انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی در نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 892 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین XEN

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
  • WoooooooW
    • وبگاه شخصیم
راهنمایی در نصب اوبونتو
« : 25 اسفند 1390، 09:11 ب‌ظ »
با سلام
من روی لپ تاپ یک ویندوز نصب دارم و 500 گیگابایت حافظه دارم.
روی این 500 گیگ 6 درایو نصب است که روی یکیش ویندوز هست.
از 4 درایو باقی مانده چه طوری و چقدر فضا کم کنم و چند درایو به چه صورت برای نصب اوبونتو بسازم.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
قدرت دست ماست...

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
پاسخ به: راهنمایی در نصب اوبونتو
« پاسخ #1 : 25 اسفند 1390، 09:46 ب‌ظ »
سلام

http://wiki.ubuntu.ir/Installation/Partitioning

تو انجمن هم باید قبلا درباره این موضوع بحث شده باشه، یه سرچی بزنین

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #2 : 26 اسفند 1390، 09:06 ق‌ظ »
۴ تا پارتیشن داری که روی یکیش ویندوز نصبه پس ۵ تا باقی می مونه نه ۴ تا
به نظر من اختصاص 20 گیگابایت به درایو root بسیار مناسبه و کافیه پارتیشنهای دیگه (مثل swap) رو هم نیازی نیست بسازی البته اگه نیاز پیدا کردی می تونی swap file یا swap partition رو بعدا بسازی ولی سعی کن درایوی که به اوبونتو اختصاص میدی روی primary باشه
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین XEN

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
  • WoooooooW
    • وبگاه شخصیم
« پاسخ #3 : 26 اسفند 1390، 12:28 ب‌ظ »
سلام
یک کم بیشتر دقت کنین. نوشته بودم 6 تا.
ممنون از پاسخ ها.
قدرت دست ماست...

آفلاین googoolak

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
« پاسخ #4 : 26 اسفند 1390، 03:03 ب‌ظ »
منم با مشکل ساختن فضای آزاد مواجه شدم.کل هاردمو یک پارچه میبینه.توی فضای آزادشم نمیتونم پارتیشن بسازم.ارور میده بیشتر از 4 پارتیشن پریمری نمیشه ساخت.در حالی که 3 تا پارتیشنا همه زیر 20 مگن. اون یکیم 53 گیگه فک کنم مال ویندوزمه.اگه پاکش کنم ویندوزم نمیپره؟ اوبونتو 11.10 هم هست.چیکار کنم واسه نصب:(  غیر از نرم افزار پارتیشن بندی  توی خود مراحل نصب  تو قسمت پارتیشن بندی نصب باز این درایو 53 گیگی هست. اگه پاکش کنم ویندوز نمیپره؟ آخه فقط همین درایوو نشون میده.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 26 اسفند 1390، 03:52 ب‌ظ »
سلام
یک کم بیشتر دقت کنین. نوشته بودم 6 تا.
ممنون از پاسخ ها.

منظورم ۶ بود که یکیش ویندوز میشه ۵ تا نه ۴ تا البته این زیاد مهم نیست چون احتمالا قسمت extended رو حساب کردی

googoolak یکی دیگه از دوستان هم مشکل شما رو داشت که با پارتیشن بندی دوباره توی اوبونتو مشکلش برطرف شد
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 27 اسفند 1390، 08:32 ب‌ظ »
خب ۶ تا پارتیشن که نمی‌تونی داشته باشی. کلا روی هر دیسکی که جدول پارتیشن داس داشته باشه (ویندوز بتونه روش نصب شه) شما می‌تونی حداکثر ۴ پارتیشن داشته باشی. حالا ممکنه بعضی از این پارتیشن‌ها رو به صورت مجازی تقسیم به دو، سه، یا چهار پارتیشین بکنی. برای درک درست از وضعیت پارتیشن‌هات، سیستمت رو با یه سی‌دی زنده‌ی گنو/لینوکس بوت کن و با Gparted یا disk utility ببین که در چه وضعی هستن. ممکنه با یه جابه‌جایی کوچیک بشه محیط مناسب برای نصب اوبونتو رو درست کرد، یا ممکنه حتا نیاز به فرمت کل دیسک داشته باشی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 28 اسفند 1390، 03:04 ب‌ظ »
خب ۶ تا پارتیشن که نمی‌تونی داشته باشی. کلا روی هر دیسکی که جدول پارتیشن داس داشته باشه (ویندوز بتونه روش نصب شه) شما می‌تونی حداکثر ۴ پارتیشن داشته باشی. حالا ممکنه بعضی از این پارتیشن‌ها رو به صورت مجازی تقسیم به دو، سه، یا چهار پارتیشین بکنی. برای درک درست از وضعیت پارتیشن‌هات، سیستمت رو با یه سی‌دی زنده‌ی گنو/لینوکس بوت کن و با Gparted یا disk utility ببین که در چه وضعی هستن. ممکنه با یه جابه‌جایی کوچیک بشه محیط مناسب برای نصب اوبونتو رو درست کرد، یا ممکنه حتا نیاز به فرمت کل دیسک داشته باشی

بحث سر نوشته آغازین پست بود که توی تفریغ اشتباه شده بود وگرنه حق با شماست هر دیسک حداکثر می تونه ۴ پارتیش primary و یا ۳ primary و یک extended‌    داشته باشه