انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: طبق معمول مشکل در نصب win modem!! این بار Creative V.92 Blaster  (دفعات بازدید: 8095 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kasra

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
سلام من مودم Creative V.92 Blaster دارم که مشخصاتش رو با listmodem در آوردم که اینارو تحویلم داد:
Vendor ID : 14F1
Device ID: 2F00
Subvendor ID: 148D
Vendor name: Conexant
البته چیزهای دیگه هم بود همونطور که احتمالا حدس زدید!!! اما فکر کنم اینا مهم ترین بودن!!!
اینجا هم رفتم اما جواب نگرفتم: http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=169.msg843#msg843

چه کونکم؟  :-\

آفلاین kasra

• Jr. Member
  • *
خوب من قبلا هم خیلی زور زدم که تو Fedora مودم رو نصب کنم اما چون نتونستم بیخیال شدم!!! اما حالا می خوام با Ubuntu سعی کنم.
سعی می کنم طوری بنویسم که یه جورایی مقاله ای بشه که بدرده اکثرکسایی که winmodem دارن بخوره!!!
چیزی که مشخصه اینه که باید یه Driver واسه مودم خودمون درست کنیم!!! (چشم بسته قیب گفتم) ;D
خوب تو خود سایت Ubuntu به این لینک برخوردم:
https://help.ubuntu.com/community/DialupModemHowto
پس ازداخل شدن به این سایت باید بر روی Using scanModem Tool to find out which driver you need کلیک کنید.
خوب اینو احتمالا تازه کارام می دونن که اسکن مودم برای اینه که یک سری اطلاعات درمورد مودمتان میدهد. من قبلا این فایل راداشتم. خوب درنتیجه می دونستم که مودم من Conexant هست. پس درپایین همین صفحه برروی لینک  Modems supported by the Conexant drivers کلیک کردم.
دراین صفحه گفته شده که این فایل رادانلود کنید  modem-hsfpci.tar.bz2 ( اینم لینکش https://help.ubuntu.com/community/DialupModemHowto/Conexant?action=AttachFile&do=get&target=modem-hsfpci.tar.bz2 )
اگه این فایل را بازکنید یک فایل txt  به اسم HOWTO هست داخلش که یک سری دستورات داره، این فایل درخود لینوکس بهتر قابل خوندنه!!!! اما این فایل که آموزش ساختن Driver رامیدهد بازمیگه یه فال دیگه باید بگیری :P
لینکش اینه (اگه کار نکرد یه لینک ftp هم داده که میتونین ازش استفاده کنین) http://www.surak.eti.br/linux/ubuntu/deb/conexant/conexant_192-1ubuntu-1.tar.gz
خوب حالاوارد Ubuntu شوید، فایل modem-hsfpci رادر Destop باز کنید (یعنی الان باید یه فایل txt به اسم HOWTO و یک فولدر به اسم modem-hsfpci -0.1 داشته باشین.) حالااون فایل دومی یعنی conexant_192-1ubuntu-1.tar.gz راکپی کنید رو Desktop (توجه کنید که گفتم کپی!!!)
حالا CD یه Ubuntu را در CD-ROM بزارین. وارد Terminal شده واینا رو تایپ کنید:
apt-get install fakeroot
apt-get install debhelper
apt-get install build-essential
apt-get linux-headers-`uname -r`
حتما اینو میدونید که بجای `user name` باید اسمی که باهاش login می شوید رو بنویسید!!!
نمی دونم چرا تو CD یه من فایل debhelper نیست!!! این فایل هابترتیب حروف الفبادر فولدر pool قرار دارن.
حالا به Terminal رفته و اینو تایپ کنید:
CD Desktop
./HOWTO.txt
ابتدا چک میشه که آیا تمام فایل های لازمه در Desktop هست یا نه، بعد هم چک میشه که اون fakeroot , debhelper و بقیه رو نصب کردید یا نه!!!
اگه همه ی اینا درست باشه و error نده، درپوشه ی modem-hsfpci یک package با پسوند .deb درست می شود، که باید اونو نصب کنید، سپس به
/usr/share/doc/modem-hsfpci/README.Debian رفته و بقیه کارا رو اونجانوشته که بایدانجام دهید!!!
اما من نمی دونم بقیش چیه :'( چون که نتونستم debhelper رونصب کنم وفایل HOWTO.txt رو edit کردم و بخشی روکه چک می کرد debhelper نصب هست یانه رو حذف کردم، و برا این کارم یا به هردلیل دیگه که نمی دونم package ای درفولدر گفته شده بوجود نیومد!!!
کسی می تونه یکم کمکم کنه؟!!!

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
از من می شنوین از خیر اون مودم بگذرین

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
مودم شما Creative هست! چه ربطی به Conexant داره ؟ ScanModem کردید؟ خروجیش چیه؟
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین nemanaldin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 347
  • TURKMEN-UGLU
سلام مال من creative v90 es2898 هست و الان هم با هاش کانکت هستم ;D ;D ;D

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
آفرین می بینیم که راه افتادیم حالا سرعت شما چقدره خوبه ؟

آفلاین kasra

• Jr. Member
  • *
خوب VEndor name نوشته Conexant!!!

درضمن این اوبونتو یه Device Manager داره که اونتو مودم رو به همین نام تشخیص داده!!!
من الان مشکلم اینه که نمیتونم بسته ی kppp یا هربسته ی دیگه ای رو نصب کنم!!! این error رو میده:
kppp is not available in any software channel
The application might not support your system architecture
چکار کنم؟!!!
« آخرین ویرایش: 24 بهمن 1385، 09:45 ق‌ظ توسط kasra »

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
من الان مشکلم اینه که نمیتونم بسته ی kppp یا هربسته ی دیگه ای رو نصب کنم!!! این error رو میده:
kppp is not available in any software channel
The application might not support your system architecture
چکار کنم؟!!!
مشکلتون قبل توضیح داده شده خواهشا دقت کنین باید فایل source.list خودتون رو با توجه به ورژن اوبونتوی خودتون ادیتش کنین . سایت رو یه دوری بزنین پیداش می کنین .
لازم می دونم بگم که این مشکل رو چند جا مطرح کردین لطفا در یه موردش سعی کنین نتیجه بگیرین .

آفلاین kasra

• Jr. Member
  • *
خوب حالا اگه چند جانوشتم چون جواب رودیر می دید!!!
حالامن همه چیرو که از Scan Modem می خواستید دادم!!!
می شه بگید چه کنم؟!!

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
سلام
برید سایت زیر :www.broadxent.com اینجا و یا سایت linuxant.com که باید یه سایت اسرائیلی باشه به نظرم می تونین درایور مورد نظر خودتون رو پیدا کنین