 توزیع کنار هم
« پاسخ #1 : 02 بهمن 1389، 11:27 ب‌ظ »
نیازی به بوت جدا نداره
شما دوتا توزیع رو نصب کن به این صورت که
هر کدوم یه ریشه در مجموع دو تا ریشه
برای هر دو یه دونه Swap در مجوع یه دونه swap
این یکی یکم اختیاریه
2 تا گزینه برای home داری اگه بخوای از ریشه جدا تعریف کنی ( اگه هم نخوای که هیچی ، اصلا این قسمت رو بیخیال شو )
1 : 2 تا home جدا در مجموع 2 تا پارتیشن برای home
2 : 1 home مشترک و در مجموع یک پارتیشن برای home به شرطی که نام کاربری توزیع ها با هم فرق کنه
مثلا نام کاربری توی بک ترک باشه eman و توی اوبونتو باشه eman1
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #2 : 02 بهمن 1389، 11:30 ب‌ظ »
منم سوزه و چاکرا رو همینجوری کنار اوبونتو نصب کردم، طبیعتا مشکلی پیش نمیاد (البته اگه درایو اوبونتو رو فرمت نکنی) فقط ممکنه گراب دیگه اوبونتو رو نشناسه که در اون صورت باید دستی بهش اضافش کنی، تو سوزه که از طریق YaST خیلی راحته، ولی تو back track نمیدونم...
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #3 : 03 بهمن 1389، 09:50 ق‌ظ »
سلام
البته نیاز نیست که دو تا swap داشته باشی (نم دونم به چه دلیلی آقا ایمان گفتن که دو تا داشته باشی من یکی دارم هم آرچ هم اسلک هم تینی کور و هم آرچ هورد از همین یکی استفاده می کنند و هیچ مشکلی پیش نیومده)
هر طوری که خواستی نصب کن فقط روت رو جدا کن البته اجباری هم نیست (من خودم چند وقت پیش دو توزیع با یک روت داشتم)ولی اگر این کاری رو بکنی کلا به هم می ریزه و قاطی می شه ولی اجبار نیست به هرحال نصب کن و بعد اگر اون یکی رو نشناخت منوی بوت رو ویرایش می کنیم
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: پاسخ به: نصب 2 توزیع کنار هم
« پاسخ #4 : 03 بهمن 1389، 10:13 ق‌ظ »
سلام
البته نیاز نیست که دو تا swap داشته باشی (نم دونم به چه دلیلی آقا ایمان گفتن که دو تا داشته باشی من یکی دارم هم آرچ هم اسلک هم تینی کور و هم آرچ هورد از همین یکی استفاده می کنند و هیچ مشکلی پیش نیومده)
هر طوری که خواستی نصب کن فقط روت رو جدا کن البته اجباری هم نیست (من خودم چند وقت پیش دو توزیع با یک روت داشتم)ولی اگر این کاری رو بکنی کلا به هم می ریزه و قاطی می شه ولی اجبار نیست به هرحال نصب کن و بعد اگر اون یکی رو نشناخت منوی بوت رو ویرایش می کنیم
+1
وحید جان من یعنی اومدم واضح بگم تازه جمله رو پیچیده تر کردم  ;D یه بار دیگه بخون

برای هر دو یه دونه Swap در مجوع یه دونه swap
بازم ممنون
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #5 : 03 بهمن 1389، 03:30 ب‌ظ »
سلام
درسته شرمنده  :oops: اتفاقا چند بار خوندم که مطمئن بشم ولی...نمی دونم چطوری اینطوری شد بازم عذر می خوام
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Aliir

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 308
« پاسخ #6 : 17 امرداد 1390، 02:28 ب‌ظ »
من ویندوز هم دارم
یعنی اوبونتو و ویندوز دارم و می‌خوام آرچ نصب کنم مشکلی پیش نمی‌یاد؟ یعنی هر ۳ تا رو تو بوت نشون می ده دیگه!؟  :-s