انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در اجرای Need For Speed 5  (دفعات بازدید: 4931 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
مشکل در اجرای Need For Speed 5
« : 07 دی 1386، 10:25 ب‌ظ »
سلام
من این بازی رو نصب کردم ولی این ارور رو میده.

آفلاین arash

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
پاسخ به: مشکل در اجرای Need For Speed 5
« پاسخ #1 : 07 دی 1386، 11:01 ب‌ظ »
wine یا cedega؟
DirectX رو نصب کردین؟

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #2 : 08 دی 1386، 12:12 ق‌ظ »
لینوکس از Opengl استفاده می کنه نه دایرکت ایکس  . تا جایی که فهمیدم وینه همیشه هم ازش به جای دایرکت ایکس استفاده کرده چون سرعتش نسبت به اپن جی ال تقریبا خیلی کمتره. :)
و اینکه که cedega فروشی هستش ولی وینه رایگان و فری هستش . اگه بازی می خوایین خوب از ویندوز استفاده کنین لزومی نداره که اون رو روی لینوکس شبیه سازی کرده و نصب کنین .  ???
تقریبا همه کاربرای لینوکس تمایلی به اجرا یا بازی در لینوکس ندارن . حداقل برای تمامی چند صد نفری که میشناسمشون اینطوری بوده .  ;)
« آخرین ویرایش: 08 دی 1386، 12:16 ق‌ظ توسط مهدی پیشگوی »

آفلاین arash

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 08 دی 1386، 02:07 ق‌ظ »
نقل‌قول
لینوکس از Opengl استفاده می کنه نه دایرکت ایکس  . تا جایی که فهمیدم وینه همیشه هم ازش به جای دایرکت ایکس استفاده کرده چون سرعتش نسبت به اپن جی ال تقریبا خیلی کمتره.

بله. ولی برخی بازیها برای اجرا شدن به بعضی از فایلهای DirectX احتیاج دارن.

نقل‌قول
و اینکه که cedega فروشی هستش ولی وینه رایگان و فری هستش . اگه بازی می خوایین خوب از ویندوز استفاده کنین لزومی نداره که اون رو روی لینوکس شبیه سازی کرده و نصب کنین .

اول اینکه من هم با استفاده غیر قانونی از cedega موافق نیستم. ولی همه که اینطور نیستن.
دوما ویندوز هم فروشیه!

نقل‌قول
تقریبا همه کاربرای لینوکس تمایلی به اجرا یا بازی در لینوکس ندارن . حداقل برای تمامی چند صد نفری که میشناسمشون اینطوری بوده .

ممکنه یکی به سرش بزنه بخواد یکمم بازی بکنه. حالا اگه ویندوز نداشته باشه باید چه کار کنه؟!! (مثل من)

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #4 : 08 دی 1386، 12:44 ب‌ظ »
wine یا cedega؟
DirectX رو نصب کردین؟

نصبه. چون من وقتی که میخوام نصبش کنم میگه نصبه.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 08 دی 1386، 03:11 ب‌ظ »
ممکنه یکی به سرش بزنه بخواد یکمم بازی بکنه. حالا اگه ویندوز نداشته باشه باید چه کار کنه؟!! (مثل من)

خوب لازم نیست این همه تعصبی برخورد کنین . من خودم فتوشاپ کار هستم و ویندوز رو تو لینوکس نصب کردم و ازش دارم استفاده می کنم . لینوکس عموما برای کارای تفریحی هنوز به اون حد مطلوب نرسیده

آفلاین arash

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 08 دی 1386، 05:49 ب‌ظ »

خوب لازم نیست این همه تعصبی برخورد کنین . من خودم فتوشاپ کار هستم و ویندوز رو تو لینوکس نصب کردم و ازش دارم استفاده می کنم .

تا حالا سعی کردین با Gimp کار کنید؟ تمام امکانات photoshop رو داره، بلکم بیشتر. شاید فقط یکم اوایل که دارین استفاده میکنین اذیت بشین چون کلیدهای میانبر و اینجور چیزاش تفاوت داره، ولی در کل کار باهاش خیلی لذت بخشه. من خودم از Gimp استفاده میکنم.

نقل‌قول
لینوکس عموما برای کارای تفریحی هنوز به اون حد مطلوب نرسیده

تا چه کاری مد نظرتون باشه.

نقل‌قول
wine؟
« آخرین ویرایش: 08 دی 1386، 05:51 ب‌ظ توسط arash »

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #7 : 08 دی 1386، 08:43 ب‌ظ »

نقل‌قول
wine؟

بله

آفلاین arash

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 08 دی 1386، 09:40 ب‌ظ »
معمولا DirectX توی wine نصب نمیشه. برای اینکه یک چکی کرده باشین به آدرس زیر برین:

/home/USER/.wine/drive_c/windows/system32
شما باید فایلهای DLL زیر رو تو این فولدر داشته باشین:
d3dx9_24 تا d3dx9_36 (که میشه 13تا فایل)
d3dx10_33 تا d3dx10_36 (که میشه 4تا فایل)

در غیر اینصورت باید اینها رو به صورت دستی تو این فولدر کپی کنین. هم میتونید اگر ویندوز رو سیستم دارین از روی system32 درایو ویندوز بر دارین یا اینکه یک جستجو بکنید و از رو اینترنت همه رو دانلود کنید. (من همین کار رو کردم)

اگر هم که بودن بهتره بازی رو از طریق ترمینال اجرا کنین. مثلا:

cd /GAME PATH
wine GAME.exe

اگر اجرا نشد خروجی wine رو بزارین شاید بشه کاری کرد. همه‌ی بازیها رو نمیشه اجرا کرد. بعضی از بازیها رو هم باید ابتدا wine رو patch کرد و بعد نصب کرد (مثل call of duty 4 که من نصب کردم)
در ضمن بازی داخل wine معمولا همون کیفیت بازی داخل ویندوز رو نداره.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 09 دی 1386، 12:26 ق‌ظ »
تا حالا سعی کردین با Gimp کار کنید؟ تمام امکانات photoshop رو داره، بلکم بیشتر. شاید فقط یکم اوایل که دارین استفاده میکنین اذیت بشین چون کلیدهای میانبر و اینجور چیزاش تفاوت داره، ولی در کل کار باهاش خیلی لذت بخشه. من خودم از Gimp استفاده میکنم.
البته تو این 4 - 5 ساله بارها باهاش کار کردم ولی فتوشاپ رو خودم ترجیح میدم که اون هم دلایل بسیار زیادی داره . به قول اینپرایز تو سایت برنامه نویس ........... بی خیال بحثش فوق العاده مفصله.