انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: isp haye mokhtalef ba net moshkel darand?!  (دفعات بازدید: 1542 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 404

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
isp haye mokhtalef ba net moshkel darand?!
« : 17 آذر 1386، 11:23 ب‌ظ »
shakhsan yadame ba isp e aftab ziad be net vasl mishodam ye modat e pish, ama ye etefaghe ajib oftade:
az vaghti driveram ro avaz kardam moghe vasl shodan be net ba isp e aftab error code 16(modem hang up) mide dar hali ke ba isp e arya vasl nemishe!!!
(matlabi dar morede in ke bazi isp ha karbaraye linuxi ro support nemikonan ham ghablan shenide boodam az oonja ke tajrobeye aftab ro dashtam, zaheran rabti be oon nadare.)
khob motabeghe mamool, any help is appriciated:)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: isp haye mokhtalef ba net moshkel darand?!
« پاسخ #1 : 22 آذر 1386، 03:30 ق‌ظ »
این مشکلی که شما گقتید ارتباطی با ساپورت کردن و نکردن ISP نداره چون پروتکل رو اساساً برای همین درست کردن که مجزا از سیستم عامل باشه. اینی هم که گفتید که با درایور قبلی مشکل نداشتید و با درایور جدید مشکل دارین باید عرض کنم که متأسفانه این یکی از مشکل های مهم برنامه wvdial هست. برنامه wvdial درسته که راحت تره از pppconfig ولی خیلی bug داره. تمام این ارور ها هم برمیگرده به همین ضعف. مثلاً چندین بار برای خود من به شخصه پیش اومده که اوبونتو جدید نصب کردم و هرکاری کردم نتونستم با wvdial وصل بشم (در حالی که با pppconfig می تونستم) ولی همون موقع یک اوبونتوی جدید نصب کردم (جهت انگولک کردن و یاد گرفتن  ;) ) ولی دیدم که راحت تونستم با wvdial کانکت بشم، بدون اینکه هیچ کار جدیدی کرده باشم !!!  ::)

برای همین بهتون پیشنهاد می کنم که wvdial رو ببوسید (اگه نخواستید نبوسید !  :D) بزارید کنار و از pppconfig استفاده کنید.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !