سلام مهدی جان ...
از اینکه همیشه محبت داری ممنونم ...
در مورد build-essential هم امشب تستش میکنم ...
و اما در مورد مطلبی که فرمودید ... دقیقا مقصودم همینه ... نکته اول اینکه برخورد اوبونتو با پکیج ها بسیار هوشمندانه تر از red hat هستش ... و مسله رعایت اولویت ها و هم نیاز ها چیزیه که میخوام دقیقا صورت بگیره ... راه دور چرا بریم ... همین مشکل gcc و make باعث شد که بفهمم که این دو مسئله از هم سوا هستند. .. برای همین میخوام عمدا این کار رو بکنم تا بیشتر با ساختار بسته ها آشنا بشم .. برای این کار، مسلما باید در ابتدا بدونم که چه بسته هائی مورد نیاز هر نرم افزاره ... واسه این کار با اینکه اوبونتو رو نصب کردم، اوبونتو رو لایو بالا میارم و بعدش هم add remove رو انتخاب میکنم .. زمانی که بسته های موجود میاد رو بسته ه ای که میخوام نصب بشه کلیک میکنم ... بعد پیغام error ای شبیه پیغام زیر میاد ...
W: Failed to fetch
http://security.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/x/xine-lib/libxine-main1_1.1.1+ubuntu2-7.2_i386.deb Temporary failure resolving 'security.ubuntu.com'
از اینجا میفهمم که چه بسته هائی مورد نیازه و فرداش میام دانشگاه و بسته ها رو میگیرم ... حالا سوال اینجاس که این کار رو نمیتونم در اوبونتو ئی که نصب کردم انجامش بدم ... چرا ؟ چون لیست بسته ها رو نمیاره و پیغام خطائی مبنی بر اینکه در هیچ software channel ای موجود نیست رو میده ... میخواستم بدونم که چطور میتونم لیست package های مورد نیاز رو در حالت نصب تشخیص بدم .. و اینکه آیا اصلا کاری که میکنم درسته ؟ و یا اینکه راه مناسب تری هم هست ... ؟ ( داخل پرانتز عرض شود که این پکیج بالائی رو واسه دانلود not found میداد ... )
نکته آخر اینکه، با توجه به اینکه که اوبونتو یک نسخه سرور داره ... آیا من با نصب Lamp روی نسخه 6.06 عادی خودم میتونم محیط سرور رو برای خودم به نوعی شبیه سازی کنم و باهاش کار کنم ... ؟ یکی از خوبی های fedora این بود که این ابزار ها رو با خودش داشت و میشد به هر دو منظور ازش استفاده کرد و به عنوان سرور هم مورد استفاده قرار میگرفت ...
پیشاپیش سپساگزارم ...