سلام به همه مرسی از همتون بخاطر راهنماییاتون.سوالام
1-من برنامه وین و نصب کردم اگه الان کجا رفت این برنامه؟ وقتی alt+f2 رو میزنم رو وین کیکیک میکنم یه پنجره مثل ویندوز 98 میاد.خلاصه بلد نیستم با وین کار کنم
2-یه برنامه خوب واسه گوش کردن موسیقی میشه معرفی کنید مثل جت آدیو که وقتی رو یه فلدر کیلیک میکنم تمام فولدر اجرا کنه خود اوبونتو برنامه پلیر داره ولی تک تک باید آهنگارو اجرا کنی فولدری نمیشه یا من بلد نیستم
3-من برنامه kmplyer تو ترمینال با این کد sudo apt-get install kmplayer دانلود کردم ولی هر کاری میکنم هیچ پسوندی رو اجرا نمیکنه یعنی برنامه باز میشه وقتی اهنگ یا فیلمو میکشی توش اجرا نمیکنه حتی تو خود برنامه اوپن زدم و رفتم یه فایل انتخاب کردم اجراش نکرد.در ضمن این kmplyer مثل ویندوز هست یعنی زیر نویس و بگیرم توش ول کنم اجرا میکنه؟
4-در مورد نصب تمم یه خورده توضیح و لینک میخوام البته گشتم چنتا دانلودم کردم ولی پسوندشون ded نبود فکر کنم .tar.gz بود که بلد نبودم نصبشون کنم
5-فرق میزکار ها با تم چیه؟ من چندتا میز کار تو سایت خودم که بودش kdm یا همچینن چیزایی.یه توضیح هم میشه در مورد میز کار تم بدید
6-نمیشه یه کاری کرد وقتی کیلک راست میکنم رو دسکتاب ریفلش بیاد اخه تو ویدوز عادت کردم الان همش هی کیک راست میکنم ولی گزینه ریفلش نداره

البته این اخری شوخی بود گفتم شاد بشید

من اوبونتو 11.4 نصب دارم رو سیستمم
یه سوال مهم دیگه من تو ویندوز بیشتر با اوپرا و کروم کار میکردم یه حساسیت خاصی به فایر فاکس دارم نمیدنم چرا؟ الان کروم نصب کردم ولی متاسفنه افزونه رو کرون نصب نمیشه چرا؟ یعنی من نمیتونم افزونه هامو داشته باشم رو کروم البته من قبلا کروم سینک کرده بودم الان که اکانتم و دادم فقط بوکمارک هامو اورد ولی از افزونه هام خبری نیست