انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه یک لینوکس کار شویم/خاطرات آشنایی با لینوکس  (دفعات بازدید: 3849 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
چند وقت پیش یک تاپیک تو انجمن دیدم با نام ( سن استفاده کنندگان لینوکس در ایران). حالا یک تصمیم گرفتم. توی این انجمن انسان هایی از هر سن و از هر جا عضو هستند. هر کدام یک طور متفاوت با لینوکس آشنا شدند. الان همه آدم های موفقی در لینوکس هستند. در این راه همگی یک سری نکته هایی را یاد گرفتند. حالا تو این تاپیک از اولین روز آشناییتون با لینوکس شروع کنید تا موقعی الان. بگید چه کار هایی کردید تا موفق شدید. می تونه جالب باشه. :D
بسم اللَه...

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
من که موفق نیستم و کوچیک همه ی اعضا هم هستم ولی خاطره ی آشنا شدنم با لینوکس را میگم
توی کلاسمون بچه های اهل رایانه ی خوبی داشتیم بعد از یک مدت یکیشون یک سایت ساخت و کارش گرفت و الآن کل مدرسه توی اون جامعه ی مجازی عضو هستند و ... من هم از اولین کسانی بودم که توی سایتش عضو شدم توی بخش "تالار گفتگو" یک بخشی گذاشت برای مقایسه ی سیستم عامل ها که اتفاقا خیلی هم شلوغ شد و هر کسی یک نظری میداد و اونجا بود که همون دوستم مشخصات گنو/لینوکس را به من گفت و منم خیلی خوشم اومد از اون موقع به بعد منم زدم تو نرم افزار آزاد و ...
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
سلام خدمت دوستان
الان خاطره نویسی گنو/لینوکسی دیگه...
من اولین بارم تو دانشگاه بود با اوبونتو 9.04 که توی سایت یونی یه دوستی سی دیشو گداشت باهاش بالا اومد من اولین بارم بود که دیدمش محیط ساده ای داشت(گنوم) که من کلی سوال کردمو در نهایت سایتشو بهم معرفی کرد منم یکی سفارش دادم برام فرستادن خیلی کیف کردم اما در کل نصبش نکردم فقط یکم باهاش کار کردم در حد اشنایی.
یکم اطلاعاتم درمورد لینوکس که زیاد شد(ترمینال)و اینکه باید ازون همه کارا رو کرد ترسیدم(واهی) تا اینکه خرداد ماه یه کارگاه تو یونی برگزار شد و یکی از دوستان بزور منو با خودش برد اونجا.اونجا بود که کلا نظرم عوض شد و منم ندیدبدید طی یه هفته اوبونتو سوزه مینت رو دان کردم اما برای نصب یکم دودل بودم تا اینکه این سایت یافت شد و منم اوبونتو رو بجای دوتا دیگه نصبیدم الان حدود چهار ماه بدنیا اومدم 8) هرچی اطلاعاتم بیشتر میشه خط فرمان باحالتر

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
من خیلی که بچه تر بودم اسم لینوکس رو شنیده بودم...تا اینکه معلم ریاضی اول دبیرستانمون که انسان گیکی بود و از توانایی ریاضیم و علاقم به برنامه نویسی خوشش میومد، یک نسخه اوبونتو بهم داد که بسی حال کردم و هنوز دارمش.نسخه ی ۶.۰۶ که از کنونیکال بنظرم فرستاده بودن و چون لایو میومد بالا و حسابی باهاش حال میکردم و شروع کارم با لینوکس بود

بعد ازونم که شد برنامه نویسی،اولش سی بعد یمدت سی++ و کیوت و سپس شروع جاوا به عنوان زبان اولم و سیستم های کنترل ورژن و مدیریت فناوری اطلاعات و رشته ی مهندسی نرم افزار و هوش مصنوعی و هسکل و گوش دادن به رادیو گیک و انجمن اوبونتو و اینا دیگه :o
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین molavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
  • آمده ام برای یادگیری
الان توی جامعه ما هرکی با لینوکس کار کنه ُ میگند اجب آدم حرفه ای هست .
منم حدود یک سال است که به طور جدی با اوبونتو آشنا شدم .لب تاب خریدم و یک سیستم قدیمی روی دستم موند .توی یکی از سایت ها خوندم که میشه سیستم های قدیمی ُ تبدیل به آزمایشگاه لینوکس کرد. منم از قبل علاقه داشتم لینوکس کار کنم و منم این کارو کردم  \\:D/
زندگی روشن
lifeon.blog.ir

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
اولا لطف کن و اسم تاپیک رو درست کن « شویم ==> شدیم »  ;D
من سال ها پیش وقتی دوم دبیرستان بودم توسط معلم کامپیوترمون ( که خدا خیرش بده ) با اوبونتو آشنا شدم ، اون معلم به  یه پک شامل سی دی های نصب و نمایش زنده از اوبونتو 5.10 رو به همه ی بچه ها داد ( من هنوز دارمشون  :) ) و سر کلاس اوبونتو 5.10 رو به صور ت زنده برامون بوت کرد ، خیلی جالب بود . بعد از اون من مدت ها از گنو/لینوکس دور بودم تا این که اوبونتو 12.04 رو نصب کردم و از اون موقع به بعد به صورت دائمی از اوبونتو استفاده می کنم .
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
من دوم دبیرستان که بودم، یکی از بچه ها گفت چطوره بریم لینوکس یاد بگیریم‌(البته بعدها که لینوکسی شدم و بهش گفتم یادش نمیومد). من زیاد توجه نکردم. ولی سال بعد یه سی دی دستم اومد، از اینایی که همه چی توش هست. یه فایل exe ( که فکر کنم خیلی معروف باشه - آشنایی و آموزش اولیه گنو/لینوکس) توی اون سی دی بود. من که اونو خوندم اصلا دیوونه ی فلسفه ش شدم. یه مدت بعد فدورا ۱۴ گرفتم و باهاش ور رفتم ( تنها وقتی که با kde کار کردم و الان که فکر میکنم از kde با این که خیلی خوشکله بدم میاد). یه مدتی لینوکس روی سیستمم بود ولی زیاد باهاش کار نمیکردم. اما یکی دو ساله که اوبونتو و الانم تریسکل استفاده میکنم و ۹۹.۹۹ درصد اوقاتم توی لینوکس میگذره.

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 573
مممم
منم تقریبا 11 12 سالم بود (کلاس اول راهنمایی) یه محیط چت بودش به اسم jabber که برای روسیه هست یه سری ایرانی هم میومدند اونجا
منم با گوشیه k جواد (k750) میرفتم چت
مثل نیم باز بود
یه سری بوت توش بود که من عاشقشون بودم :D
این بوت ها با پایتون اجرا میشدند هنوزم هستند
از اونجا شروع لینوکسیم بود که تا آلان دارم با لینوکس کار میکنم
روی کامپیوترم pc-bsd جدیدا نصب کردم
از اوبونتو 8.04 شروع کرده بودم یادش به خیر گنوم قدیم :D بدم میاد ازش
موقع نصب هم 2 بار کل اطلاعات هارد خدا بیامرز شد  ](*,)
آلانم مشغول php و مجازی سازی به صورت ابری هستم با vmware ESXI کار میکنم تو فروش سرور مجازی، کسی خواست هستیما  ;D به نظرم bsd انگاری یه چیزه دیگه هست اما موندم لینوکس برم یا bsd بد جوری گیج شدم
محیط سنامون مینت رو خیلی دوست دارم :D