انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سطل زباله  (دفعات بازدید: 1748 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tuxo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
  • ubuntu
سطل زباله
« : 09 دی 1390، 07:58 ق‌ظ »
در رابط یونیتی بر عکس پوشه home  سطل زباله هر بار که کلیک کنی یک پنجره جدید باز میشه. ولی در کل از تیم اوبونتو تشکر می کنم عجب رابط کاربری زیبا و سبکی زدن.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
پاسخ به: سطل زباله
« پاسخ #1 : 09 دی 1390، 12:13 ب‌ظ »
سلام دوست من
این تاپیکهای شما منو کشته.واقعا آدم فکر میکنه اسپمن.
شما اگه پیشنهاد یا انتقادی داری یه تاپیک باز کن همه پستهاتم یه جا تو همون تاپیک بزن. فکر نمیکنم جالب باشه هی تاپیک باز کنیم بعد بگیم مثلا فلان چیز خوب شده دم کنونیکال گرم.
یا مثلا خوبه که ۸ ماه ۸ ماه منتشر کنن. یا cpu فلان از فلان بهتره.
نگران تعداد پستهاتم نباش.من تعهد میکنم به زودی زیاد بشه. :oops:
« آخرین ویرایش: 09 دی 1390، 12:28 ب‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین G99057G1HGEQ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
    • دالبا.وردپرس.کام
« پاسخ #2 : 09 دی 1390، 01:40 ب‌ظ »
از عنوان نامناسب که بگذریم، اصلا جای اینجور تاپیک‌ها اینجا نیست. اینجا انجمن «کمک و پشتیبانی»ـه، همون‌طور که از اسمش برمی‌آد، یعنی جایی برای کمک خواستن از یا پشتیبانی رسوندن به دیگران. اما همچین تاپیکی باید تو «کافه اوبونتو» مطرح بشه.
اگر بخواد اینجا مطرح بشه باید صورت تاپیک عوض بشه مثلا اینجوری:

«در رابط یونیتی بر عکس پوشه home  سطل زباله هر بار که کلیک کنی یک پنجره جدید باز میشه. آیا راهی وجود داره که کاری بکنیم تا هر بار پنجره‌ی جدیدی باز نشه؟»

و اگر خودمون راه حلی برای این موضوع داریم می‌تونیم راه حلمون رو در زیراجمن «راهنماها، نکات و ترفندها» مطرح کنیم.

اینجور تاپیک زدن مثل این می‌مونه که تو آشپزخونه بخوابیم یا تو اتاق خواب غذا درست کنیم.
« آخرین ویرایش: 09 دی 1390، 01:42 ب‌ظ توسط دالبا »

آفلاین tuxo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
  • ubuntu
« پاسخ #3 : 10 دی 1390، 10:23 ق‌ظ »
شما که این همه در ادبیات تون خوبه زحمت یک تاپیک رو بکشید تا من مطالبم رو اونجا بزنم مثلا تاپیک معرفی باگ ها و شما لینوکسی ها یکم به خودتون و افکار خودتون هم شک کنید که مثلا حالا که یونیتی اومد همه یاد پیکان گنوم افتادید یا مثلا دلتون به شماره نسخه کرنل و اورگ سیستم عامل خوشه ولی حالا که دارم فارسی تایپ می کنم دکمه کاما کار نمی کنه و وقتی چند بار زدم تم کرش می کنه و این بر عهده من نیست بلکه مدیران سایت باید جای تاپیک ها رو معلوم کنند.نه اینکه مسایل مدیریتی هم بر گردن من کاربر باشه !!!!

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #4 : 10 دی 1390، 02:30 ب‌ظ »
این ادبیات نیست گل پسر.
این هوشمندانه سوال پرسیدنه که البته من فکر میکنم مشکل شما این نیست.خب همین موضوعی که گفتی برا تاپیک یا چمیدونم پیشنهاداتی برا بهتر شدن اوبونتو که بقیه هم میتونن بیان توش و مشارکت کنن.
آخه این تاپیکی که الان زدی منِ کاربر بیام مثلا چی بگم در جواب پستت؟نه خداییش چی بگم؟
ضمنا برا ویرگول شیفت+7 رو بزن تا کار کنه. این صفحه کلید استاندارد فارسیه.
گنوم 3 هم ته ابداع و ایده اس و هیچ ربطی هم به پیکان نداره شما گنوم2 و دیدی یحتمل فقط تا حالا!! واینکه اتفاقا من ترجیح میدم از کزنل 2.6.37 به دلایلی اسفاده کنم تا 3.1.7 .
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 10 دی 1390، 05:11 ب‌ظ »
خب چون سطل زباله یه برنامه نیست و فقط یه لانچر برای آدرس خاصی از nautilus هست. درست مثل وقتی که درایو یو‌اس‌بی وصل کنید به سیستم ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن