انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آموزش شناسایی پارتیشن ext4 در Windows 7 با استفاده از Ex2fsd  (دفعات بازدید: 8273 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
به دلیل اینکه در نسخه جدید نرم افزار Ex2fsd از EXT4 به‌صورت پیش فرض پشتیبانی می‌شود عملا نوشته‌های قبلی کاربردی ندارند.
برای راهنمای نسخه جدید به این مطلب رجوع کنید.

مطالب قبل
نقل‌قول
برای اینکار ابتدا برنامه ex2fsd را دانلود کنید.
نسخه فعلی Ext2Fsd-0.48 به صورت پیش‌فرض از پارتیشن ext4 پشتیبانی نمی‌کند ولی با اصلاح کننده Ext2fsd-0.48-bb8 این امکان فراهم می‌شود.

آموزش نصب ext2fsd

ابتدا بر روی فایل Ext2Fsd-0.48.exe راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید.

از تب Compatibility مطابق با شکل زیر تنظیمات را انجام دهید. نوع سازگاری را Windows Vista Service Pack 2 انتخاب کنید.

کلیه مراحل نصب را تایید کرده تا به Select Additional Tasks برسید. دقت کنید در این مرحله تیک Enable write support for Ext2 partitions فعال نباشد. احتمال از دست دادن اطلاعات در حال نوشتن بر روی پارتیش‌های لینوکسی وجود دارد. گزینه Next را کلیک کرده و به مرحله بعد بروید.

قبل از استارت کردن سرویس لازم است فایل اصلاحی را جایگزین کنیم. برای اینکار مراحل زیر را انجام دهید.
ابتدا فایل ext2fsd-0.48-bb8.zip باز کنید و نسبت به نوع معماری ۳۲بیتی یا ۶۴بیتی ویندوز فایل ext2fsd.sys را از شاخه fre در مسیر  \Windows\system32\drivers کپی/جایگزین کنید.
نکته: برای عملکرد صحیح درایور ۶۴بیتی ابتدای راه اندازی ویندوز کلید F8 را بزنید و گزینه "Disable enforce driver signing" را انتخاب کنید.

در Ex2fsd از منوی Tools > Servise Management را انتخاب کنید.

سپس سرویس را مطابق با شکل فعال کنید.

بر روی هر کدام از درایوهای لیست شده که خواستید راست کلیک کنید و گزینه Change Drive Letter را کلیک کنید.

یک نام برای درایو انتخاب کنید و تایید کنید. از این به بعد درایو لینوکسی شما همانند سایر پارتیش‌های ویندوز نمایش داده می‌شود.

تصاویر این راهنما در Windows7 مجازی سازی شده با VirtualBox تهیه شده و پارتیشن Ext4 در آنجا نداشتم که در تصاویر آورده شود.
البته در ویندوز ۷ بصورت عملی تست شده و کاملا جواب می‌دهد.
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1390، 07:28 ق‌ظ توسط aref3d »

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
سلام.
خیلی خوب بود.
1++

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
مرسی. خیلی به درد خورد

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
نسخه  Ext2Fsd 0.50  مدتی هست منتشر شده و از ext4 پشتیبانی میکنه و یکسری نغییرات دیگه هم داشته که با مراجعه به سایتش میتونید ببینید.
http://www.ext2fsd.com

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
طبق تجربهٔ شما، رایتش روی ext3 قابل اعتماد هست؟ یا ممکنه پارتیشن رو خراب کنه؟
من که جرأت نمی‌کنم پارتیشن دیتاهام رو (که ext3 هست)، توی ویندوز rw مونت کنم (read only میذارم)

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
طبق تجربهٔ شما، رایتش روی ext3 قابل اعتماد هست؟ یا ممکنه پارتیشن رو خراب کنه؟
من که جرأت نمی‌کنم پارتیشن دیتاهام رو (که ext3 هست)، توی ویندوز rw مونت کنم (read only میذارم)
من چون قبلا به مشکل برخوردم فقط بصورتی read only درایوها را صدا میزنم. و همین کارم را تا الان راه انداخته چون اطلاعاتم مهمه دیگه حاضر نبودم ریسک بکنم.

آفلاین alieblice2

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 280
سلام
اگه امکانش هست عکس هارو بروز کنین گویا پاک شدن
پیشاپیش ممنون

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
سلام
اگه امکانش هست عکس هارو بروز کنین گویا پاک شدن
پیشاپیش ممنون
در نسخه جدید ext4 ساپورت میشه. نسخه جدید را دانلود کنید.
http://www.ext2fsd.com

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
به دلیل اینکه در نسخه جدید نرم افزار Ex2fsd از EXT4 به‌صورت پیش فرض پشتیبانی می‌شود عملا نوشته‌های قبلی کاربردی ندارند.
برای راهنمای نسخه جدید به این مطلب رجوع کنید.