انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اشکال در نصب ubuntu 7.10  (دفعات بازدید: 1402 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ddavod

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
اشکال در نصب ubuntu 7.10
« : 19 آبان 1386، 03:32 ب‌ظ »
من تا قبل این که ورژن ۷٫۱۰ بیاد ورژن ۷٫۰۴ رو راحت نصب میکردم ولی حالا یه مشلی که تو ۷٫۱۰ دارم اینه که خط اینستال به ۸۲ درصد مرسه این \یغام رو میده نگاه کنید البته بعد که ok رو میزنم نصب کامل میشه ولی وقتی سیستم میاد بالا و مثلا درایور کارت گرافیک یا یه سری برنامه ها رو نصب میکنم به مشکل بر میخورم لطفا کمک کنید

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: اشکال در نصب ubuntu 7.10
« پاسخ #1 : 19 آبان 1386، 04:06 ب‌ظ »
اون ارور نیست. در مراحل نصب می خواد به سرور اوبونتو وصل بشه و update های امنیتی رو (در صورت وجود داشتن) دانلود کنه و نصب کنه و چون شما در این زمان به اینترنت وصل نیستید این پیغام براتون میاد و فقط به شما اطلاع می ده که نتونسته به اون سرور وصل بشه.
نگران هم نباشید، من هم به اینترنت وصل بودم و گاتسی رو نصب کردم و هم چندباری بدون اینکه به اینترنت وصل باشم گاتسی رو نصب کردم. هیچکدوم مشکلی درست نکردند.
مشکلی که شما با نصب برنامه هایی که گفتید چیه ؟ می تونید خروجی ارورهاشون رو برامون بزارین ؟
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #2 : 19 آبان 1386، 04:08 ب‌ظ »
لطفا به طور واضح و دقیق بگو که دقیقا به چه نوع مشکلی برمی خوری. به عکس توجه کردم دیدم که موقع نصب به اینترنت کانکت نیستی. می تونی کانکت بشی و دوباره نصب کنی و تا ۸۲ که رفت شروع می کنه به دانلود بسته های مورد نیاز و به طور کامل نصب می شه. اما برامون بنویس که با چه مشکلاتی مواجه می شی...
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین ddavod

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
« پاسخ #3 : 20 آبان 1386، 03:10 ق‌ظ »
مثلا wine نصب نمیشه کدکهای مولتی مدیا نصب نیشه یا درایور گرافیک انویدیا نصب نمیشه وخیلی چیزهای دیگه

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #4 : 20 آبان 1386، 04:08 ق‌ظ »
می تونید خروجی یکی از ارور ها رو برامون بزارید ؟ البته منظور من از خروجی، ارورهایی هست که در هنگام نصب کردن از داخل محیط دستوری ظاهر می شن هست.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !