انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات اوبونتو پس از یک هفته  (دفعات بازدید: 1698 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imijo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 56
مشکلات اوبونتو پس از یک هفته
« : 07 شهریور 1390، 11:51 ب‌ظ »
سلام به همه مرسی از همتون بخاطر راهنماییاتون.سوالام
1-من برنامه وین و نصب کردم اگه الان کجا رفت این برنامه؟ وقتی alt+f2 رو میزنم رو وین کیکیک میکنم یه پنجره مثل ویندوز 98 میاد.خلاصه بلد نیستم با وین کار کنم
2-یه برنامه خوب واسه گوش کردن موسیقی میشه معرفی کنید مثل جت آدیو که وقتی رو یه فلدر کیلیک میکنم تمام فولدر اجرا کنه خود اوبونتو برنامه پلیر داره ولی تک تک باید آهنگارو اجرا کنی فولدری نمیشه یا من بلد نیستم
3-من برنامه kmplyer تو ترمینال با این کد sudo apt-get install kmplayer دانلود کردم ولی هر کاری میکنم هیچ پسوندی رو اجرا نمیکنه یعنی برنامه باز میشه وقتی اهنگ یا فیلمو میکشی توش اجرا نمیکنه حتی تو خود برنامه اوپن زدم و رفتم یه فایل انتخاب کردم اجراش نکرد.در ضمن این kmplyer مثل ویندوز هست یعنی زیر نویس و بگیرم توش ول کنم اجرا میکنه؟
4-در مورد نصب تمم یه خورده توضیح و لینک میخوام البته گشتم چنتا دانلودم کردم ولی پسوندشون ded نبود فکر کنم .tar.gz بود که بلد نبودم نصبشون کنم
5-فرق میزکار ها با تم چیه؟ من چندتا میز کار تو سایت خودم که بودش kdm یا همچینن چیزایی.یه توضیح هم میشه در مورد میز کار تم بدید
6-نمیشه یه کاری کرد وقتی کیلک راست میکنم رو دسکتاب ریفلش بیاد اخه تو ویدوز عادت کردم الان همش هی کیک راست میکنم ولی گزینه ریفلش نداره :P البته این اخری شوخی بود گفتم شاد بشید :)
من اوبونتو 11.4 نصب دارم رو سیستمم
یه سوال مهم دیگه من تو ویندوز بیشتر با اوپرا و کروم کار میکردم یه حساسیت خاصی به فایر فاکس دارم نمیدنم چرا؟ الان کروم نصب کردم ولی متاسفنه افزونه رو کرون نصب نمیشه چرا؟ یعنی من نمیتونم افزونه هامو داشته باشم رو کروم البته من قبلا کروم سینک کرده بودم الان که اکانتم و دادم فقط بوکمارک هامو اورد ولی از افزونه هام خبری نیست
« آخرین ویرایش: 07 شهریور 1390، 11:54 ب‌ظ توسط imijo »

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
پاسخ به: مشکلات اوبونتو پس از یک هفته
« پاسخ #1 : 08 شهریور 1390، 01:00 ق‌ظ »
برای پخش موزیک میتونید از برنامه ی vlc استفاده کنید.

برای تم هم : http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,10687.0/topicseen.html

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
« پاسخ #2 : 08 شهریور 1390، 01:57 ق‌ظ »
سلام به همه مرسی از همتون بخاطر راهنماییاتون.سوالام
1-من برنامه وین و نصب کردم اگه الان کجا رفت این برنامه؟ وقتی alt+f2 رو میزنم رو وین کیکیک میکنم یه پنجره مثل ویندوز 98 میاد.خلاصه بلد نیستم با وین کار کنم
2-یه برنامه خوب واسه گوش کردن موسیقی میشه معرفی کنید مثل جت آدیو که وقتی رو یه فلدر کیلیک میکنم تمام فولدر اجرا کنه خود اوبونتو برنامه پلیر داره ولی تک تک باید آهنگارو اجرا کنی فولدری نمیشه یا من بلد نیستم
3-من برنامه kmplyer تو ترمینال با این کد sudo apt-get install kmplayer دانلود کردم ولی هر کاری میکنم هیچ پسوندی رو اجرا نمیکنه یعنی برنامه باز میشه وقتی اهنگ یا فیلمو میکشی توش اجرا نمیکنه حتی تو خود برنامه اوپن زدم و رفتم یه فایل انتخاب کردم اجراش نکرد.در ضمن این kmplyer مثل ویندوز هست یعنی زیر نویس و بگیرم توش ول کنم اجرا میکنه؟
4-در مورد نصب تمم یه خورده توضیح و لینک میخوام البته گشتم چنتا دانلودم کردم ولی پسوندشون ded نبود فکر کنم .tar.gz بود که بلد نبودم نصبشون کنم
5-فرق میزکار ها با تم چیه؟ من چندتا میز کار تو سایت خودم که بودش kdm یا همچینن چیزایی.یه توضیح هم میشه در مورد میز کار تم بدید
6-نمیشه یه کاری کرد وقتی کیلک راست میکنم رو دسکتاب ریفلش بیاد اخه تو ویدوز عادت کردم الان همش هی کیک راست میکنم ولی گزینه ریفلش نداره :P البته این اخری شوخی بود گفتم شاد بشید :)
من اوبونتو 11.4 نصب دارم رو سیستمم
یه سوال مهم دیگه من تو ویندوز بیشتر با اوپرا و کروم کار میکردم یه حساسیت خاصی به فایر فاکس دارم نمیدنم چرا؟ الان کروم نصب کردم ولی متاسفنه افزونه رو کرون نصب نمیشه چرا؟ یعنی من نمیتونم افزونه هامو داشته باشم رو کروم البته من قبلا کروم سینک کرده بودم الان که اکانتم و دادم فقط بوکمارک هامو اورد ولی از افزونه هام خبری نیست

برنامه واین از applications قابل اجراست و برای اجرا بعضی فایل های exe روی خود فایل راست کلیک کنید و با واین اجراش کنید

خود پلیر اوبونتو قابلیت پخش چندین آهنگ با هم رو داره فقط کافی هست بری تو پوشه مورد نظرت و آهنگ هایی رو که می خوای سلکت کنی و بعد هم اجرا به همین راحتی

باید بی خیال km player  اوبونتو بشی چون مثل ویندوز نیست اما برای زیر نویس ها vlc رو پیشنهاد می کنم

تم هم باید بگم که فایلایی که به صورت فشورده می بینی نصبش سخته اما معروف ترین نصاب تم نرم افزار emerlad هست

برای رفرش هم باید از F5 استفاده کنی

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
« پاسخ #3 : 08 شهریور 1390، 02:00 ق‌ظ »
1.
من برنامه وین و نصب کردم الان کجا رفت این برنامه؟
Applications> System Tools> Wine
نقل‌قول
خلاصه بلد نیستم با وین کار کنم
با wine قرار نیست کار کنین. با فایل‌های exe باید کار کنین. واین به شما امکا می‌ده که نرم افزارهای ویندوزی رو روی اوبونتو نصب کنین.

2.
نقل‌قول
یه برنامه خوب واسه گوش کردن موسیقی میشه معرفی کنید
نقل‌قول
خود اوبونتو برنامه پلیر داره ولی تک تک باید آهنگارو اجرا کنی فولدری نمیشه یا من بلد نیستم
Banshee> Ctrl+i
نقل‌قول
مثل جت آدیو که وقتی رو یه فلدر کلیک میکنم تمام فولدر اجرا کنه
Audacious

5
نقل‌قول
فرق میزکارها با تم چیه؟
مشخصه دیگه: میزکار، GUI حساب میشه که همه‌ی امکانهای ارتباطی کاربر رو با سیستم عامل در اختیارش میذاره و تم تغییراتی است که توی ظاهر میز کار میدیم تا باب میل‌مون بشه!
نقل‌قول
من چندتا میز کار تو سایت خودم که بودش kdm یا همچینن چیزایی.یه توضیح هم میشه در مورد میز کار تم بدید
gdm اشاره به محیط گنوم داره
kdm اشاره به میزکار KDE داره که یک محیط با گرافیک بالا و جذابه که اگه خواستی روی اوبونتو تستش کنی:
sudo apt-get install -y kubuntu-desktop XFCE که توی زوبونتو استفاده میشه
OpenBox
http://linuxreview.ir/1390/03/openbox-how-to/
« آخرین ویرایش: 20 آبان 1390، 03:40 ب‌ظ توسط Dream »