0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: Persian Developer در 16 اسفند 1390، 04:20 بظنقلقول از: AliRezaiMi در 15 اسفند 1390، 08:54 بظنقلقول از: esfahan2000 در 15 اسفند 1390، 07:45 بظالبته من این دو تا را داشتم اما یه مشکلی پیش میاد زمانی که شما کرنل را در دبیان اپدیت میکنی توی گراب دیگه ابونتو را نمیاره و باید بیای توی دبیان و اینو بزنی:کد: [انتخاب]update-grubکه البته من دفعه اول درست شد اما دفعه بعد دیگه نشد و الان توی گرابم فقط دبیان هستش .و دیگه با اون دستور بازگزدانی نمیشه.برای تعمیر و یا اضافه کردن اسم سیستم عاملتون به لیست گراب دو دستور زیر رو در هر توزیعی (دبیان یا اوبونتو) هستید بزنید :کد: [انتخاب]sudo update-grubsudo grub-install /dev/sdaالبته بهتره تو اوبونتو این کد رو بزنیدچه لایوش چه خودشگاهی وقتا میشه که ارور وجود نداشتن میده و شما کافیه اینو بزنیدsudo apt-get install grubو بقیه ی مراحل رو ادامه بدیددوست عزیز این دستور مربوط به نصب پکیج grub هست چه ربطی به تعمیر داره؟!راه تعمیر اونی بود که اشاره شد بهش در پست قبلیم، اگر بعدا اررور پیش اومد باید رفع بشه .
نقلقول از: AliRezaiMi در 15 اسفند 1390، 08:54 بظنقلقول از: esfahan2000 در 15 اسفند 1390، 07:45 بظالبته من این دو تا را داشتم اما یه مشکلی پیش میاد زمانی که شما کرنل را در دبیان اپدیت میکنی توی گراب دیگه ابونتو را نمیاره و باید بیای توی دبیان و اینو بزنی:کد: [انتخاب]update-grubکه البته من دفعه اول درست شد اما دفعه بعد دیگه نشد و الان توی گرابم فقط دبیان هستش .و دیگه با اون دستور بازگزدانی نمیشه.برای تعمیر و یا اضافه کردن اسم سیستم عاملتون به لیست گراب دو دستور زیر رو در هر توزیعی (دبیان یا اوبونتو) هستید بزنید :کد: [انتخاب]sudo update-grubsudo grub-install /dev/sdaالبته بهتره تو اوبونتو این کد رو بزنیدچه لایوش چه خودشگاهی وقتا میشه که ارور وجود نداشتن میده و شما کافیه اینو بزنیدsudo apt-get install grubو بقیه ی مراحل رو ادامه بدید
نقلقول از: esfahan2000 در 15 اسفند 1390، 07:45 بظالبته من این دو تا را داشتم اما یه مشکلی پیش میاد زمانی که شما کرنل را در دبیان اپدیت میکنی توی گراب دیگه ابونتو را نمیاره و باید بیای توی دبیان و اینو بزنی:کد: [انتخاب]update-grubکه البته من دفعه اول درست شد اما دفعه بعد دیگه نشد و الان توی گرابم فقط دبیان هستش .و دیگه با اون دستور بازگزدانی نمیشه.برای تعمیر و یا اضافه کردن اسم سیستم عاملتون به لیست گراب دو دستور زیر رو در هر توزیعی (دبیان یا اوبونتو) هستید بزنید :کد: [انتخاب]sudo update-grubsudo grub-install /dev/sda
البته من این دو تا را داشتم اما یه مشکلی پیش میاد زمانی که شما کرنل را در دبیان اپدیت میکنی توی گراب دیگه ابونتو را نمیاره و باید بیای توی دبیان و اینو بزنی:کد: [انتخاب]update-grubکه البته من دفعه اول درست شد اما دفعه بعد دیگه نشد و الان توی گرابم فقط دبیان هستش .و دیگه با اون دستور بازگزدانی نمیشه.
update-grub
sudo update-grubsudo grub-install /dev/sda
[روش شما جواب نداد .......
نقلقول از: esfahan2000 در 17 اسفند 1390، 12:35 بظ[روش شما جواب نداد .......چرا ؟خروجی دستورها.
نقلقول از: AliRezaiMi در 17 اسفند 1390، 02:42 بظنقلقول از: esfahan2000 در 17 اسفند 1390، 12:35 بظ[روش شما جواب نداد .......چرا ؟خروجی دستورها.خب دستور شما گراب دبیان را نصب میکنه کاری به گراب ابونتو نداره که ......