0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
s.a.m.e جان من به راحتی تونستم این رادیو ها رو گوش کنم ، Rhythmbox رو باز کردم بعدش رفتم در قسمت رادیو ( سمت چپ ) بعد add radio رو زدم و فقط URL رو به Rhythmbox اضافه کردم و روی اسم رادیو ۲بار کلیک کردمو بعد از چند ثانیه شروع به پخش کردن کرد
نقلقول از: idin_shafei_nia در 19 آذر 1390، 10:35 بظs.a.m.e جان من به راحتی تونستم این رادیو ها رو گوش کنم ، Rhythmbox رو باز کردم بعدش رفتم در قسمت رادیو ( سمت چپ ) بعد add radio رو زدم و فقط URL رو به Rhythmbox اضافه کردم و روی اسم رادیو ۲بار کلیک کردمو بعد از چند ثانیه شروع به پخش کردن کرداینو ببینیداز طرفی امدیم و رادیو را پخش کردفیلم را چکنیم.و از طرف دیگر ایا از نظر کپی رای این کار اشکالی ندارد؟چون فکر کنم با این کار رادیو دانلود میشود و بعد پاک میشود (البته فکر کنم)
نقلقول از: s.a.m.e در 20 آذر 1390، 10:58 قظنقلقول از: idin_shafei_nia در 19 آذر 1390، 10:35 بظs.a.m.e جان من به راحتی تونستم این رادیو ها رو گوش کنم ، Rhythmbox رو باز کردم بعدش رفتم در قسمت رادیو ( سمت چپ ) بعد add radio رو زدم و فقط URL رو به Rhythmbox اضافه کردم و روی اسم رادیو ۲بار کلیک کردمو بعد از چند ثانیه شروع به پخش کردن کرداینو ببینیداز طرفی امدیم و رادیو را پخش کردفیلم را چکنیم.و از طرف دیگر ایا از نظر کپی رای این کار اشکالی ندارد؟چون فکر کنم با این کار رادیو دانلود میشود و بعد پاک میشود (البته فکر کنم)َURL رو اشتباه گذاشتی من پخشش کردم ، نه از نظر کپی رایت مشکلی نداره چون دانلود نمیشن به صورت آنلاین فقط پخش میشن ، استریم زنده میکنن در ضمن این سایت خودشون بوده پس مشکلی از این بابت نداره
راستش از اون لینکی که شما دادد من هم نتونستم چیزی ببینم. به احتمال زیاد مشکل از خود سایت و طراحی اونه