انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: عدم شناسایی چیپست توسط پکیج aircrack  (دفعات بازدید: 3053 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین number one

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
عدم شناسایی چیپست توسط پکیج aircrack
« : 06 فروردین 1394، 11:43 ق‌ظ »
سلام به همه ی دوستان
من بسته aircrack رو 2هفته پیش نصب کردم و بدون هیچ مشکلی ازش استفاده می کردم
تا اینکه این اواخر اوبونتو رو upgrade کردم
الان وقتی که از دستور airmon-ng استفاده می کنم چیپست من شناسایی نمیشه اما قبلا خو بود کار می کرد
کسی می دونه مشکل چیه؟با تشکر

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
پاسخ : عدم شناسایی چیپست توسط پکیج aircrack
« پاسخ #1 : 11 فروردین 1394، 02:44 ب‌ظ »
اکثر مصیبت های مرتبط به اوبونتو مربوط به upgrade کردن کلی هست , از اونجایی که مثل توزیع های غلطان رو upgrade اش کار نشده همیشه ناسازگاری هایی هست , پس تا جای ممکن این کار رو نکنید.

برای حل این مشکل پکیج air crack رو حذف کنید ,فایل deb نسخه قبلی رو پیدا کنید و از روی اون دوباره  نصب کنید , اگر مشکل ازupgrade باشه قاعدتا باید اینجوری حل بشه

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #2 : 11 فروردین 1394، 10:15 ب‌ظ »
اکثر مصیبت های مرتبط به اوبونتو مربوط به upgrade کردن کلی هست , از اونجایی که مثل توزیع های غلطان رو upgrade اش کار نشده همیشه ناسازگاری هایی هست , پس تا جای ممکن این کار رو نکنید.

برای حل این مشکل پکیج air crack رو حذف کنید ,فایل deb نسخه قبلی رو پیدا کنید و از روی اون دوباره  نصب کنید , اگر مشکل ازupgrade باشه قاعدتا باید اینجوری حل بشه
یعنی اوبونتو رو اپگرید نکنیم؟!!!

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #3 : 12 فروردین 1394، 12:12 ق‌ظ »
البته من در مورد آپگریت طور دیگه ای فکر میکنم
چون اوبونتو مثل توزیع های غلطان مجبور نیست که در فاصله های کوتاه آپگریت نرم افزارها رو ارایه کنه ، پس میتونه بیشتر روش کار کنه و اشکالات احتمالی رو رفع کنه
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #4 : 12 فروردین 1394، 12:29 ق‌ظ »
البته من در مورد آپگریت طور دیگه ای فکر میکنم
چون اوبونتو مثل توزیع های غلطان مجبور نیست که در فاصله های کوتاه آپگریت نرم افزارها رو ارایه کنه ، پس میتونه بیشتر روش کار کنه و اشکالات احتمالی رو رفع کنه

هم اره هم نه!!!!
چون مجبوره سریع اپدیت بده وسواس زیادی داره و چون بعضی از باگ ها فقط در استفاده دراز مدت مشخص میشن ممکنه مخفی بمونن. اما تجربه من از ارچ اینو بهم ثابت کرده که به صورت تغریبی کم باگ تر از اوبونتو ظاهر میشه.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« پاسخ #5 : 12 فروردین 1394، 11:04 ق‌ظ »
@spirits
خود پکیجی که میخواید به روز بشه رو اپدیت کنید نه اینکه یهویی dist- upgrade بزنید بعد ببینید کلا شالوده اوبونتو از هم گسسته
@minion
ولی آنچه مسلم است اینه که اپدیتای اوبونتو اصلا پایدار نیست. مثلا شما هر هفته dist upgrade بزن ! ولی ارچ هر هفته یک بار به طور کلی اپدیت کن بعد تغییرات رو با اوبونتو مقایسه کن (البته  از دوستان شنیدم این مشاهدات رو , شاید غلط باشه)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #6 : 12 فروردین 1394، 11:11 ق‌ظ »
سلام.
من یک ساله دارم سیستمم رو با dist-upgrade آپدیت می کنم. اونم دستورش توی کرون هست یعنی هرشب چک می کنه اگه آپدیتی بود، آپگرید کنه. تا حالا به هیچ مشکلی بر نخوردم.
احتمالا بیشتر خرابکاری ها باید مربوط به برنامه هایی باشه که خارج از مخازن نصب می کنین. ممکنه یه برنامه توی مخازن شخصی یه نفر، پایدار نباشه ولی به واسطه ی اضافه شدن اون PPA به سیستم، سیستم ناپایدار بشه. خب این مشخصا ربطی به اوبونتو و مخازن خودش نداره. (دلیل اینکه این حرفو زدم این بود که اکثر برنامه هام رو از مخازن توزیع نصب می کنم نه PPA های متفرقه یا نصب Deb های متفرقه)  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین number one

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #7 : 22 فروردین 1394، 12:19 ب‌ظ »
دوستان مشکل اینه که روی ch:-1 می مونه و بنابر این نمی تونم از دستور aireplay برای ارسال پکت استفاده کنم

http://up.ashiyane.org/images/on62nyelnpsltjpc1cb.png
این مشکل رو چطور باید حل کرد؟ تو سایت aircrack-ng مشکل رو نوشته ولی متاسفانه من انگلیسیم زیاد خوب نیست و توی اوبونتو تازه کار هستم
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1394، 12:31 ب‌ظ توسط number one »