اين بار سومه كه مي خوام از سيستم لينوكس استفاده كنم .
براي بار اول سوزه ! بار دوم كوبونتو ! بار اول باز يه مدتي استفاده كردم ولي بار دوم هيچ !
امشبم گذاشتم اوبونتو رو دانلود كنم ! نسخه 7.10
سري قبل هم سي دي كوبونتو رو دانلود كردم ولي بعد فهميدم يه سي دي به اسم هما بايد نصب كنم كه اونمب راي ابونتو بود و بعد فهميدم كه اوبونتو محبوبيتش بيشتره و ....
كه كلا ديگه بي خيال شدم ! تا هفته پيش كه بعد چند ماه ، پارتيشني كه به كوبنتو رو داده بودم پاك كردم ! ولي الان خفن پشيمونم !
فقط يه خواهش از همه دوستان دارم ! همين اول كاره بگين چيا بعده اين بايد دانلود كنم ! نمي خوام مثل سري قبل بشه ! يه نمه تنبلي دارم كه هر دفعه نزاشته از ويندوز دست بكشم ! مي خوام ايندفعه ديگه واقعا بزنم در گوش بيلي !
منتظر كمك شما دوستان عزيز هستم
خوشحالم که دوباره برگشتی به لینوکس.
خدمتت عرض کنم که اگر برات امکان دانلود هست این کار رو بکن و البته در مواردی هم که لازمه سعی کن از لینوکس شاپ تهیه کنی. من همین کار رو می کنم. ۹۹ درصد دانلود ۱ درصد سایر موارد!!
اینکه با ۶۴ مشکلی هست یا نه یا اینکه از ۳۲ بیشتره خیلی تعبیر خوبی نیست در صورتی که نصب برنامه ها رو با شناخت انجام بدی و هر چیزی رو نصب نکنی و به نسخه نرمافزار مربوطه دقت کنی که مال کدوم سیستم عامل هست مشکلی نخواهی داشت.
اینم که گفتی چه چیزایی رو دانلود کنی باید بگم که هر چیزی که خودت لازم داری. در مورد برنامه های عمومی تو همین فروم سرچ کن ببین مقایسه هایی شده هر کدوم رو که دوست داشتی نصب کن اما در مورد برنامه های کاربردی و اختصاصی در صورت نیاز، بهتره کاملا تحقیق کنی و بعد اقدام به نصب کنی. احتیاجی نیست ببینی کی چی نصب کرده توام همون رو نصب کنی... این دنیا آزدترین دنیاست با کمی صبر از این آزادی لذت ببر.