انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با Kubuntu 7.10  (دفعات بازدید: 4500 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
مشکل با Kubuntu 7.10
« : 27 مهر 1386، 03:51 ب‌ظ »
سلام خدمت دوستان

بالاخره منم موفق شدم Kubuntu 7.10 رو دانلود و نصب کنم. این مسئله رو که می خوام مطرح کنم شاید نشه اسمش رو مشکل گذاشت. چون من داخل کوبونتو هیچ مشکلی ندارم و باید بگم که فوق العاده است. ولی مشکل اینجاست که بعد از نصب کوبونتو و ریست کردن لپ تاپ و آمدن منوی گراب هنگامی که بروی UBUNTU 7.10 اینتر میزنم تا سیستم بالا بیاد , بلافاصله صفحه سیاه میشه و هیچی نشون نمیده  ](*,) و بعد از حدود ۳ - ۴ دقیقه  :o ](*,) ( که همین جوری صفحه سیاه هست ) سیستم بالا میاد و دسکتاپ رو نشون میده. حتی دفعات بعدی هم که ریست می کنم همین مشکل وجود داره. در حالی که در کوبونتو 7.04 مدت زمان بوت حدود ۴۵ ثانیه بود!! و هنگام بالا آمدن , لوگوی کوبونتو را نشون میداد و یه خطی وسط صفحه حرکت می کرد. ولی الان هیچ کدوم رو نشون نمیده. دقیقا همین مشکل رو در یک لپ تاپ دیگه هم دارم. یعنی با دوتا لپ تاپ این مشکل رو دارم.

دوستانی که کوبونتو ۷.۱۰ را دانلود کردند آیا این مشکل را دارند ؟؟ منتظر نظراتتون هستم .

جدا از این مشکلی که وجود داره باید بگم که نسخه ۷.۱۰ نسبت به ۷.۰۴ خیلی بهتر شده. مخصوصا سرعت داخل سیستم به طرز وحشتناکی زیاد شده  \\:D/ و به طور کل خیلی راضی هستم و تفاوت را با نسخه قبلی به طور محسوسی میشه احساس کرد.
« آخرین ویرایش: 27 مهر 1386، 03:53 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین sudotux

• *
پاسخ به: مشکل با Kubuntu 7.10
« پاسخ #1 : 27 مهر 1386، 10:52 ب‌ظ »
کسی نظری نداره ؟؟؟؟  آخه مگه میشه که مدت زمان بالا آمدن سیستم چند برابر بشه ؟؟ در کوبونتو 6.10 و 7.04 که تاحالا کار می کردم مدت زمان بوت بین ۴۵ تا ۶۰ ثانیه بود ولی در کوبونتو 7.10 این زمان بین ۳ تا ۴ دقیقه شده  ](*,) . اونم نه روی یک لپ تاپ !!! بلکه روی دو تا لپ تاپ این مشکل وجود داره .

برای کسی همچین موردی پیش نیومده ؟

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #2 : 28 مهر 1386، 12:02 ق‌ظ »
خوب ظاهرا کسی همچین مشکلی نداره و تنها مشتری این تاپیک منم  :)

با تحقیقاتی که انجام دادم متوجه شدم که خیلی ها با این مشکل رو برو شدند . اگر به نتیجه ای رسیدم و راه حلی پیدا کردم در این تاپیک مطرح می کنم .

تا بعد ...  ;)

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #3 : 28 مهر 1386، 12:24 ق‌ظ »
دوستان عزیز مشکل حل شد

بهترین سیستم عامل = اوبونتو  و کوبونتو

می دونید چرا ؟؟؟ چون بهترین جامعه کاربران را در سطح چهان داره ......  \\:D/ \\:D/ \\:D/

در حالی حدودا یک روز از ارائه این سیستم عامل می گذره متوجه شدم که در انجمن اوبونتو ( ubuntuforums.org ) این مشکل از طرف عده ای مطرح شده و بلافاصله با نظرات کاربران دیگر حل شده . شما این سرعت عمل و پشتیبانی را باور می کنید ؟  :o :o \\:D/ \\:D/

اگر در سیستم عامل ویندوز همچین مشکلی به وجود می آمد چقدر طول می کشید تا مایکروسافت راه حلی ارائه کنه ؟؟

برای اینکه دیگر دوستان هم متوجه بشند یک بار صورت سوال ( مشکل به وجود آمده ) در اوبونتو و کوبونتو ۷.۱۰ را با جوابش مطرح می کنم.

مشکل : هنگام بوت و بالا آمدن سیستم صفحه سیاه شده و سیستم بعد از ۳ الی ۴ دقیقه بالا می آید .

راه حل موقت : در ترمینال دستور زیر را اجرا کنید :

sudo gedit /boot/grub/menu.lst
اگر از کوبونتو استفاده می کنید به جای gedit از kate استفاده کنید.

در فایل متنی باز شده دنبال این قسمت بگردید :
## ## End Default Options ##

title Ubuntu 7.10, kernel 2.6.22-14-generic
root (hd0,2)
kernel /boot/vmlinuz-2.6.22-14-generic root=UUID=79b1afc9-1898-45b2-a4e4-c53dd8e67db7 ro quiet splash

عبارت splash را پاک کرده و به جای آن عبارت unsplash را جایگزین کنید. فایل را save کرده و سیستم را ریست کنید و لذت ببرید.

با این کار مدت زمان بوت سیستم از ۳ - ۴ دقیقه به ۱۵ ثانیه کاهش پیدا کرد. باور کنید هنوز توی شوک هستم و باورم نمیشه  :o :o \\:D/ \\:D/

موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1386، 12:41 ق‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #4 : 28 مهر 1386، 12:25 ق‌ظ »
سلا. خوش اومدید! والا منم دانلود کردم اما اصلا وقت نکردم نصب کنم. امیدوارم بتونم این کاررو به زودی انجام بدم و خبرشو بدم. اما نسخه‌ی بتا رو که امتحان میکردم، تفاوتهای جالبی دیدم! غیر از چیزهایی که در مقاله راجع به اون ورژن اومد، امیدوارم بتونم یک review خوب و یک تور از این سیستم رو بگزارم!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
« پاسخ #5 : 28 مهر 1386، 12:26 ق‌ظ »
 :o چه زود!  ;D

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
« پاسخ #6 : 28 مهر 1386، 03:08 ق‌ظ »
اصلا حواسم نبود! امروز ترجمه کردمش! قبل از اونها خودمون راه حلشو گفته بودیم!
http://wiki.ubuntu.ir/GutsyGibbon/ReleaseNotes#head-45c3f6b990985b2f684e4524f245522193a9fd1a

;)