انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا اوبونتو پایدار است ؟! [ حل شد ]  (دفعات بازدید: 6654 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
من قضاوت در این مورد رو به خود دوستان واگذار میکنم.من به همه افراد این فروم ایمان دارم و همچنین به راهی که انتخاب کردم.پس جایی بحثی باقی نمی مونه.
فک کنم بهتره به جای منحرف کردن بحث با دلیل و برهان صحبت کنیم.

آوردن برهان، دلیل عقلانیت در مباحثه است اما بحث باید در جای خودش باشه ...

چون احتمال میدم تحت تاثیر پست قبلی شوکه شدید و ناراحت هستید که نمی تونید خوب جواب بدید.به هر حال طبیعیه

در عجبم از چنین طرز فکری !!!
به گمانم شما در پی کل کل هستی نه آموختن و یاد دادن.

امیدوارم حداقل در محیط آموزش رسمی اینطوری نباشید ...
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
دوستان لطف کنن نظرات بی‌ربط خودشونو ویرایش کنند و در انتخاب کلمات هم کمی دقت بیشتری به خرج بدن.

ما اینجا نه حوصله و مجال و نه هدف این رو داریم که بگیم بله این توزیع بده و از این یکی استفاده کن! بهترین کسی که میتونه انتخاب کنه خود فرد هست. ما ففط میتونیم تجربیات شخصیمونو -بدون قضاوت در مورد خوبی یا بدی تجربیات دیگران- به دوستان جدید منتقل کنیم. مطمئنا چنین تاپیکی با توجه به اینکه دوستمون گفتن که تازه وارد هستن جایی برای این بحثهایی که شده نیست.

اگر من قرار باشه برای دوستم که تازه میخواد لینوکس رو نصب کنه، چیزی پیشنهاد بدم، کوبونتو رو پیشنهاد میدم. اگر دوست من از یکی دیگه از دوستاش کمک بخواد و اون براش فدورا رو نصب کنه، من «فقط» باید کمکش کنم فدورا رو بهتر یاد بگیره و اگر موقعیتش بود دیسک زنده کوبونتو رو هم یه نگاهی بندازه نه این که تصویرش از لینوکس رو آشفته و ناپایدار جلوه بدم و از همه‌چی زده کنمش.

دوست‌داشتنی‌ترین چیز گنو/لینوکس اینه که آزادی داره! حتی برای اینکه بدون اعصاب خوردی و جنگ انتخاب کنم و امتحان کنم که روی سیستم من و با توجه به نوع کاربری که هستم و کارایی که با سیستم انجام میدم و انتظاراتی که دارم کدوم بیشتر به دلم میچسبه.

در جواب دوستمون که تاپیک رو باز کردن:
1-  پایدار هست یا نه ؟
نسبتا پایداری قابل قبولی داره. برای خود من روی ۲تا سیستم کاری یکی سیستمی که هرگز خاموش نمیشه و دیگری لپتاپم بله! کاملا خوب و روونه و با اینکه روی لپتاب از نسخه تقریبا آزمایشی استفاده میکنم، به مشکل خاصی بر نخوردم.

2 - کدام نسخه را نصب کنم ؟
من جدیدترین نسخه رو پیشنهاد میکنم. خودم از کوبونتو بیشتر لذت میبرم و استفاده میکنم.

3 - 64 بیتی نصب کنم یا 32 بیتی ؟
اگر میتونید ۶۴بیتی رو پیشنهاد میکنم.

4 - پارتیشن بندی صحیح به چه شکل هست ؟ نمیخوام بعد ها که مجبور شدم دوباره نصب کنم همه چی پاک بشه !
همونطور که همه دوستان گفتن home/ و swap/ و / روی ۳ پارتیشن مجزا خیلی روش خوبیه. میتونید بدون اینکه اطلاعات شخصی‌تون پاک بشه هر چند بار که خواستید لینوکس جدیدی رو امتحان کنید تا یکی رو انتخاب کنید.

5 - با توجه سوال های 2 و 3 ، نسخه کامل مناسب را از کجا دانلود کنم ؟
ubuntu.com و kubuntu.com یا اگه لینوکس دیگه‌ای انتخاب کردید از سایتش خیلی راحت دانلود کنید یا از فروشگاه‌های اینترنتی لینوکس در ایران یگیرید و یا از نزدیکترین دوست لینوکسی‌تون بخواید یک کپی از سی‌دی/دی‌دی‌دی اون به شما بده!

6 - نسخه 10 اوبونتو را درام ، نصب کنم بعد upgrade کنم به 11 مشکلی پیش نمیاد ؟
ارتقا راحت انجام میشه اما من نصب تازه رو برای تازه‌کاران بیشتر میپسندم. :)

-----
خوشحال میشیم دوستان اگر در مورد سوال این دوستمون نظری دارن به دوستمون کمک کنن :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558

سلام
می تونید اینجا شرکت کنید.

Ubuntu vs Debian

با تشکر
و ما میطوانیم

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
پاسخ به: آیا اوبونتو پایدار است ؟! و چند سوال
« پاسخ #18 : 29 امرداد 1390، 10:05 ق‌ظ »
از همه ی دوستان عزیز کمال تشکر را دارم
لطف کردید که وقتتون را به من دادید ...
فعلا همون نسخه 10.04 که دم دست بودم را نصب کردم و کلی آپدیت گرفتم و نرم افزار هایی که میخواستم را نصب کردم ...
تصور من در مورد محیط گرافیکی اوبونتو این بود که باید کلی باهاش کار کنم تا دستم بیاد اما حالا میبینم با فدورا که داشتم تفاوتی نداره ، یعنی فکر می کردم gnome روی فدورا با gnome روی اوبونتو تفاوت داره ، دبیان بیس با rpm based توی نگاه اول چندان تفاوتی نداشت (از نظر کار کردن باسیستم عامل ، نه این که کدوم بهتره و ...) yum داشتیم حالا apt-get ، یا rpm داشتیم حالا dpkg ، این را برای دوستان عزیز تازه کار مثل خود من میگم تا بدونن که اگر با یکی از توزیع های لینوکس کار کردن ، با همه ی توزیع ها میتونن کار کنن ، پس مثل من این اول کار خودشون رو درگیر انتخاب توزیع و اینکه کدوم بهتره نکنن ، فقط یک توزیع را انتخاب کنن و شروع کنن به کار کردن ...

با کمک شما عزیزان به جوابی که میخواستم رسیدم ، چندتا سوال ابتدایی هست که توی تاپیک جداگانه ای مطرح می کنم .
مرسی
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1390، 10:07 ق‌ظ توسط Nicolas1390 »

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
این را برای دوستان عزیز تازه کار مثل خود من میگم تا بدونن که اگر با یکی از توزیع های لینوکس کار کردن ، با همه ی توزیع ها میتونن کار کنن ، پس مثل من این اول کار خودشون رو درگیر انتخاب توزیع و اینکه کدوم بهتره نکنن ، فقط یک توزیع را انتخاب کنن و شروع کنن به کار کردن ...

درستش همینه. بدون فکرها و بحث‌های فرسایشی و بدون نتیجه از لینوکس و آزادی در انتخاب لذت ببرید :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-: