انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اشکال اساسی در ابونتو ( ترمینال اجرا نمی شود! )  (دفعات بازدید: 1619 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین noshad_da

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
    • زندگي روي نت!
سلام
دوستان برنامه ترمینال اجرا نمیشه! وقتی می خوام ترمینال رو اجرا کنم یک پنجره سفید باز میشه که منو هم نداره و دیگه چیزی نیست. به جز اون کلا هیچ پنجره ای منو نداره! لطفا کمک کنید! برنامه ها هم خیلی دیر اجرا میشن. تصویر زیر رو ببینید تا متوجه بشید جریان چیه!  ](*,)

http://i2.tinypic.com/8228y85.png
زندگي روي نت!

یک دقیقه صبر کردم و بعد گفتم: بله!؟...

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
من این مشکل رو قبلا داشتم و توی این فورم هم چند راه پیشنهاد شده اونا رو بخون اگه درست نشد این رو هم آزمایش کن:
تو ترمینال بزن:
cp ~/.config/compiz/compizconfig/config ~/.config/compiz/compizconfig/config_backup
rm ~/.config/compiz/compizconfig/config
Humanity to others...

آفلاین noshad_da

• Jr. Member
  • *
    • زندگي روي نت!
من این مشکل رو قبلا داشتم و توی این فورم هم چند راه پیشنهاد شده اونا رو بخون اگه درست نشد این رو هم آزمایش کن:
تو ترمینال بزن:
cp ~/.config/compiz/compizconfig/config ~/.config/compiz/compizconfig/config_backup
rm ~/.config/compiz/compizconfig/config

ترمینال اصلا اجرا نمیشه که من بتونم دستوری توش وارد کنم! احتمالش هست مشکل از کارت گرافیک باشه؟ نمی دونم چیه ولی هر چی هست به شدت سرعت سیستم پایین اومده حتی صفحات وب رو هم دیر باز می کنه!
« آخرین ویرایش: 29 آذر 1386، 08:46 ب‌ظ توسط noshad_da »
زندگي روي نت!

آفلاین noshad_da

• Jr. Member
  • *
    • زندگي روي نت!
یافتم! هر چی هست احتمال زیاد مربوط به کارت گرافیکمه! نمی دونم چیه ولی به هر حال وقتی که از appearance preferences قسمت visual effects رو none انتخاب کردم همه چی درست شد! عجیبه من کارت گرافیکمو با این دستور نصب کردم:

sudo apt-get install nvidia-glx nvidia-kernel-common
زندگي روي نت!

lomion

• مهمان
به جای این کار و نصب از ترمینال از بخش restricted driver manager استفاده کنید.
شاید nvidia-glx-new باشه.
 کارتتون (گرافیکی) چیه؟