انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: android  (دفعات بازدید: 3160 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tuxo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
  • ubuntu
android
« : 09 آذر 1390، 03:49 ب‌ظ »
برنامه ای نیومده که بشه بازی ها و نرم افزار های این سیستم عامل را در لینوکس اجرا کرد ؟و در ویندوز که اومده!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: android
« پاسخ #1 : 13 آذر 1390، 04:04 ق‌ظ »
چرا. اتفاقا اول روی گنو/لینوکس اومد، قبل از این که اولین گوشی اندرویدی معرفی بشه ;) برای Android SDK سرچ کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین tuxo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
  • ubuntu
« پاسخ #2 : 02 دی 1390، 03:45 ب‌ظ »
اگر یک شبیه ساز شبیه واین براش ساخته شود خیلی بهتر و بیشتر از واین می تونید بازی داشته باشید و در کل مشکل خیلی ها حل میشه!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 10 دی 1390، 04:43 ب‌ظ »
خب می‌گم که! SDK خود اندروید هست که می‌شه باهاش برنامه‌های مختلف اندرویدی رو روی سیستم اجرا کرد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
« پاسخ #4 : 11 دی 1390، 07:07 ب‌ظ »
اقا دانیال میشه لطفا بیشتر توضیح بدین ؟ منظورتون استفاده از نرم افزارایی برای شبیه سازیه ؟

آفلاین SAMADALDIN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
« پاسخ #5 : 12 دی 1390، 08:04 ب‌ظ »
سلام

من از چندتا برنامه هم تو ابونتو هم تو ویندوز استفاده کردم sdk سرعتش خیلی پایینه...

از همه اینها هم بگذریم خیلی از برنامه ها توی pc اجرا نمیشه بخاطر معماری ARM که برنامه های اصلی و بازیهای قوی برای اون معماری نوشته شده...

من حتی نسخه مخصوص 86 دانلود کردم و روی pc نصب کردم اصلا بدرد نمیخوره خیلی از کارها قابل اجری نیست. اگه وقتون نذارید از نظر من بهتره...

شاید بعدا نرم افزارهای بهتری براش بنویسن یا کاری کنن که برنامه های ARM روی x86 اجرا بشه. برعکس این کارو ماکرسافت قول داده انجام بده....

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 19 دی 1390، 12:24 ق‌ظ »
نه منظورم شبیه‌سازی نبود. اس‌دی‌کی اندروید برای تست برنامه‌های اندروید روی سیستم به کار می‌ره و فکر نکنم اون‌قدرها هم سرعتش پایین باشه