انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: لینوکس و اوبونتو چه جور سیستم عاملی هستند  (دفعات بازدید: 2523 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین moslem198

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام

من تا حالا هیچ گونه آشنایی با سیستم عامل لینوکس و محیط کار آن نداشته ام لطف می کنید و مشخصات سیستم عامل لینوکس و اوبونتو را برای آشنایی من با آنها بیان کنید اصلا این دوتا هردو یک نوع سیستم عامل هستند و یا با هم تفاوت دارند . آیا امکان دارد تصاویری از محیطهای مختلف آن برایم بفرستید .

از لطف و راهنمایی شما بی نهایت سپاسگذارم .

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
این مقالات میتونه بهتون کمک کنه.
http://wiki.hezardastan.org/ArticleList
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
سلام
به جمع لینوکس کارا خوش اومدید . من تا یه حدی شما را باهاش آشنا می کنم . بقیه رو هم دوستان لطف می کنن
توزیع هایی که تا کنون شنیده اید مثل اوبونتو ، سوزی ، فدورا ، رد هت یا غیره تماما از یک کرنل خاص برخورارند . میشه گفت سیستم عامل لینوکس شامل همه اونها میشه و توزیع هایی که بیرون اومده به خاطر اپن سورس بودن گنو/لینوکس تکثیر شده اند و برای هرکشوری نیز امکانات خاص اون گنجانده شده . کرنل لینوکس رو شرکت رد هت ارائه می کنه .
از نظر کرنل نه تفاوتی ندارند ولی از نظر نصب و کار چرا با هم تفاوتهایی دارن . محیط های گرافیکی نیز تو همه اونها میشه گفت 90 درصد یکی هستش . مگر اینکه بر اساس اون توزیع محیط گرافیکی رو نیز ویرایش کنن .

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
لینوکس یا بهتره بگیم گنو/لینوکس یک سیستم عامل آزاد، متن باز است. یک سیستم عامل کامل با امکانات و ویژگیهای زیاد. یک سیستم عامل کاملا امن، کارا، پایدار، سریع و باز هم اشاره کنم آزاد/متن باز.
Sorena یه لینک بهتون معرفی کرد که توش میتونید کلی مقاله مطالعه کنید  :) در مورد اوبونتو هم میتونید تو صفحه اول سایت خودمون یه چیزایی بخونید http://www.ubuntu.ir

عکس و تصویر هم تا دلتون بخواد فراوون وجود داره، یه نگاهی به لینکهای زیر بندازید  ;)

* تصاویر اوبونتو ۶.۱۰
 * تصاویر کوبونتو ۶.۱۰
 * تصاویر زوبونتو ۶.۱۰
 * تصاویر ادوبونتو ۶.۱۰
 * تصاویر میزکارهای کاربران

Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom