انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: باز گشت دوباره به لينوكس ، كمك و راهنمايي  (دفعات بازدید: 2121 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farshad4017

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
اين بار سومه كه مي خوام از سيستم لينوكس استفاده كنم .
براي بار اول سوزه ! بار دوم كوبونتو ! بار اول باز يه مدتي استفاده كردم ولي بار دوم هيچ !
امشبم گذاشتم اوبونتو رو دانلود كنم ! نسخه 7.10
سري قبل هم سي دي كوبونتو رو دانلود كردم ولي بعد فهميدم يه سي دي به اسم هما بايد نصب كنم كه اونمب راي ابونتو بود و بعد فهميدم كه اوبونتو محبوبيتش بيشتره و ....
كه كلا ديگه بي خيال شدم ! تا هفته پيش كه بعد چند ماه ، پارتيشني كه به كوبنتو رو داده بودم پاك كردم !  ولي الان خفن پشيمونم !
فقط يه خواهش از همه دوستان دارم ! همين اول كاره بگين چيا بعده اين بايد دانلود كنم ! نمي خوام مثل سري قبل بشه ! يه نمه تنبلي دارم كه هر دفعه نزاشته از ويندوز دست بكشم ! مي خوام ايندفعه ديگه واقعا بزنم در گوش بيلي !
منتظر كمك شما دوستان عزيز هستم
« آخرین ویرایش: 25 آبان 1386، 09:26 ق‌ظ توسط farshad4017 »

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
پاسخ به: ديگه ايندفعه نه !!!! كمك !
« پاسخ #1 : 24 آبان 1386، 08:42 ق‌ظ »
نمی خواد دانلود کنی
برو linuxshop.ir سفارش بده
راحت تر و مطمئن تره
یکی از لحاظ خراب شدن فایل تو دانولد میگم
فکر کنم سریعتر هم به دستت برسه
برا هما هم که اصلا نفهمیدم چی گفتی
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

آفلاین farshad4017

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 24 آبان 1386، 09:05 ق‌ظ »
براي حمايت از اون فروشگاه هم كه شده چند تا از محصولاتشو خريدم 
ولي خوب ! بازم علاقه بيشتري به دانلود از اينترنت دارم ! در ضمن اوبنتو عرض چند ساعت دانلود شد ! مشكلي هم پيش نمياد ! چون اين اولين فايلم نيست كه دانلود مي كن !
مي خواستم بدونم اون سي دي هما رو از كجا مي تونم گير بيارم ! يه سي دي پر نرم افزاره ؟

آفلاین farshad4017

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 24 آبان 1386، 09:36 ق‌ظ »
حالا يه سوال ديگه !
من نسخه 64 بيتي رو نصب كنم ! براي نصب نرم افزار مشكلي نخواهم داشت ؟

آفلاین Sepehrnoush

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
  • سپهرنوش
« پاسخ #4 : 24 آبان 1386، 10:13 ق‌ظ »
بله یه سی‌دی پر نرم‌افزاره. تا جایی که یادمه دانلود هم می‌شه کرد. برای اوبونتو ۶.۰۶ هم ساخته شده بود. شاید رو ۷.۱۰ مشکلاتی داشته باشه.
با نسخه ۶۴ بیتی هم حتماً مشکل خواهی داشت. خیلی بیشتر از ۳۲ بیتی.
ubuntu 8.04, parsix 1.0

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #5 : 24 آبان 1386، 01:29 ب‌ظ »
اين بار سومه كه مي خوام از سيستم لينوكس استفاده كنم .
براي بار اول سوزه ! بار دوم كوبونتو ! بار اول باز يه مدتي استفاده كردم ولي بار دوم هيچ !
امشبم گذاشتم اوبونتو رو دانلود كنم ! نسخه 7.10
سري قبل هم سي دي كوبونتو رو دانلود كردم ولي بعد فهميدم يه سي دي به اسم هما بايد نصب كنم كه اونمب راي ابونتو بود و بعد فهميدم كه اوبونتو محبوبيتش بيشتره و ....
كه كلا ديگه بي خيال شدم ! تا هفته پيش كه بعد چند ماه ، پارتيشني كه به كوبنتو رو داده بودم پاك كردم !  ولي الان خفن پشيمونم !
فقط يه خواهش از همه دوستان دارم ! همين اول كاره بگين چيا بعده اين بايد دانلود كنم ! نمي خوام مثل سري قبل بشه ! يه نمه تنبلي دارم كه هر دفعه نزاشته از ويندوز دست بكشم ! مي خوام ايندفعه ديگه واقعا بزنم در گوش بيلي !
منتظر كمك شما دوستان عزيز هستم
خوشحالم که دوباره برگشتی به لینوکس.
خدمتت عرض کنم که اگر برات امکان دانلود هست این کار رو بکن و البته در مواردی هم که لازمه سعی کن از لینوکس شاپ تهیه کنی. من همین کار رو می کنم. ۹۹ درصد دانلود ۱ درصد سایر موارد!!
اینکه با ۶۴ مشکلی هست یا نه یا اینکه از ۳۲ بیشتره خیلی تعبیر خوبی نیست در صورتی که نصب برنامه ها رو با شناخت انجام بدی و هر چیزی رو نصب نکنی و به نسخه نرمافزار مربوطه دقت کنی که مال کدوم سیستم عامل هست مشکلی نخواهی داشت.
اینم که گفتی چه چیزایی رو دانلود کنی باید بگم که هر چیزی که خودت لازم داری. در مورد برنامه های عمومی تو همین فروم سرچ کن ببین مقایسه هایی شده هر کدوم رو که دوست داشتی نصب کن اما در مورد برنامه های کاربردی و اختصاصی در صورت نیاز، بهتره کاملا تحقیق کنی و بعد اقدام به نصب کنی. احتیاجی نیست ببینی کی چی نصب کرده توام همون رو نصب کنی... این دنیا آزدترین دنیاست با کمی صبر از این آزادی لذت ببر.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین farshad4017

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 24 آبان 1386، 11:46 ب‌ظ »
دستتون درد نكنه ،
ولي نگفتين كدوم نسخه رو نصب كنم بهتره ! 64 يا 32 ؟
در مورد سيستمم ، 64 بيتي رو ساپورت مي كنه ! ولي فقط مي خواستم بدونم كه بعدا براي كار كردن يا نرم افزار دچار مشكل نشم !  يا اينكه بهتر بگم آموزشهايي كه اينجا هست ، براي نسخه 64 بيتي هم هيمنه ؟ فرقي نداره ؟
چون شنيدم نسخه 64 بيتي سرعتش از 32 بيتي بيشتره !

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #7 : 25 آبان 1386، 12:19 ق‌ظ »
نسخه های ۶۳ بیتی سرعتشون از ۳۲ بیتی بیشتر هست به شرطی که بسته‌های مناسب آنها وجود داشته باشه. من خودم از هسته ۳۲ بیتی استفاده می کنم ولی تا جایی که می دونم بسته های این نوع کرنل زیاد موجود نیستن و ممکنه به مشکل بر بخورین
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #8 : 25 آبان 1386، 04:40 ق‌ظ »
سلام،
اگر زیاد به سرعت اهمیت نمی‌دین و توی گنو/لینوکس تقریباً تازه‌کار هستین (کم‌تر از ۶ ماه)، توصیه می‌کنم ۳۲بیتی نصب کنین. در غیر این صورت، ۶۴بیتی. چون که سریع‌تر هست و از (تقریباً) همه‌ی قابلیت‌های سخت‌افزارتون استفاده می‌کنه. فقط در موارد خاصی (مثلاً بعضی بسته‌های نرم‌افزاری) ممکنه ۳۲بیتی راحت‌تر از ۶۴بیتی باشه که (با تجربه‌ی بالای ۶ ماهتون) به هیچ وجه مشکلی نیست!
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست