انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب چند سیستم عامل  (دفعات بازدید: 1868 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tireng

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
نصب چند سیستم عامل
« : 15 مهر 1390، 01:00 ب‌ظ »
سلام من می خواهم ویندوز 7 -اوبونتو  و سوزه رو رو سیستمم داشته باشم
الان ویندوز 7 دارم راهنماییم کنید لطفا

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
پاسخ به: نصب چند سیستم عامل
« پاسخ #1 : 15 مهر 1390، 01:19 ب‌ظ »
خوب در اولین گام باید با استفاده از برنامه GParted (که در اوبونتو لایو هم وجود داره) یک یا چند درایوتون رو ریسایز کرده و به اندازه مورد نیاز فضای خالی ایجاد کنید (من هیچ اندازه ای رو پیشنهاد ندادم تا خودتون کمی در این مورد در انجمن جستجو کنید و با مشکلات، روش ها و پیشنهادات سایر کاربران آشنا بشید)، خوب بعد از این کار یک پارتیشن SWAP(حجم مورد قبول و پیشنهاد شده رو در تحقیقی که انجام خواهید داد پیدا می کنید)، دو پارتیشن برای ROOT سیستم عامل ها و در صورت تمایل یک ( یا دو- دو برای حالتیه که بخواهید از اسامی یکسان استفاده کنید و یا مایل به تفکیک کلی باشید) پارتیشن برای home هر دو سیستم عامل ایجاد کنید (البته ساختن و تغییر اندازه پارتیشن ها رو در زمان نصب هم میتونید انجام بدید اما چون تازه کار هستید من اون روش رو توصیه نمی کنم)- ضمنا پیشنهاد میشه فرمت پارتیشن های home و root رو از نوع EXT4 تعریف کنید. حالا میتونید در گام نخست سوزه و بعد هم اوبونتو رو نصب کنید (و یا بلعکس)- خود نصاب راهنمایی های کاملی رو در اختیارتون میزاره به همین دلیل فکر نکنم نکته دیگه ای مونده باشه که توضیحش ضروری باشه.
اکیدا توصیه می کنم حتما در انجمن برای این مورد جستجو و تحقیق کاملی انجام بدید...
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین tireng

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 15 مهر 1390، 01:34 ب‌ظ »
من 50 گیگ به ویندوز اختصاص دادم-200 گیگ به فایلهام و 50 گیگ خالی گداشتم.
20 گیگ رو میدم به روت اوبونتو 2 گیگ به home اوبونتو.20 گیگ به روت سوزه و 2 گیگ home سوزه.بعد 6 گیگ رو میدم به swap که فکر کنم بشه مشترک استفاده کنند.
آخر سوزه نصب کنم بهتره یا اوبونتو ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 15 مهر 1390، 04:52 ب‌ظ »
۶ گیگ برای سوپ؟؟؟؟ خیلی زیاده. اصولا در رم‌های بالای ۲ گیگ نباید مقدار سوپ از مقدار رم بیش‌تر باشه.
بین سوزه و اوبونتو هم انتخاب با خودتونه. ولی من اوبونتو رو به علت سیاست‌های قوی‌ترش در ایران پیشهاد می‌کنم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین tireng

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 15 مهر 1390، 04:57 ب‌ظ »
پس چند گیگ.رمم 4 گیگه.می خواهم با هر دوشون خوب کار کنم.هر دو از یک سوپ استفاده میکنند؟

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #5 : 15 مهر 1390، 05:52 ب‌ظ »
پس چند گیگ.رمم 4 گیگه.می خواهم با هر دوشون خوب کار کنم.هر دو از یک سوپ استفاده میکنند؟

همون 4 گیگ رو استفاده کنید.

من 50 گیگ به ویندوز اختصاص دادم-200 گیگ به فایلهام و 50 گیگ خالی گداشتم.
20 گیگ رو میدم به روت اوبونتو 2 گیگ به home اوبونتو.20 گیگ به روت سوزه و 2 گیگ home سوزه.بعد 6 گیگ رو میدم به swap که فکر کنم بشه مشترک استفاده کنند.
آخر سوزه نصب کنم بهتره یا اوبونتو ؟

فقط 2 گیگ برای home ؟!!
من توصیه میکنم 2 تا 10 گیگ رو برای root ها و 26 گیگ رو هم برای home مشترک در نظر بگیرید...
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.