منم یه همچین مشکلی دارم ولی هنوز دلیلش رو کشف نکردم سرعت من اونقدر پایین نیست ولی خیلی تغییر میکنه ADSL من 64kbps هست و به طور تئوریک باید 8kBps دانلود داشته باشم توی ویندوز بین 7 و 8 دانلود می کنم ولی توی اوبونتو ماکزیمم 6 یا 7 که اونم ثابت نمیمونه و میاد روی 2 3 و دوباره میره بالا مثل اینکه به 7 که میرسم بسته های من شروع میکنن به Drop شدن !!!
البته چند جا سر زدم گفتن که IPv6 رو باید غیر فعال کنی دیدم خوب با عقل جور در میاد چون IPv6 فعلن جا نیوفتاده و جایی خوندم که اوبونتو برای هر بسته میاد با IPv6 کار کنه و بعد که جواب نگرفت کارشو با IPv4 تکرار میکنه ولی من فکر میکنم از هر دو داره استفاده میکنه یعنی داره از tunelling استفاده میکنه که اینم خوب نیست چون بسته ها بدون اینکه نیازی باشه بزرگ میشن و همین باعث کاهش سرعت میشه ... در هر صورت این کار رو کردم یکم بهتر شد ولی... مشکلی فعلی من همونیه که بالا گفتم .
در مورد دانلود از مخازن هم گفتن که یک Mirror نزدیکتر انتخاب کنید بازم گفتیم چشم بهتر شد ولی بازم چنگی به دل نمیزنه .....
البته ناگفته نماند که من 4 knoppix رو امتحان کردم و با اینکه یک لینوکس live هست و از روی dvd اجرا میشه میتونم بگم نه با اینترنت مشکل داشتم و نه کلا با سرعت سیستم و باورم نمیشد که همه چیز روی RAM اتفاق میوفته و لاغیر . امیدوارم برادرای سازنده ورژن بعدی رو طوری بدن بیرون که دل ما بیچاره هایی که سیستم و اینترنت درست و حسابی نداریم هم شاد بشه .
ولی فعلن با همه خوبو بدش از اوبونتو لذت میبرم .
حالا اگر کسی چیزی میدونه یا مشکلی مثل ما داره بیاد این تاپیکو زنده کنه شاید حل شد . ولی به نظر من اگر کسی از دوستان این مشکل رو به سازندگان گزارش بده بهتره چون ورژن 8.04 تا یک ماه دیگه میاد شاید این مشکل هم حل کردن.