انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: update نرم افزار های نصب شده در اوبونتو 11.04 (حل شد)  (دفعات بازدید: 1291 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین linuxrace

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
  • اسلکویر متن باز واقعی
    • دنیای اسلکر های ایرانی
سلام و درود.....
من می خواستم بدونم چگونه می تونم تو اوبونتو نرم افزار هایی که تازه نصب کردم ( ubuntu software center ) به عنوان مثال من نرم افزار vlc رو از بخش اوبونتو ساف ور ...  نصب کردم اما ورژن جدیدش اومده  حالا می خوام این نرم افزار رو بروز کنم چگونه...؟      مثلا اگه بخوام نرم افزار های پیش فرض تو اوبونتو رو بروز کنم  با برنامه update manager براحتی میشه بروز کرد  اما در مورد نرم افزار های غیر پیش فرض؟!؟!؟! ( vlc و pidgin و....... ) اگه میشه راهنماییم کنید ???
« آخرین ویرایش: 11 مهر 1390، 05:13 ب‌ظ توسط linuxrace »
برو قوی شو که در عالم طبیعت ضعیف پایمال است!

آفلاین Mostafa Sedaghat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
    • افکار یک گنو/لینوکس
vlc یا به قول شما برنامه های غیر پیشفرض وقتی اپدیتش تو مخازنی که از اون نصب کردی قرار بگیره پیغام اپدیتش برای شما میاد

sudo apt-get update
لیست نرم‌افزار ها تو مخازن بروز میشه و نرم‌افزار هایی که نیاز به اپدیت دارن به شما اعلام میشه و میتونید اپدیتش کنید
موفق باشید
http://guilug.org گروه کاربران گنو/لینوکس گیلان

آفلاین Saeed D

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
سلام و درود.....
من می خواستم بدونم چگونه می تونم تو اوبونتو نرم افزار هایی که تازه نصب کردم ( ubuntu software center ) به عنوان مثال من نرم افزار vlc رو از بخش اوبونتو ساف ور ...  نصب کردم اما ورژن جدیدش اومده  حالا می خوام این نرم افزار رو بروز کنم چگونه...؟      مثلا اگه بخوام نرم افزار های پیش فرض تو اوبونتو رو بروز کنم  با برنامه update manager براحتی میشه بروز کرد  اما در مورد نرم افزار های غیر پیش فرض؟!؟!؟! ( vlc و pidgin و....... ) اگه میشه راهنماییم کنید ???
شما دو حالت داری.یا اینکه این برنامه رو از طریق مخازن نصب کردی یا از طریق دانلود از سایت.
اگه از طریق مخازن باشه که از کد زیر استفاده کن.
مثلا برای vlc
sudo apt-get update
sudo apt-get install vlc
اما اگه از طریق دانلود از سایت بوده.بازم باید از سایت دانلودش کنی و نصبش کنی.اینطوری اگه نصب کرده باشی(یعنی از طریق سایت)هیچ پیغام خطایی دریافت نمیکنی.
عشق است دنیای متن باز

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
باید بری به update manager، اگه آپدیتش اومده باشه از اون‌جا می‌تونی نصبش کنی ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین linuxrace

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
  • اسلکویر متن باز واقعی
    • دنیای اسلکر های ایرانی
بابت توجه به این تاپیک ممنونم ....... تشکر ;D
برو قوی شو که در عالم طبیعت ضعیف پایمال است!