انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سرعت پایین شبکه در اوبونتو نسبت به ویندوز  (دفعات بازدید: 5958 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین omid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
سلام
من از طریق یک شبکه LAN و یک پراکسی به اینترنت متصلم. مشکل اینه که سرعتم توی اوبنتو به حداکثر 1KB/s محدود میشه. اما توی ویندوز سرعت بالاتره.
اشکال از کجاست؟

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: سرعت پایین شبکه در اوبونتو نسبت به ویندوز
« پاسخ #1 : 05 فروردین 1387، 02:31 ق‌ظ »
منم  یه  همچین   مشکلی  دارم   ولی  هنوز   دلیلش   رو کشف نکردم     سرعت   من  اونقدر   پایین نیست   ولی   خیلی   تغییر میکنه     ADSL   من   64kbps    هست   و   به طور   تئوریک    باید   8kBps     دانلود داشته باشم     توی  ویندوز  بین   7  و 8   دانلود می کنم  ولی   توی   اوبونتو     ماکزیمم    6  یا  7   که   اونم   ثابت    نمیمونه   و میاد   روی    2   3   و دوباره میره بالا     مثل    اینکه    به     7    که میرسم    بسته های  من  شروع  میکنن به   Drop  شدن !!!

البته    چند   جا سر زدم   گفتن   که   IPv6   رو   باید  غیر فعال کنی     دیدم   خوب با  عقل   جور در میاد    چون  IPv6  فعلن  جا نیوفتاده   و  جایی  خوندم که  اوبونتو  برای   هر بسته  میاد   با     IPv6  کار  کنه   و بعد  که  جواب  نگرفت  کارشو   با   IPv4    تکرار   میکنه   ولی  من  فکر  میکنم  از  هر دو  داره  استفاده میکنه  یعنی  داره  از  tunelling   استفاده  میکنه  که  اینم  خوب  نیست  چون   بسته ها  بدون اینکه  نیازی  باشه  بزرگ  میشن  و  همین  باعث   کاهش  سرعت   میشه ... در  هر  صورت     این    کار    رو کردم   یکم بهتر شد   ولی...  مشکلی   فعلی   من  همونیه  که  بالا   گفتم   .

در  مورد    دانلود   از مخازن  هم  گفتن   که     یک   Mirror     نزدیکتر    انتخاب  کنید    بازم  گفتیم  چشم     بهتر  شد  ولی   بازم  چنگی   به دل نمیزنه   .....

البته  ناگفته نماند   که   من  4 knoppix     رو   امتحان   کردم    و با اینکه  یک   لینوکس     live   هست   و از    روی   dvd    اجرا   میشه   میتونم   بگم   نه    با اینترنت   مشکل داشتم   و  نه   کلا  با  سرعت   سیستم    و   باورم  نمیشد  که  همه  چیز   روی   RAM   اتفاق     میوفته  و    لاغیر    .   امیدوارم   برادرای    سازنده   ورژن   بعدی    رو    طوری    بدن   بیرون  که  دل  ما  بیچاره هایی  که سیستم    و اینترنت    درست   و حسابی   نداریم  هم شاد  بشه  .
ولی   فعلن     با  همه   خوبو   بدش    از   اوبونتو  لذت    میبرم .

حالا   اگر   کسی    چیزی  میدونه    یا  مشکلی   مثل  ما  داره   بیاد   این  تاپیکو   زنده  کنه    شاید   حل شد   .  ولی   به  نظر من   اگر   کسی   از   دوستان   این  مشکل  رو  به   سازندگان   گزارش بده  بهتره   چون    ورژن  8.04    تا یک  ماه دیگه  میاد   شاید  این  مشکل    هم  حل کردن.
« آخرین ویرایش: 07 فروردین 1387، 06:19 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: سرعت پایین شبکه در اوبونتو نسبت به و
« پاسخ #2 : 07 فروردین 1387، 06:14 ب‌ظ »
بعد  از  کمی  بررسی  و جستجو  تو  سایتهای   اجنبی  به این  نتیجه  رسیدم   که  با  روشی  که  دوستان  هم اینجا  و هم  تو  سایتهای  دیگه  معرفی  کردن   IPv6   غیر  فعال  نمیشه  !  دلیلش رو نمیدونم  !

روشی  که  گفته بودن  ویرایش   فایل etc/modprobe.d/aliases/     بود   که این کار رو  انجام داده  بودم   ولی  با  دستور  lsmod    یا   modconf  که  چک  کردم  دیدم  که  IPv6    هنوز  در  حال  اجراست    و   با  دستور   rmmod  یا  دستورات   مشابه  هم  نمیشه  حذفش  کرد  و این  ثابت  میکرد  که  از  این  ماجول   استفاده  میشه ،   چند  روش  پیشنهاد  شده  بود  که من  دوتا  رو امتحان  کردم  این  روشهارو  میگم  ولی   از  اساتیدی   که در این  زمینه   صاحب  نظر  هستند  میخوام  که  بررسی  کنن  و  نظر  نهاییشونو  بگن  .

روش  اول  که  به  گفته ی   نویسنده  فقط  روی   ubuntu  7.10  جواب  میده   اضافه   کردن  ipv6   به  blacklist     هست :

فایل    etc/modprobe.d/blacklist/     رو  باز  کنید   و   خط  زیر  رو  به انتهای  اون  اضافه کنید  :

blacklist ipv6

این  روش  باعث  میشه  که   این   ماجول  load   نشه   این  روش  رو امتحان  کردم  و  خوشبختانه  بعد  از  بوت  مجدد  متوجه   شدم  که  از  شر  Ipv6    خلاص  شدم .
روش  دوم  که  ساده تر  هست  و  احتمال  بروز  مشکلاتش  هم  کمتره    البته  این  روش  ظاهرا  باعث  میشه  که  برای  برقراری  ارتباط  از  Ipv6  استفاده  نشه  ولی  اون  رو  غیر فعال  نمیکنه :

به   مسیر   System->Administration->network   برید    و  بعد   تب  hosts   رو   باز  کنید   در اونجا  هر چیزی  که  با  Ipv6    شروع   میشه   رو  به  Ipv4    تغییر  بدید  و  بعد  برای  اطمینان   یک  آدرس  رو   ping   کنید  یا  یه  سایت  رو  باز  کنید   ...

اگر روش  دوم  با  مشکل   مواجه  شد  کافیه   Ipv4  رو به  Ipv6    تغییر  بدید .

در  هر صورت  من  هر دو  کار  رو انجام  دادم  و  وضعیت  بهتر  از  قبل  شد .  شاید  اساتید  بتونن  کمکی  بکنن  که  اوضاع  از  این  هم بهتر  بشه   و  من  بعد  شاهد  تاپیک هایی  با  عنوان   سرعت  پایین  شبکه  در  اوبونتو  نسبت  به  ویندوز نباشیم  ...
« آخرین ویرایش: 07 فروردین 1387، 06:45 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین yunas

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
    • دست نوشته های یک عشق کامپیوتر
« پاسخ #3 : 07 فروردین 1387، 07:08 ب‌ظ »
من روش اول رو تست کردم کار کرد و میشه گقت روی سرعت اتصالم به اینترنت تاثیر نسبتا محسوس داشته من یک کانکشن ADSL 128Kb دارم که حداکثر تا 13KB کی تونستم دانلود کنم ولی الان تا 14 هم میره...

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #4 : 04 اردیبهشت 1387، 03:40 ب‌ظ »
اما من هیچکدوم از این کارها رو نکردم وبه طور ثابت روی ۲۰.۵ است!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #5 : 04 اردیبهشت 1387، 04:06 ب‌ظ »
نقل‌قول
به   مسیر   System->Administration->network   برید    و  بعد   تب  hosts   رو   باز  کنید   در اونجا  هر چیزی  که  با  Ipv6    شروع   میشه   رو  به  Ipv4    تغییر  بدید  و  بعد  برای  اطمینان   یک  آدرس  رو   ping   کنید  یا  یه  سایت  رو  باز  کنید   ...

اگر روش  دوم  با  مشکل   مواجه  شد  کافیه   Ipv4  رو به  Ipv6    تغییر  بدید

پیشنهاد می کنم که هرچی IP6 اونجا دارید از بیخ و بن پاک کنید! نیازی بهشت ندارید.
اون ها در حقیقت ی LookUpTable رو برای شما ایجاد کرده اند که مثلا وقتی توی شبکه اسمشون رو استفاده می کنید دیگه زمانی صرف جستجو و پرس اش سرور نام نشه و سریع بهش برسید که خب اصلا کاربردی نداره!  \\:D/
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین vahdani_d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
من از دایل آپ استفاده میکنم و واقعا ازش راضی هستم البته هنوز ورژن 6 رو غیر فعال نکردم ولی هر وقت دانلودی چیزی انجام میدم ۴ کمتر به من نداده و از ۵ هم بیشتر نشده من که راضیم در مقابل ویندوز که با هاش کار میکردم خلی بهتره ویندوز خودشو میکشت ه من ۳ به زور میداد حالا ای پی ورژن ۶ رو بلاک میکنم بینیم چیمیشه

نتیجه گزارش میشه منتظر باشید فعلا ...

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
نقل‌قول
به   مسیر   System->Administration->network   برید    و  بعد   تب  hosts   رو   باز  کنید   در اونجا  هر چیزی  که  با  Ipv6    شروع   میشه   رو  به  Ipv4    تغییر  بدید  و  بعد  برای  اطمینان   یک  آدرس  رو   ping   کنید  یا  یه  سایت  رو  باز  کنید   ...
اقا من اوبونتو ۱۰.۱۰ دارم اما System->Administration->networ نیستش اصلا

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
System->Administration->network connection
درستش اینه

آفلاین A m i n

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
درستش اینه
سلام دوستان منم ابونتو ۱۰٫۱۰ دارم ولی این تب در اینجا وجود نداره؟

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
درستش اینه
سلام دوستان منم ابونتو ۱۰٫۱۰ دارم ولی این تب در اینجا وجود نداره؟

سلام

از این راه وارد شوید.

System -> Preferences -> Network Connections