انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم ذخيره تغييرات در اوبونتو 7.10  (دفعات بازدید: 2308 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ubuntu_new

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
عدم ذخيره تغييرات در اوبونتو 7.10
« : 28 آذر 1386، 02:41 ب‌ظ »
سلام دوستان
من ابونتو 7.10 رو نصب كردم ، اما به يك مشكل خوردم اونم اينكه ، مثلا وقتي مي رم
system>admin>login windows ، تغييرات اعمال مي كنم ، نمي تونم ذخيره كنم ، يعني دوباره به همان مسير مي رم مثل اولش است . جاهاي ديگر هم همين مشكل رو دارم ، نمي تونم تغييرات اعمال شده رو ذخيره كنم .
{من پسورد ريشه رو از ترمينال عوض كردم
sudo -i passwd ، مشكلي نداشت ، ok بود . اما اوبونتو مثل ردهت گزينه آپديت يا ok نداره!!! مثلا اكانت ساختم از network اما Apply اون غير فعال بود . نمي دونم مشكل از كجاست .}
مشكل از كجاست .

آفلاین ubuntu_new

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: عدم ذخيره تغييرات در اوبونتو 7.10
« پاسخ #1 : 29 آذر 1386، 06:00 ب‌ظ »
خودم درستش كردم و واقعا براي اين انجمن كه مدعي پشتيباني است متاسفم
تاسف براي ......................

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #2 : 29 آذر 1386، 09:08 ب‌ظ »
دوست عزیز ظاهراً سوءتفاهمی شده ! اولا هیچ کس تظمینی نکرده یا قولی نداده که همه مشکل های دیگران رو حل کنه. این انجمن هم افرادی هستند مثل خود شما شاید با تجربه های کمتر و یا بیشتر و لزوماً دانای همه مشکلات نیستن که و صحیح نیست که  شما اینقدر طلبکارانه از دوستانی که برای کمک کردن و حل کردن مشکلات دیگران وقت می گزارند شاکی و متأسف باشید. هیچ کسی در اینجا ادعایی نکرده که بتونه و بخواد همه مشکلات رو حل کنه
و  اگر شما اینقدر پر توقع هستید که از دیگران توقع دارین که دیگران وظیفه دارند که مشکلات شما رو حل کنند، پیشنهاد می کنم عضویت خودتون رو در این انجمن لغو کنید و در انجمنی که چنین ادعایی داره و قسم خورده هست که مشکلاتتون رو برطرف کنه عضو بشید.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #3 : 29 آذر 1386، 09:37 ب‌ظ »
سلام،
همون طور که آقا سید مهدی گفت، ما همه این جا هستیم که به هم کمک کنیم. پیش‌نهاد می‌کنم تو هم اگر مایلی از اوبونتو استفاده کنی، به جمع ما بپیوندی... فقط با کمی صبر بیشتر ;)
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

lomion

• مهمان
« پاسخ #4 : 29 آذر 1386، 10:57 ب‌ظ »
سلام،
همون طور که آقا سید مهدی گفت، ما همه این جا هستیم که به هم کمک کنیم. پیش‌نهاد می‌کنم تو هم اگر مایلی از اوبونتو استفاده کنی، به جمع ما بپیوندی... فقط با کمی صبر بیشتر ;)
درسته. اینجا جایی که همه به هم کمک می‌کنن در حدی که بتونن و بلد باشن. اگه می تونید به IRC بیاید.

آفلاین ubuntu_new

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 30 آذر 1386، 12:38 ب‌ظ »
مهدي جان ، فكركنم شما از حرف من اشتباه برداشت كرديد ، منظور من اينكه شما گفتيد نبود و منظورم اين بود كه دوست لطف كنند يه عنايتي هم به پست هاي ما مبتدي ها كنند .

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #6 : 30 آذر 1386، 02:49 ب‌ظ »
مهدي جان ، فكركنم شما از حرف من اشتباه برداشت كرديد ، منظور من اينكه شما گفتيد نبود و منظورم اين بود كه دوست لطف كنند يه عنايتي هم به پست هاي ما مبتدي ها كنند .

دوست عزیز تا جایی که من دوستان حاضر و فعال این فروم رو می شناسم تمام سعی و تلاششون برای کمک کردن به امثال من و شما بوده و با گرفتاری و کمبود وقتی که دارن حتی تا نیمه های شب هم از خواب شیرین و نازنینشون می زنن و به کمک کردن در حل مشکلات دوستان می پردازند (از مشاهده اطلاعات کاربری ناظرین انجمن و دیگر فعالان انجمن این مطلب به راحتی قابل استنباط هست). اگر هم موردی و یا مواردی پیش اومده که بدون پاسخ مونده دلیل بر بی اعتنایی دوستان نیست، بلکه به صورت اتفاقی تاپیکی از زیر دستشون در میره و دیده نمی شه و یا دیده می شه ولی اینقدر مشغول کمک به دوستان هستند که فراموش می کنن به این تاپیک ها هم بپردازن. مطمئن باشید در پاسخ گویی به سوالات دوستان هیچ غرض‌ورزی وجود نداره. من به نوبه خودم از تمامی دوستان و ناظرین محترم انجمن و admin فروم تشکر می کنم که با کمبود وقت و گرفتاری های خاص خودشون باز هم به حل مشکلات من و دیگر تازه‌کارها می پردازند.

شاد و پیروز و سربلند باشید
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #7 : 30 آذر 1386، 03:17 ب‌ظ »
شما که اینطور فکر می کنی می تونستی به جای استفاده از چنین جملاتی برای بقیه بگی چطور مشکلت رو حل کردی تا اگر شخص دیگه ای هم چنین مشکلی داشت از دانش شما استفاده کنه. پس تاسف برای... به جای تاسف برای انجمنی که از نظر شما مدعی پشتیبانی است.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #8 : 30 آذر 1386، 07:22 ب‌ظ »
بی خیال  ;) بگو چکار کردی
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین ubuntu_new

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 01 دی 1386، 12:07 ب‌ظ »
دوست عزيز چيز خاصي نبود و فكر كنم به خاطر تازه كاربودن من بود و مشكل فوق به راحتي حل شد ، كاري كه من كردم بعد از اعمال تغييرات سيستم رو خاموش و روشن كردن و ديدم كه تغييرات اعمال شده بود و باز هم اگر كسي از صحبت من ناراحت شده ديگه شرمنده  :'( :oops:.