انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کلی سوال ومشکل ابتدایی  (دفعات بازدید: 1626 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین m_jafari_1370

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
کلی سوال ومشکل ابتدایی
« : 18 امرداد 1390، 04:18 ب‌ظ »
با سلام
من تازه  ubuntu desktop 10.04 رو نصب کردم
اول اینکه رزولوشن صفحه خیلی بالا هست وفکرکنم بدلیل عدم شناسایی کارت گرافیک باشه, خوب حالا کجا باید ببینم کارت گرافیک رو شناخته یا نه و  کجا میتونم رزولوشن صفحه رو درست کنم؟
اگه نشناخته بود چجوری کارت گرافیکم (nvidia Geforce GT 425M) رونصب کنم؟
مودم ADSLام رو حالت Bridge هست واین حالت رو هم نیاز دارم (واسه دانلودهای شبانه ی آزادم) چجوری باید کانکشن Bridge یا همون Broadband بسازم؟ البته Broadband Mobile توی تنظیماتش دیدم ولی اول که از اسمش مشخصه که واسه موبایله دوم وقتی که ساختمش هیچ یوزر و پسوردی مبنی بر کانکت شدن ازم نخواست. آیا اوبونتو حتما وایرلس میخواد یا با کابل LAN هم میشه کانکت شد؟
هر قایلی هم که میخوام احرا کنم چه MP3  وچه mpg یا avi یا... میگه باید plugin نصب کنی!!! یعنی اوبونتو نمیتونه پسوندهای اولیه رو هم بدون پلاگین بخونه؟؟؟ ](*,) :o ](*,) :o البته شایدم کارت صدام نصب نیست که بازم به راهنمایی نیاز دارم که کجا ببینم و تست کنم که کارت صدای سیستمم نصب هست یا نه.
ممنون میشم دوستان.
منتظر راهنمایی هاتون هستم.
با تشکر

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
پاسخ به: کلی سوال ومشکل ابتدایی
« پاسخ #1 : 18 امرداد 1390، 05:09 ب‌ظ »
بسم الله.
سلام و تبریک بابت ورودتون.
1-احتمالا نصب نیست.به system>administration>additional driver برین  و خودش خودکاذ ار اینترنت دان  و نصب میکنه.
2-برا ساختن کانکشن هم تو همون پنجره که انواع کانکشنا هست یرین به dsl و اونجا کانکشن رو ردیف کنین.
3-این یکی رو دیگه بد اومدین.به ویکی مراجعه کنین.در کل شما باید کدکها رو نصب کنین.این هم نت میخواد.پیشنهاد میکنم بعد کانکت شدن کلا ubuntu restricted extra رو نصب کنین که راحت شین بابت فیلم . موسیقی و فلش و جاوا و rarو .....
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Hadron

• Full Member
  • *
  • ارسال: 150
پاسخ به: کلی سوال ومشکل ابتدایی
« پاسخ #2 : 18 امرداد 1390، 05:45 ب‌ظ »
(ویرایش: دقت نکردم که در حین تایپ کردنم، به این تاپیک پاسخ ارسال شده)  :oops:

1. گرافیک‌های ATI و nVidia به خاطر رویکرد شرکت‌های سازندشون، محصول آزاد نیستند(GPL) که به صورت پیش‌فرض در اوبونتو پشتیبانی داشته باشند.
- می‌توانید یا این‌که درایور متن‌باز را از مسیر System> Administration> Additional Driver فعال کنید(که نیاز به اینترنت هست) و یا درایور اصلی را از سایت سازنده دانلود کرده و نصب کنید. توی همین انجمن راهنما در این رابطه زیاد وجود دارد.
2. برای اینترنت ‌ای‌دی‌اس‌ال، سربرگ مخصوصش، در Edit Connection وجود دارد!
3. فرمت‌هایی نظیر MP3 که اسم بردید، همان ویژگی کارت‌های گرافیک مورد اشاره را دارا هستند. خصوص این فرمت که تحت امتیاز بنیاد fraunhofer است. پس از نصب اوبونتو باید خودتان اقدام به دریافت کدک‌های صوتی-تصویری از اینترنت کنید(حالا چه تک‌تک هر موقع لازم بود، چه همه با هم، چه آنلاین، چه آفلاین) و این‌که  VLC را هم می‌توانیدنصب کنید.
4. کارت صدا قاعدتا باید شناخته شده باشد، معمولاً یک فایل صوتی قابل اجرا در پوشه‌ی Examples در مسیر دایرکتوری خانه وجود دارد. آن‌را تست کنید.

یعنی اوبونتو نمیتونه پسوندهای اولیه رو هم بدون پلاگین بخونه؟
بهتر است پش‌فرض‌هایی را که ویندوز+ایران در ذهن‌تان(مان) کاشته‌اند، کنار بگذارید(یم).
موفق و "گنو/...ی" باشید.
« آخرین ویرایش: 18 امرداد 1390، 06:01 ب‌ظ توسط Hadron »