انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اموزش حل مشكل لود شدن ، در نسخه 10 و 11  (دفعات بازدید: 1520 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
سلام دوستان عزيز

شايد شما هم بخواهيد نسخه جديد رو تست بكنيد يعني نسخه 11 يا اصلا شايد مانند خود من هنوز از نسخه 9.10 هجرت نكرديد و ميخواهيد كه نسخه هاي جديد را تست كنيد خب اگر در روند نصب و اجرا مشكلي داريد با متن زير را دقيق بخوانيد

من وقتي درحال تلاش براي نصب نسخه 11 بودم متوجه شدم كه نه به صورت لايو و نه به صورت نصبي بالانمياد. به پيشنهاد دوستان ، نسخه alternat  را نصب كردم كه بازهم در هنگام بالا امدن مشكل داشت .. خب مشكل چه بود

قابل توجه دوستاني كه مشكلي مشابه دارند:  مشكل اين بود كه بعد از انتخاب سيستم عامل اوبونتو از ليست بوت ، سيستم بلافاصله تركيبي از رنگ ها را نمايش ميداد.. مانند رنگين كمان و يا مانيتور طوري نمايش داده ميشد كه گويي پيكسل هاي تصوير سوخه اند و  خلاصه كلام ، شما حتي لودينگ رو هم مشاهده نميكرديد

خب مشكل كجاست؟ مشكل اينجاست كه توي نسخه هاي جديد از تصاوير و افكت هاي بالاي گرافيكي استفاده شده و از انجايي كه اين موارد نياز به كارت گرافيك و درايور ان دارد ، بايد درايور كارت گرافيك نصب شده باشد در غير اين صورت سيستم بالا نمياد..

چطور ميشه قبل از ورود به سيستم عامل ، ما بتونيم كارت گرافيك رو نصب كنيم..!!! اول بايد وارد سيستم شد كه كارت گرافيك رو نصب كرد.

بله سوال جالبي است و راه حل ان اين است كه: شما بايد درهنگامي كه سيستم داره لود ميشه ، و صفحه انتخاب سيستم عامل ها بالا مياد شما بايد دكمه E رو از روي كي برد بزنيد و بعد وارد صفحه ويرايش ميشيد كه بايد مراقب باشيد تا چيزي اشتباه پاك نشه.. در اين مرحله ، در خط هاي انتهايي ، شما يك خط طولاني ميبينيد كه توي اون اول كد اجراي هسته سيستم عامل امده و در اخر اين خط ، يه جمله نوشته با اين نام: quite splash كه بايد اين جمله رو كامل پاك كنيد و بجاش بنويسيد : nomodeset  و بعد كليد F10 رو بزنيد تا سيستم لود بشه

بله سيستم بدون در نظر گرفتن افكت هاي تصويري لود ميشه و بعد از اين كه وارد سيستم عامل شدي بايد به اينترنت متصل بشيد كه اونايي كه وايرلس استفاده ميكنن توجه داشته باشن كه در اين مقطع واير لس كار نميكنه چون درايورش نصب نيست و بايد با كابل شبكه متصل بشن و بعد درايور هاي مورد نياز را در كنار ان ها درايور كارت گرايفيكي رو به صورت انلاين نصب كنن تا بعد از اين به اين مشكل بر نخورن

بايد توجه داشته باشيد كه اگر درايور كارت گرافيك رو نصب نكنيد ، همان اش و همان كاسه است.

و جمله اخر اين كه حتما نيازي به نصب كارت گرافيك به صورت انلاين نيست و ان دسته از دوستاني كه توانايي نصب كارت گرافيك از روي مخازن خواص خودشون رو دارن چه بهتر كه اين كارو انجام بدن و دستي و بدون اينترنت نصب كنن

اميدوارم كامل و مفيد بوده باشه
به اميد موفقيت تمام دوستان

دوستان عزيز ميتونن براي تشكر ، از دكمه مثبت يا منفي زير نام كاربري من استفاده كنن.. البته لطفا ;)
« آخرین ویرایش: 02 دی 1390، 11:34 ب‌ظ توسط Rasivell »

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
پاسخ به: اموزش حل مشكل لود شدن ، در نسخه 10 و 11
« پاسخ #1 : 03 تیر 1390، 12:43 ق‌ظ »
ممنون بابت اموزش
یک نکته :
 برای من F10 کار نمیکرد اگه بارای کس دیگه ای هم کار نکرد همون پایین صفه ای که دارین متنای داخلشو دست کاری میکنین خودش نوشته که چه دکمه ای بزنین تا سیستم بوت شود برای من CTRL+x بودش

آفلاین p2m

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #2 : 22 امرداد 1390، 04:31 ب‌ظ »
دوست عزیز من رو لپ تاپم یه سی دی ویندوز بود که نصب کردم واسه نصب درایو کارت گرافیگ دقیقا باید چیکار کنم به سی دی نیازه؟

آفلاین bijanbina

• Full Member
  • *
  • ارسال: 200
  • جذاب دو عالم
    • بیژن بینایی
« پاسخ #3 : 22 امرداد 1390، 04:57 ب‌ظ »
باید درایور ها رو از سایت شرکت تولید کننده کارت گرافیک لپتاپت (نسخه لینوکسش) دانلود کنی.

آفلاین p2m

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #4 : 22 امرداد 1390، 05:41 ب‌ظ »
دوستان من وقتی دکمه ی eرو میزنم سیستم وارد قسمت گفته شده نمیشه و به قسمت انتخاب سیستم عامل ها میرسه

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
« پاسخ #5 : 22 امرداد 1390، 07:04 ب‌ظ »
نقل‌قول
دوستان من وقتی دکمه ی eرو میزنم سیستم وارد قسمت گفته شده نمیشه و به قسمت انتخاب سیستم عامل ها میرسه
خوب وقتی وارد گراب شدین باید بزنی e
----> درهنگامي كه سيستم داره لود ميشه ، و صفحه انتخاب سيستم عامل ها بالا مياد شما بايد دكمه E را از روي كيبرد بزنيد و بعد وارد صفحه ويرايش ميشيد

*اگه گراب را دارین و مشکلتون بابت نصب نبودن کارت گرافیکه با گزینه recovery mode هم می شه در حالت off graphic سیستم را لود کرد. اگه کارت کرافیکتون اینتل باشه نصب نداره جون اوبونتو باید اونو خودکار بشناسه!
اگه هم ATI یا NVIDIA دارین قبلش درایور را از سایت سازنده بگیرید که برای من(ati) یک فایل با پسوند run دانلود شد. فایل را ریختم روی دسکتاپ و نام فایل را با قرار دادن /. در اولش توی ترمینال زدم و القصه.
« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1390، 07:26 ب‌ظ توسط identi.ca »

آفلاین alpha

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #6 : 23 امرداد 1390، 12:53 ق‌ظ »
ببخشید منم مشکل مشابه ای دارم ولی فکر نمیکنم مشکل از گرافیک باشه چون گرافیک رو نصب کردم !
مشکل من اینه که کلا صفحه ی گراب رو ندارم و فقط یک مربع آبی رنگ وسط صفحه میاد ولی اینگار پشتش صفحه ی گراب هست چون اگه چیزی نزنم یا اینتر بزنم میره توی لینوکس و اگر چندبار دکمه ی پاین رو بزنم و بعد اینتر رو بزنم میره توی ویندوز !
میخواستم بدونم باید برای رفع این مشکل چیکار کنم !