کسی تا حالا با Office 2007 کار کرده؟ برنامه جالبیه. از نظر رعایت کردن دید کاربری توی برنامه خیلی عالیه و باید پذیرفت. ولی یه مشکل عمده برای کسایی که توی لینوکس کار میکنن، ایجاد کرده. OpenOffice این قالب رو باز نمیکنه! نتیجه اخلاقی اینه که اگه دوستی دارید که یه مطلب برای شما به این فرمت میفرسته باید ازش بخواید که به ۲۰۰۳ تبدیل کنه و یا ماشین مجازی و این حرفها... داشتم میگشتم که یه
جایی یه روش برای باز کردن این فایلهای دیدم. ظاهرا ماجرا به شریک لینوکسی مایکروسافت یعنی ناول مربوط میشه و استفاده از این امکان یه جور عوارض جانبی برای این همکاریه!
اول از
اینجا فایل رو دریافت کنید و و بعدش بازش کنید:
tar xzf odf-converter-1.0.0.tgz
بعد از باز شدن باید محتویاتش رو که با usr شروع میشن (چرا؟ چون قرار بوده بسته اصلی توی usr/ نصب بشن) با این دستورات کپی کنید:
sudo cp usr/lib/ooo-2.0/program/OdfConverter /usr/lib/openoffice/program/
sudo cp usr/lib/ooo-2.0/share/registry/modules/org/openoffice/TypeDetection/Filter/MOOXFilter_cpp.xcu /usr/lib/openoffice/share/registry/modules/org/openoffice/TypeDetection/Filter/
sudo cp usr/lib/ooo-2.0/share/registry/modules/org/openoffice/TypeDetection/Types/MOOXTypeDetection.xcu /usr/lib/openoffice/share/registry/modules/org/openoffice/TypeDetection/Types/
حالا کار تمومه و میتونید که فایلهای docx رو باز کنید.
من این روی ماشین خودم، فیستی امتحان کردم و جواب داد.