انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دوباره اينستال کردم و هارد رو فرمت کردم. اما ظاهرا تاثيري نداره...  (دفعات بازدید: 2794 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 404

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
سوال: (مختصر و مفيد مي پرسم)
فرض کنيد رفتيد اصن کل هاردتون رو format کردين و تمام! بعد دوباره اوبونتو رو اينستال کرديد.حالا سوال اينه که فرمت کردن کل هارد قبلي مگه به اين معني نيست که اينستال دوباره کل کارشو از اول شروع کنه؟و اگر قبلا مشکلي با کارت صدا يا گرافيک بوده الان دوباره اينستال رو از اول و ستينگش رو هم از اول انجام بده؟
سوال فعلا فقط همينه!

اما اگر خواستين اين رو که چه مشکلي داشتم رو هم بخونين:

اولين بار که اوبونتو 7.04 رو نصب کردم هيچ مشکلي با صدا و گرافيکم نداشتم...(گرافيکم هم VIA هست.حالا هر چقدر هم ضايه بود ولي در حد قابل تحملي بود!)

اول يه مشکل بي آزار با اوبونتو داشتم به جاي حل شدن... :P  ](*,):تو اين پست:

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=2628.0
من اومدم gdm رو دوباره نصب کنم. خب... اومدم تو خود محيط گرافيکي تو ترمينال زدم gdm دوباره نصب شه!! آدم يه موقع ازين کارا مي کنه و حواسش نيست :oops: :( ;D ...بعدش هم که بديهي بود که چي مي شه!! مي ترکه! بعد تو recovery mode هم reconfigure و هم remove & install و همچنين reinstall رو امتحان کردم که  به نتيجه اي نرسيد. باز با ري استارت کردن gdm مي گه که کارت گرافيکتو ديتکت نکرده. گفتم شايد اين محيط متني ما رو به جايي نرسونه...

از فرط بيکاري دوباره اوبونتو رو نصب کردم . واقعا برام عجبيه که بازم بعد از دوباره اينستال کردن xserver رو نتونه بياره.

اين مسله در مورد کارت صدام هم قبلا اتفاق افتاده بود :
براي نصب مودمم کاراي زيادي کرده بودم که اگه خلاصه بگم از جمله نتايجش داغون شدن صدام بود.اون موقع هم صدا رو remove & install کرده بودم که مشکلش حل شه. اما نشد. و حتي چند بار بعدشم که اوبونتو رو به دلايل ديگه اي اينستال دوباره کرده بودم ، صدايي از کامپيوترم در نمي اومد!( که البته به طور اتفاقي با upgrade کردن به 7.10 اين مسله ي صدا خود به خود حل شد!)

گفتم اين سوال رو مطرح کنم که : وقتي کل درايواي اوبونتو رو فرمت مي کني و دوباره نصب مي کني؛ طرف به چيزي از قبل مراجعه مي کنه؟

(اگه يکي اين سوالو از من مي پرسيد شايد بدون فکر مي گفتم که داري مزخرف مي گي و وقتي فرمت کردي نبايد ربطي به قبل داشته باشه! اما لطفا به اين سوال اگه تابحال تجربه اي نکرديد يا منبع موثقي نداريد جواب الکي نديد و قبلش اين چيزايي که گفتم رو يه دور با دقت بخونيد ;))

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
منم یه بار یه درایو رو کاملا دیلیت کردم ولی وقتی جاش یه درایو دیگه ساختم تمام اطلاعات قبلیم قابل استفاده بود!
یا علی

آفلاین 404

• Full Member
  • *

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سلام،
کل لوح سخت رو format کردی یا فقط یک partition رو؟ (البته چیزی که گفتم اشتباه هست، ولی می‌دونم منظورم رو فهمیدی!)
به هر حال اگر درست اون کار رو انجام داده باشی داده‌ای نباید بمونه.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین 404

• Full Member
  • *

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
وقتی شما پارتیشن های لینوکس رو فرمت می کنید، طبعاً اطلاعات مربوط به گراب رو هم فرمت شده و کلاً پاک شده و ممکنه شما در بوت کردن سیستم دچار مشکل بشید.
۲تا راه دارین:
۱- بیخیال اوبونتو بشید و از محیط recovery ویندوز دستور fixmbr رو اجرا کنید تا گراب هم به ملکوت اعلی بپیونده و برید سراغ همون ویندوز عمو بیلی (به یاد دوست خوبم آقای مهدی پیشگویی)
۲- یک سیستم عامل لینوکس نصب کنید که گراب رو خودش ترمیم کنه.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !