روش دستی نصب رو من می خوام ... هرچی باشه دیگه وقتشه شروع به مطالعه کنم و دیگه
با Next...next...next ویندوز نباشم ... و تنبلی رو بذارم کنار
راستش خودم می خوام یاد بگیرم ...
این یعنی روحیه گنو/لینوکسی!
یعنی کاربر باید بدونه توی سیستم چه اتفاقی داره می افته. اگه بدونه که چه اتفاقی می افته، حالا با هر روشی که نصب کنه مشکلی نیست (البته بد نیست که روش دستی رو همیشه بدونید که یه وقتهایی فقط حکایت «عشقت رسد به فریاد» هست که مراد از کلمه عشق در اینجا یعنی همون روش دستی! و عشقی که به یاد گرفتن جزییات داریم - البته قصد من احیانا توهین به این شعر و مضمون بزرگ نبود. فقط مثال می گفتم!
)
به نظر من یک سیستم عامل خوب باید در عین حال که قدرتمند باشه و کلیه جزییات رو ارایه کنه، باید برای کاربردها ساده باشه. اوبونتو توی اولی به خاطر اینکه از دبیان گرفته شده، عالیه و توی دومی هم داره قدمهای مهمی رو بر میداره و به نظر من این یعنی موفقیت اوبونتو!
و از این جهت،من اشکالی نمی بینم که کارها ساده باشن! سادگی زیباست... برای این ماه را دوست دارم!
خب کافیه! برم سراغ اصل مطلب:
شما با این کار فقط دارید اجازه می دید که synaptic یه مجموعه بسته که با هم کار می کنن رو با هم نصب کنید (LAMP = Linux/Apache/MySQL/PHP) مشابه همون WAMP توی ویندوز. اگه مرحله ای بخواید انجام بشه، به
اینجا نگاهی بندازید. بعدش اگه لازم باشه با PHPMyAdmin کار کنید، از این دستور استفاده کنید:
sudo apt-get install phpmyadmin
برای XAMPP بخواید به
اینجا سربزنید. تمام مراحل گفته شده.