انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کپی کردن فایل ها {حل شد}  (دفعات بازدید: 2177 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
کپی کردن فایل ها {حل شد}
« : 09 شهریور 1390، 09:08 ب‌ظ »
سلام دوستان

من اوبونتو ۱۱.۰۴ رو از روی ویندوز نصب کردم، چند روز پیش سیستم مشکل پیدا کرده بود. دفعه ی بعدی که به اوبونتو لاگین کردم، هیچ رابط گرافیکی يی نمایش داده نشد و تو ترمینال ازم میخاست که لاگین کنم و بعدشم منتظر دستورات میموند.

من مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم، و خب چون ویندوز رو عوض کردم الان نمیتونم به اوبونتو لاگین کنم.

من یکسری فایلها در اوبونتو دارم که خیلی برام حیاتی هستن، چندتا سوال داشتم:
چطور میتونم دوباره اوبونتو رو به منوی بوت اضافه کنم ؟
آیا راهی وجود داره که بشه محیط گرافیکی رو لود کرد ؟ (با فرض اینکه خودم تنظیمات اوبونتو رو دستکاری کرده باشم و نه مشکل از سیستم باشه)
من در پوشه ی home یکسری فایل داره، چطور میتونم این فایل ها رو به یک درایو اکسترنال یا پوشه ی host منتقل کنم ؟ (اگر اشتباه نکنم پوشه ی host همون پارتیشنی هست که اوبونتو داخلش نصب شده.
آیا راهی هست که بشه به اطلاعات فایل root.disk از روی ویندوز یالینوکس دسترسی پیدا کرد ؟ (شاید بتونم اطلاعاتم رو از اونجا استخراج کنم)

ممنون از راهنماییتون

« آخرین ویرایش: 13 شهریور 1390، 08:40 ب‌ظ توسط Nevercom »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
پاسخ به: کپی کردن فایل ها
« پاسخ #1 : 09 شهریور 1390، 09:52 ب‌ظ »
با دیسک زنده :
root.disk را با کمک فرمان زیر سوار کنید :
sudo mount -o loop /media/WindowsXP/ubuntu/disks/root.disk /media/root.disk/media/WindowsXP/ubuntu/disks/root.disk : نشانی و مسیر root.disk است . برای آسانی کار میتوانید root.disk را هر جایی بریزید و نشانی اش را اینجا بنویسید . برای نمونه اگر بریزم روی پوشه خانگی ام نشانی میشود :
/home/doomhammer65ir/root.disk
« آخرین ویرایش: 11 شهریور 1390، 03:03 ق‌ظ توسط doomhammer65ir »

آفلاین HojjatJafary

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
« پاسخ #2 : 10 شهریور 1390، 12:42 ق‌ظ »
همه این کارها رو می تونی با دیسک زنده (live cd) اوبونتو انجام بدی
برای برگرداندن اوبونتو به منوی بوت هم در انجمن به اندازه کافی بحث شده کافی است "تعمیر گراب" رو جستجو کنی.

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 10 شهریور 1390، 02:30 ق‌ظ »
همه این کارها رو می تونی با دیسک زنده (live cd) اوبونتو انجام بدی
برای برگرداندن اوبونتو به منوی بوت هم در انجمن به اندازه کافی بحث شده کافی است "تعمیر گراب" رو جستجو کنی.
سلام

مشکل من این هست که به یک سری فایل هایی که در اوبونتو داشتم نیاز دارم و نمیتونم بهشون دسترسی داشته باشم
اگه با live CD بوت کنم، به محتویات اوبونتو ئی که نصب کرده بودم دسترسی ندارم، چون روی ویندوز نصبش کردم، تمام محتویات سیستم عامل در فایل root.disk ذخیره شده، من چطور میتونم با live CD محتویات اون فایل رو پیمایش کنم ؟

اگر هم GRUB رو تعمیر کنم، باز هم نمیتونم وارد محیط گرافیکی بشم و من با دستورات خط فرمان اوبونتو آشنایی ندارم.

لطفا اگر راهی رو میشناسید که بتونم به فایل هام دسترسی داشته باشم، راهنمایی بفرمایید (همونطور که میبینید تاپیک در انجمن تازه کاران ایجاد شده)

ممنون از راهنماییتون.

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #4 : 10 شهریور 1390، 07:58 ق‌ظ »
درود
اگه فقط مشکلت کپی کردن هست
از این دستور استفاده کن
cp /home/yourfile /media/hdd
به جای home/yourfile آدرس فایلت و به جای  /media/hdd ادرس مکانی رو که می خوای کپی کنی بزن
برای گراب هم به این آدرس برو
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,23992.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,22877.0.html

برای محیط گرافیکی با توجه به اینکه رابط گرافیکی ات از بین رفته
توی همون صفحه ی ترمینال واسه ی یوزر نیم بزن root و برای پسورد،پسورد خودتو بزن
بعدش یه دسکتاپ کم حجم نصب کن تا ایراد قبلی رو بگیری و بتونی دوباره گنوم رو نصب کنی
مثلا XFCE با کد زیر
sudo apt-get install xubuntu-desktopیا LXDE با کد زیر
sudo apt-get install lxdeالبته قبلش مطمئن شو که اینترنتت وصله
اگه درست شد که هیچ
ااگه نشد بگو تا یه راه دیگه پیدا کنیم

آفلاین alieblice2

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 280
« پاسخ #5 : 10 شهریور 1390، 07:34 ب‌ظ »
اینجا گفته چه کار کنین تا به اطلاعات  اوبونتویی که از طریق ویندوز نصب شده دست پیدا کنین
https://wiki.ubuntu.com/WubiGuide#How_can_I_access_my_Wubi_install_and_repair_my_install_if_it_won.27t_boot.3F

این قسمتاش:
How can I access my Wubi install and repair my install if it won't boot?
و این
Cannot boot into Ubuntu

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 11 شهریور 1390، 01:19 ق‌ظ »
ممنون دوستان، با استفاده از راهنماییهاتون تونستم توسط دیسک زنده محتویات root.disk رو باز کنم، اما یک مشکل دیگه دارم، من تو سیستمم مجوز دسترسی به اون پوشه رو محدود به یوزر خودم کرده بودم، حالا نمیتونم بازش کنم یا کپیش کنم !
آیا راهی وجود داره که بتونممجوز دسترسی رو تغییر بدم یا به هر نحوی به فایلها دسترسی داشته باشم ؟

ممنون از راهنمایی هاتون :)

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #7 : 11 شهریور 1390، 01:43 ق‌ظ »
با دستور su به سطح دسترسی روت وارد بشد و تغییرات رو اعمال کنید (و یا از طریق sudo nautilus و به صورت گرافیکی می تونید این کار رو انجام بدید).اگر گرافیکی وارد شدید بر روی فایل/فولدر مورد نظر راست کلیک کرده و پرم رو تغییر بدید. اگر از طریق خط فرمان دارید کار میکنید با فرمان cd به مسیر مورد نظر رفته و با chmod پرم رو تغییر بدید.

اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 11 شهریور 1390، 05:19 ق‌ظ »
دوستان از راهنمایی ها و حمایت فوق العاده تشکر میکنم

من تونستم اطلاعاتم رو برگردونم، گرچه واقعاْ آنچنان پیچیده نبود اما من تجربه ی لازم و کافی رو نداشتم

امیدوارم گذاشتن پست تشکر بر خلاف قوانین نباشه، این پست بیشتر جنبه ی اطلاع رسانی داره که اگر کاربران دیگه به مشکل برخوردن بدونن که این مشکل با استفاده از توصیه های دوستان حل شد

ممنون از همگی

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #9 : 11 شهریور 1390، 11:49 ق‌ظ »
پس {حل شد} رو به عنوان تاپیکتون اضافه کنید

موفق باشید
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.