انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پاسخی که من برای همشهری جوان نوشتم...  (دفعات بازدید: 4892 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
پاسخ به: پاسخی که من برای همشهری جوان نوشتم...
« پاسخ #15 : 18 آبان 1386، 04:15 ق‌ظ »
سلام
کارتون قابل تقدیر هست
منم ازتون ممنونم ولی ما هم این میان مقصر هستیم چون ما به عنوان افراد آگاه باید تقلیدهایی رو که ویستا از نسخه های مختلف لینوکس انجام داده رو بگیم که متاسفانه یا ما نمیگیم یا اگر بگیم کسی اهمیت نمیده آخه مردم میتزسن از اینکه ویندوزی رو که با اون یک عمر گذروندن رو رها کنن و پا به دنیای ناشناخته ی لینوکس بگذارن و در ذهن خودشون از لینوکس یه گودزیلار ساختن که کنار اومدن با این گودزیلا کار هر کسی نیست در حالی که این فرضیه صحت نداره البته قبول دارم که تغییر سیستم عامل و رو آوردن به لینوکس در اول کار کمی سخت هست ولی بعد از ۲ یا ۳ روز هر کسی عاشقش میشه و با دیدن ویندوز دلش میخاد ازش خارج بشه در مورد من که اینجوری هست .
فکر میکنم وظیفه ی ما این هست که بقیه رو با لینوکس آشنا کنیم همون طور که بقیه ما رو با لینوکس آشنا کردن ولی ما انگیزه داشتیم ولی بقیه چی . آدما مثل هم نیستن .
در پایان حرفهام باید بگم که اگه یه روز در این مملکت قانون کپی رایت تصویب بشه میتونیم امید داشته باشیم که فوج فوج و دسته دسته از هموطن هامون به این سیستم عامل رو بیارن چون فکر نمیکنم کسی داخل ایران واسه ویندوزی که قبلا ۵۰۰ تومان خرج میکرد الآن حاضر بشه واسه همون ویندوز (اکس پی)  ۳۰۰ دلار خرج کنه .

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #16 : 18 آبان 1386، 12:28 ب‌ظ »
ممنون از همه به خاطر اظهار نظرهاشون. والا عرض کنم خدمت شما که قانون کپی رایت در همه کشورها هست از جمله امریکا اما خیلی از افراد به اون اهمیتی نمی دن و مثلا آهنگ های دلخواه را از اینترنت به دست میارن. پس فقط با تصویب قانون کپی رایت امکان رو آوردن به لینوکس نیست و این تنها شرط به حساب نمیاد. تا زمانی که لینوکس به دیگران شناسانده نشود نمی توان خیلی امیدوار بود. در ثانی تصویب قانون کپی رایت در وهله اول مستلزم خروج اکثریت جامعه از زیر خطوط فقر و ورود به حداقل حد متوسط درآمد است... تصویب چنین قانونی در گفتار صاده اما در عمل بسیار پرهزینه و مشکل است.
به هر حال من فکر می کنم همه کاربران لینوکس باید در هر زمانی به مبلغان ویندوز هشدار دهند...
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
« پاسخ #17 : 18 آبان 1386، 12:43 ب‌ظ »
نقل‌قول
به هر حال من فکر می کنم همه کاربران لینوکس باید در هر زمانی به مبلغان ویندوز هشدار دهند...
دقیقا
ما باید از حامی های لینوکس نیز حمایت کنیم
می دونید چقدر تاثیر داره وقتی یک مجله روزنامه هفته نامه یک موضوع در مورد لین.کس می نویسه و یک نفر زنگ میزنه تشکر می کنه
ولی در مورد قانون کپی رایت
شاید کاربران خانگی بتونن از نرم افزار های کپی شده استفاده کنند
ولی حد اقل اون اینکه شرکت ها سازمان ها و ادارات نمی تونن این کار رو بکنند
و این یک پوئن به نفع اپن سورس هست.
وقتی شما در اکثر ادارات مجبور باشی لینوکس کار کنی
مطمئنا می ری دنبال یاد گرفتنش
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #18 : 18 آبان 1386، 01:03 ب‌ظ »
اتفاقا من تو این چند هفته اخیر دو سه مطلب خوب درباره لینوکس در کلیک دیدم.
دوستانی که تو جلسات ما شرکت کردند حتما آقای دکتر یارقلی رو دیدند. ایشون زحمت ارسال و چاپ مقالات مربوط به حوزه متن‌باز تو چند شماره اخیر کلیک رو کشیدن که با استقبال خوبی هم روبرو شده...

دوستانی که مقالات مناسبی برای چاپ در «کلیک جام جم» و یا «مجله تخصصی رایانه خبر» دارند میتونن با من تماس بگیرند! مقاله کم داریم بجنبید، غرغر هم نکنید ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom