انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: شبه راهنمای استفاده از MyUnity  (دفعات بازدید: 1780 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

lomion

• مهمان
شبه راهنمای استفاده از MyUnity
« : 18 بهمن 1390، 10:42 ق‌ظ »
بالاخره بعد از مدتها از اون کتاب مجهول الهویه گنو/لینوکسی (!) یک چند برگی پیدا شد که تقدیم می گردد!
---

باری یاران مشغول کار با لینوکس بودی و چون قرار همی نبود که نسخه جدید مشبکه آید و یا اجتماع سیبی برپا همی گردد (Apple Macworld) اوضاع جویه صاف تا کمی ابری با کل کل بین توزیعی به نظر می‌رسیدی! ناگه یکی از یاران اوبونتو از در بشدی و چونان دویدی که انگار سیستُم وی به آتش همی فتاده و یا بچه اش بر گاز بودی! ( :biggrin:) همی از دور بیامد و ندایش «ای پیر، ای پیر» بودی و چونان بیامد که وقتی به میان جمع رسیدی نفس نفس زدی! یاران اوبونتو بر گرد وی آرم اوبونتو تشکیل دادی و همی پرسیدنشان گرفت که ای یار چه شد تو را؟ یار گفتا که من همی کار می‌کردم و همه چیز بر مراد بودی و من کار خود همی نمودم. ناگه ندانم که چگونه به تفنن افتادم که دستی برم و این یونیتی را یک غازتومایز کنم(مراد همان Customise است منتها احتمالا در نسخه خطی یا نویسنده خیلی بد خط بوده، یا یار اوبونتویی از خستگی اینطوری گفته! یکی نسخه اصلی رو ببینه  ;)) یار ادامه داد که همی که دست بر این یونیتی بزدم بعد از چند تغییر چونان بترکید که این پنلش از بالا غش نمود و جایی گم و گور شد. یکی از یاران گفتش که ای یار یا ریست می نمودی و یا فوقش این حساب کاربری ات را تمیز می کردی چونان که پدر یونیتی هم نفهمد که قبلا آنجا اجرا شده! یار گفت که اینا را فوت بدانم. دیگری گفتش پس چه شده تو را که مثل مرغ پر کنده بال بال همی زدی ما گمان کردندی که کرنل پنیک (Kernel Panic) بداری؟ گفتا که نه ای یار که از این خبرها خدای نکناد که باشد نیست! یک برنامه پیدا نمودنی که بدین کار بسی شیرین آید و جهت جلب توجه عامه یاران دراماتیکش نمودیم! این که گفتی حلقه یاران همی بسته شدی و کسی ندانستی چرا وی اخ همی گفتی. باری چون حلقه باز شدی، وی استاد و دستمالان گفتا که ای یاران کنون که درامش اکشن کردید، اجازه نمایید که بگویم آن چه بود که حداقل آسیب روانی حاصل نگردد! یاران که این را منطقی یافتندی نشستندی و گوش دادندی...

مثل همیشه بخش راهنمای شبه راهنما به فارسی امروزی برگردانده شده!  ;)
برنامه MyUnity یک ابزار ساده و مناسب و تاحدی مشکوک به ترکیدن (البته بهتر در مقایسه با روشهای دستی) برای شخصی سازی و انجام برخی تنظیمات روی یونیتی است. این ابزار به شما امکان تنظیمات روی Launcher، Dock، پنل و .... را به راحتی ایجاد می‌کند و از انجام کار با استفاده از ابزارهای خط فرمانی جلوگیری می‌کند. برای نصب این برنامه قدمهای زیر را لازم دارید:

sudo add-apt-repository ppa:myunity/ppa

بعد از بروز رسانی مخازن برنامه myunity را نصب کنید و تمام!

پ.ن. کسی تست کرد خبری بدهد لطفا.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556

lomion

• مهمان
« آخرین ویرایش: 19 بهمن 1390، 11:06 ب‌ظ توسط lomion »