حرفهای یعنی چی؟ یعنی شغلت کاربری گنو/لینوکس باشه؟ فکر نکنم کسی اینجا چنین شغلی داشته باشه!
اگه منظورت ماهر شدن در استفاده از گنو/لینوکسه با کار کردن و کسب تجربه و جواب دادن به سوالهای دوستان در انجمن میتونی به این هدف دست پیدا کنی
حرفه ای بدین منظور است که بتونم که کامل از تک تک برنامه ها مثل ویندوز سر دربیارم
من خودم مهندس نرم افزار هستم و کار اصلیم هم شبکه است
به هر جال مثلا برای یک فردی که تازه با یک محیطی آشنا میشه اصلاحا بهش یه نقشه راه میدن میگن مثلا فلانی از این جا شروع کن این ها را بخون و اینها را نیاز داری
من هم دنبال این نقشه راه هستم
مثلا تا چند روز نمیدونستم که چطوری یه فایل را تویه جایی که سطح دسترسیش واسم تعریف نشده کپی کنم ولی الان تقریبا میدونم
مثلا چطوری با همین TERMINAL کار بکنم ؟
آیا اصلا واسه یه تازه کاری مثل من توصیه میشه که با ترمینال کار بکنم یا با همین واسط گرافیکی لینوکس کار بکنم
منظور سوالم از حرفه ای شدن اینه دیگه تو کارهای روزمرم به مشکل نخورم
به هر حال جناب بهزادی خودتان دیگه استاد هستید و بفرمایید که از کجا ها باید شروع کنم
تویه چه بخش هایی باید وقت بیشتری بذارم تا اونها را به نقاط قوتم تبدیل کنم
چه بخش هایی را احساس میکنید باید تقویت بشه که مثلا یه کاربری که از ویندوز اومده رویه لینوکس رویه همون ها ضعف داره
میخوام خیلی سریع بحث اپراتوری و کار کردن با نرم افزار ها را یاد بگیرم و و بعدش زوم کنم رو بحث شبکه
چون به شدت تویه لینوکس احساس راحتی میکنم و فکر میکنم واقعا آینده از آن لینوکس و صد در صد ارزش وقت گذاشتن را داره .........