انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شبکه و share کردن دو سیستم در اوبونتو و ویندوز xp  (دفعات بازدید: 2599 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
سلام من طبق آموزشی که در این سایت پیدا کردم عمل کردم و موفق شدم ولی چندتا سوال برام پیش آمده که از شما دوستان می خوام بپرسم.
http://www.liberiangeek.net/2010/05/share-filesfolders-between-windows-xp-vista-7-and-ubuntu-10-04-lucid-lynx-via-samba/۱- این آموزش که من انجام دادم همه در محیط گرافیکی انجام داده شده ولی آموزشی که شما از samba  در wiki قرار دادید متفاوت هست آیا من باید تنظیمات خاصی را انجام بدم بخصوص از لحاظ امنیت در اینترنت یا شبکه خودم چون کامپیوتر زیاد توش قرار دارد ؟؟؟

۲- من از samba server config میرم و روی user خودم که کلیک میکنم و پسوورد را عوض میکنم درست عمل میکند ولی بعد از یک ریستات دوباره پسوورد login اوبونتو فقط روش جواب میده چرا ؟

در مورد مشکل دوم من هر دو تا user خودم و nobody را حذف کردم که دوباره بسازم آیا مشکلی پیش میاد یا خیر ؟

آفلاین sara98

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
ببخشید یه سوال واسم پیش اومد صرف نظر از  آموزشی  که در  بالا ارائه شد آیا میشه اتصال و شیر کردن بین دو کامپیوتر  با usb انجام بشه ، اگه میشه راهنمایی کنید من تو این زمینه ناوارد هستم .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اوه. چه روش سختی گفته! فقط روی دایرکتوری کلیک راست می‌کردی و اون رو share می‌کردی هم همین‌کار رو می‌کرد.
بله با usb هم می‌شه. کافیه usbnet رو نصب کنید و با اون مثل lan رفتار کنید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن