انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راه اندازی میل سرور : VPS یا کامپیوتر خانگی؟  (دفعات بازدید: 3336 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Drago

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
سلام.
من قصد دارم واسه پروژه پایانی دانشگاه یه میل سرور راه بندازم.اساس کار بر پایه‌ی این مطلب از Flurdy خواهد بود.
قبلا قصد داشتم این رو روی کامپیوتر خودم پیاده کنم،اما فکر میکنم با وضع اینترنتی که دارم (بسیار غیر قابل اعتماد) مناسب نیست،به نظر شما روی کامپیوتر خودم بزارم یا VPS بگیرم؟
VPS ارزان سراغ دارید؟ مخصوصا اینکه میخوام سیستم عاملش هم اوبونتو باشه نه توزیع دیگه...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
والا با این وضع اینترنت مناسب‌ترین جا همون کامپیوتر خودته که مطمئن هستی به هر حال بهش دسترسی داری. خیلی از دویتان ما که VPS داشتن، الآن برای دسترسی به سرورهاشون دچار مشکل شدن و نمی‌تونن بهشون وصل شن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
سلام

حالا واسه یه پروژه چه نیازیه به این کارا؟ روی یه vbox هم این کارو انجام بدید.

من پیشنهاد میدم روی سرور خونگی. نیازی به هزینه نیست.

آفلاین Drago

• Jr. Member
  • *
ممنون از راهنمایی ها،اما با این وضع اتصال اینترنت خونه خودم،که خیلی درپیتیه مشکلی پیش نمیاد؟
یعنی ۱۸ هزارتومن در ماه به صرفه نیست؟
راستش چون هیچ تجربه ای از VPS ندارم گفتم شاید یه چیزی هم کنارش یاد گرفتم،پس توصیه نمیکنید؟

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
برای ارتباط خوب با وی پی اس SSH‌نیاز دارید که ناکار شده است
پس بهتر همان که روی یک وی بوکس پیاده اش کنید .

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
من خودم سرویس VPS ارائه میدم، ولی با توجه به کاری که می‌خواید بکنید هیچ نیازی به VPS ندارید.

آفلاین Drago

• Jr. Member
  • *
ممنون پس وی پی اس نمیگیرم.
چرا وی باکس؟ همین سیستم عاملی  که الان دارم،یا نصب یه نمونه مشابه کنارش مگه چه مشکلی داره؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
با وی‌باکس می‌تونی هم‌زمان تغییرات رو تو جفتش ببینی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن