انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشكل با نصب لينوكس و پاك شدن فايل hall.dll ويندوز... (حل شد)  (دفعات بازدید: 2505 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
دوستان من ۲ تا ویندوز در ۲ پارتیشن متفاوت دارم و هر موقع لینوکسم رو پاک میکنم و دوباره نصب میکنم ویندوز ۲می خراب میشه و میگه فایل hal.dll رو reinstall کن که هر کاریش میکنم ۲روست بشو نیست از طرفی گاهی اوقات باید لینوکسم رو فرمت کنم و دوباره نصب کنم.
چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟؟
ممنون
« آخرین ویرایش: 14 آذر 1388، 03:34 ب‌ظ توسط AliReza.M »

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
ببخشید که من با این درجه کاربری در انجمن دارم این مطلب رو برای شما می نویسم. ولی خب تنها راهی که به ذهنم میرسه همینه و گفتم شاید کمکتون کنه.  :oops:
با توجه به تجربه من در هنگام نصب توزیع اوپن سوزه، در سیستم هایی که دارای 2 ویندوز هستند، شما باید بوت لودر اوبونتو رو در درایو مربوط به ویندوز دومتون که نصب شده نصب کنید. مثال: شما اگر در درایو C، ویندوز XP و در درایو D، ویندوز ویستا رو داشته باشید، در زمان نصب اوبونتو باید محل نصب بوت لودر رو، درایو D قرار بدید و نه C. من خودم یک همچنین مشکلی داشتم و به همین روش حلش کردم. (البته توی اوپن سوزه. من توی اوبونتو هنوز تست نکردم).

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
ببخشید که من با این درجه کاربری در انجمن دارم این مطلب رو برای شما می نویسم. ولی خب تنها راهی که به ذهنم میرسه همینه و گفتم شاید کمکتون کنه.  :oops:
با توجه به تجربه من در هنگام نصب توزیع اوپن سوزه، در سیستم هایی که دارای 2 ویندوز هستند، شما باید بوت لودر اوبونتو رو در درایو مربوط به ویندوز دومتون که نصب شده نصب کنید. مثال: شما اگر در درایو C، ویندوز XP و در درایو D، ویندوز ویستا رو داشته باشید، در زمان نصب اوبونتو باید محل نصب بوت لودر رو، درایو D قرار بدید و نه C. من خودم یک همچنین مشکلی داشتم و به همین روش حلش کردم. (البته توی اوپن سوزه. من توی اوبونتو هنوز تست نکردم).
اين چه حرفيه  ??? ؟؟؟درجه چيه ديگه؟؟؟؟  ](*,) به درجه كه نيست به علميه كه داريم و بايد با اون به هم در حل مشكلات كمك كنيم.
ممنون از كمكتون
اما اگر يه راه كلي تر و مطمئن باشه بهتره چون تا الان يه 20 باري ويندوز رو مجبور شدم ويندوز دومم رو  2باره نصب كنم.

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
خواهش میکنم.
تنها راهی که به ذهنم رسید و خودم هم استفاده کردم همینه.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
خواهش میکنم.

خوب احتمالش نيست كه در ويندوز اول كه در C نصبه مشكل پيش بياد؟مثل دومي كه فايل hal.dll خراب ميشد؟؟

دوستان راهي ، ايده اي ندارند؟؟

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
سلام
من يك بار همچين مشكلي برام پيش اومده.
فكر كنم وقتي hal.dll خراب ميشه بشه با سي دي ويندوز Repair كرد. امتحانش ضرر نداره.
موفق باشيد

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
سلام
من يك بار همچين مشكلي برام پيش اومده.
فكر كنم وقتي hal.dll خراب ميشه بشه با سي دي ويندوز Repair كرد. امتحانش ضرر نداره.
موفق باشيد
من repair هم کردم اما متأسفانه درست نشد.
ممنون

خواهش میکنم.

آقا دستت طلا دریت شد.
یه بار دیگه با یه ریسک ۱۰۰٪ نصب کردم و بوت رو روی ویندوز دوم گزاشتم و الان هر ۳ درست کار میکنند.
بازم ممنون

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
خواهش میکنم. خوشحالم مشکلتون حل شد.  :)

آفلاین A m i n

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9

سلام
ممنون میشم راهنماییم کنید که الان که ابونتو رو نصب کردم باید چه کنم و چه جوری بوت لودر رو جابه جا کنم؟
اگه راه دیگه ای هم برای حل این مشکل میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید؟