انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در بالا اومدن اوبونتو  (دفعات بازدید: 842 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین gent.shin

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
مشکل در بالا اومدن اوبونتو
« : 28 امرداد 1390، 06:18 ق‌ظ »
سلام، من تا حالا با همچین مشکلی مواجه نشده بودم، 24 ساعتی میشه که اوبونتو بالا نمیاد، یعنی صفحه login میاد ولی بعد از اینکه یوزر و پسوردمو وارد می کنم جلوتر نمیره و همون صفحه قبل از بالا اومدن و یه ضربدر مشکی به عنوان نشانگر موس و دیگه جلوتر نمیره، البته از recovery mode یه گزینه ای داشت که مال حالت گرافیکی پایین تر بود بالا اومد اما اونم دیگه حالت یونیتی رو نداشت که خیلی کسل کننده است و در ضمن خیلی حال گیریه هر دفعه بخوام از اون طریق وارد اوبونتو بشم، تو رو خدا کسی اگه راه حلی داره بگه خیلی کلافم .

آفلاین c.forel

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
پاسخ به: مشکل در بالا اومدن اوبونتو
« پاسخ #1 : 31 امرداد 1390، 08:51 ق‌ظ »
سلام، من تا حالا با همچین مشکلی مواجه نشده بودم، 24 ساعتی میشه که اوبونتو بالا نمیاد، یعنی صفحه login میاد ولی بعد از اینکه یوزر و پسوردمو وارد می کنم جلوتر نمیره و همون صفحه قبل از بالا اومدن و یه ضربدر مشکی به عنوان نشانگر موس و دیگه جلوتر نمیره، البته از recovery mode یه گزینه ای داشت که مال حالت گرافیکی پایین تر بود بالا اومد اما اونم دیگه حالت یونیتی رو نداشت که خیلی کسل کننده است و در ضمن خیلی حال گیریه هر دفعه بخوام از اون طریق وارد اوبونتو بشم، تو رو خدا کسی اگه راه حلی داره بگه خیلی کلافم .

دوست عزیز قبل ورود از اون پنل پایین ubuntu رو انتخاب کن.

آفلاین gent.shin

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
پاسخ به: مشکل در بالا اومدن اوبونتو
« پاسخ #2 : 31 امرداد 1390، 08:01 ب‌ظ »
ممنون از لطفت، اونجوری هم فایده نداشت ، دیگه مهم نیست چون دوباره نصب کردم اما واقعا نسبت به اوبونتو اعتمادمو از دست دادم