انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دانلود سورس نرم افزار  (دفعات بازدید: 868 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MOALEM

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
دانلود سورس نرم افزار
« : 15 بهمن 1390، 11:20 ب‌ظ »
سلام
2تا سوال داشتم :

1.سایت هایی معرفی میکنید که سورس نرم افزارهارو بشه از انجا دانلود کرد و به صورت دستی نصب کرد ؟

2.و راهی هم وجود داره که نرم افزارهایی که از مخازن خود اوبونتو نصب شدن سورس اونها رو در بیاریم که بعدها بشه بدون اتصال به اینترنت نصب کرد ؟

با تشکر
« آخرین ویرایش: 15 بهمن 1390، 11:30 ب‌ظ توسط MOALEM »

آفلاین inspiron

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
پاسخ به: دانلود سورس نرم افزار
« پاسخ #1 : 16 بهمن 1390، 12:43 ق‌ظ »
1. به سايت خود نرم افزار مراجعه كنيد، اگه متن باز باشه حتما سورسش رو هم گذاشته برای دانلود.
2. بله ، بريد به اين سايت :
http://packages.ubuntu.com/
نرم افزار مورد نظرتون رو بسته به نسخه اوبونتو جستجو كنيد ، هم سورسش موجوده هم پكيج دبينش . مثلا gedit تو آدرس زير برای نسخه Oneiric:
http://packages.ubuntu.com/oneiric/gedit
تو ستون سمت راست سورسش موجوده ، پكيج دبين هم در انتهای صفحه با توجه به 64 بيتی يا 32 بيتی بودن توزيع قابل دانلوده.

آفلاین hiiva1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
« پاسخ #2 : 16 بهمن 1390، 05:25 ب‌ظ »
من vlc player نصب کردم از ubuntu software centre
حالا چطور سورسشو در بیارم که دیگه نیاز به دانلود نباشه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 17 بهمن 1390، 02:39 ق‌ظ »
قکر کنم شما مفهوم سورس رو اشتباه متوجه شدی. سورس هر برنامه مجوعه‌ای از دستورات به زبانی خاص در قالب یک‌سری فایل‌های اسکی هست که بعد از کانپایل شدن توسط مترجم اون زبان، به بک فایل دودویی (صفر و یک) تبدیل می‌شه که کامپیوتر شما می‌تونه اون رو بخونه. در واقع وقتی شما برنامه‌ای رو دانلود می‌کنی که داره بدون هیچ کار اضفی‌ای کار می‌کنه، در اکثر مواقع اون فایل دودویی رو گرفتی. در بیش‌تر موارد داشتن سورس برنامه کمکی به شما نمی‌کنه.
چیزی که من از پرسش‌های شما دریافتم اینه که شما فایل نصب برنامه رو می‌خوای که اون رو روی یه کامپیوتر دیگه اجرا کنی تا دیگه اون کامپیوتر نیازی به دانلود نداشته باشه. اگه برنامه رو از راه‌های معمول مثل مرکز نرم‌افزاری اوبونتو گرفته باشی می‌تونی فایل نصب رو در مسیر /var/cache/apt/archive/ پیدا کنی و اون رو به همین مسبر در رایانه‌ی مقضد کپی کنی و از همون راه معمول برنامه رو نصب کنی. حواست باشه که هر برنامه معمولا از چندتا فایل تشکیل شده، پس بهتره همیشه کل شاخه‌ای که در بالا بهش اشاره شد رو کپی کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hiiva1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
« پاسخ #4 : 17 بهمن 1390، 11:10 ق‌ظ »
ممنون از توضیحتون

با اینکه اشتباه پرسیدم درست ج دادید

بله من مفهوم سورسو با فایل نصبی اشتباه گرفتم!