0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
در ضمن هر کسی خواست با 20000 تومن واسش میفرستم(حداقل بخشی از ضرر جبران بشه
به نظرم بهتره اصلا از این پستها داخل انجمن گذاشته نشه.
نقلقول از: Fedora1100 در 31 امرداد 1391، 01:46 قظنقلقول از: alimomen در 30 امرداد 1391، 05:55 بظدر ضمن هر کسی خواست با 20000 تومن واسش میفرستم(حداقل بخشی از ضرر جبران بشهکسی مجبورتون نکرده بود بخرید!درسته دوست عزیز من همون اول که تصمیم به خرید گرفتم قید پولمو زدم چون احتمال میدادم که چندتا فایل از سایتهای مختلف مثل آشیانه دانلود شده و در قالب یک سری تیترهای اغوا کننده با قیمت گزاف فروخته میشهتازه اونم ابتدایی ترین آموزشها مثل نصب ابزارهای مختلف.ولی از اونجایی که عاشق یادگیری علوم کامپیوتری هستم احتمال دادم که شاید چند تاش به دردم بخوره در هر صورت قصد من اطلاع رسانی هست به بقیه دوستان وخدای نکرده نمیخام کاسبی شما رو کساد کنم ولی چه خوبه که شما قیمت رو در همون حدی که زحمت کشیدی(دانلود از سایتهای مختلف+هزینه dvd+هزینه ارسال+سود متعارف)تعیین کنی نه 50000 تومان تو این اوضاع اقتصادیبازم خدا عمرت بده که همینا رو هم فرستادی آدم هست پولو میگیره بعد گوشیشو خاموش میکنه بهت هم میخنده
نقلقول از: alimomen در 30 امرداد 1391، 05:55 بظدر ضمن هر کسی خواست با 20000 تومن واسش میفرستم(حداقل بخشی از ضرر جبران بشهکسی مجبورتون نکرده بود بخرید!