انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بازهم مشکل اتصال به اینترنت  (دفعات بازدید: 1265 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین javadjan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
بازهم مشکل اتصال به اینترنت
« : 14 مهر 1389، 11:26 ب‌ظ »
سلام دوستان
من هم به تازگی کار با اوبونتو 9.04 رو آغاز کردم.
یه خورده تو نصبش مشکل داشتم اما بالاخره حل شد
بعدش مشکلم توی نصب درایور مودم بود که بعد گشت و گذار بسیار یک فایل پیدا کردم و نصبش کردم
hsfmodem_7.80.02.06full_k2.6.28_11_generic_ubuntu_i386.deb.zip
مشکل بعد توی پیدا کردن صفحه ای برای ارائه اطلاعات کانکت و گزینه کانکت شدن بود. که بالاخره نرم افزار wvdial رو با هزار مکافات نصب کردم.
بعد از نصب مثل توضیحاتی که از یک جای دیگه پیدا کردم مراحل رو طی کردم و بالاخره فایل wvdial.conf رو هم تصحیحش کردم.
حالا بماند که این تغییر دادن فایل هم نیاز به روت بودن داشت که خود این هم هزارتا مکافات دیگه داشت
کد wvdial رو در ترمینال برای اجرای نرم افزار وارد کردم اما با اینکه فایل رو درست تغییر داده بودم اما باز هم مثل قبل از تغییرات در ترمینال گفته شد که تلفن و رمز عبور و شناسه درست نیست.

حالا چندتا سوال داشتم:

اولا اینکه از کجا بفهمم که درایوری که نصب کردم مال همین مودمه یا نه؟
                  البته مشخصات فایل دریافتی مثل کرنل و غیره درسته . اینکه فایل هم باید hsf باشه رو هم با scanModem فهمیدم.
دوما اینکه مشکل اتصال من کجاست؟ و اگر راهی آسانتر برای اتصال وجود داره چگونه است؟

سوما اینکه من دوست دارم از نرم افزارهایی رو که نصب می کنم یک کپی هم داشته باشم که اگه نیازی به نصب مجدد سیستم عامل بود برای نصب مجدد نرم افزارها مشکلی نداشته باشم. برای نصب از طریق Add/Remove فکر کنم نشه کپی نرم افزارها رو تهیه کرد. آیا راه دیگه و آسونتری هست.(مثل ویندوز)

ممنون

موفق باشید

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
پاسخ به: بازهم مشکل اتصال به اینترنت
« پاسخ #1 : 14 مهر 1389، 11:58 ب‌ظ »
منکه آخر نفهمیدم شما کانکت شدی یا نه؟
توی همون نتیجه برنامه اسکن مودم احتمالا آدرس صفخه دانلود درایور و مشخصات دقیق درایوری که باید نصب کنید رو بهتون میده!
بسته هائی که روی سیستم نصب می شن توی آدرس
/var/cach/apt/archivesذخیره می شن که می تونید اونها رو کپی کنید و داشته باشید ( نیاز به کاربر روت داره ) و روی سیستم تازه نصب شده همه اون بسته ها رو با یه دستور توی ترمینال بفرمایید که نصب بشن!
هر وقت شما خواستید کاربر روت بشید فقط کافیه توی ترمینال بزنید
sudo -s
password
به کاربر روت تغییر پیدا می کنید و برای کار با کاربر روت در محیط گرافیکی هم بتایپید:
nautilusالبته وقتی کاربر روت هستید ، یه پنجره باز میشه که فرقش اینه که مال کاربر روته. فقط مراقب باشید که می تونید باهاش هر چیزی رو پاک کنید حتی چیزهائی که باعث بشه سیستم رو دوباره نصب کنید ;)
من به برنامه wvdial آشنائی ندارم اما از برنامه pppoe استفاده کردم و کار باهاش خیلی راحت بوده
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!