سلام
بالاخره پس از مشقتهای فراوان موفق شدم ies4linux رو توی اوبونتو نصب کنم. هرچند ies4linux قدیمیه ولی این روش نصب ie نسبت به سایر روشها هم آسون تره هم بی اشکاتر و هم در نهایت کار راه بندازتر! خود من که نیاز به باز کردن سایت گلستان دارم فقط با این روش تونستم گلستان رو باز کنم.
نصب:
خب! گفتم ies4linux قدیمیه و برای نصب شدن نیاز به نسخه wine1.0 به پایین داره که جدیدا wine1.0 به پایین نایاب شده و نیست. پس مجبوریم اونو با wine1.2 یا wine1.3 راه بندازیم. نصب اینجوری هم مشکلی داره که راه حلش رو بهتون میگم.
پس اول باید wine رو نصب کنیم:
sudo apt-get install wine1.3
بعد از اون ies4linux رو نصب میکنیم:
wget http://www.tatanka.com.br/ies4linux/downloads/ies4linux-latest.tar.gz
tar zxvf ies4linux-latest.tar.gz
پیش از نصب اول باید اون مشکل رو حل کنیم. حوصله توضیح دادنش رو ندارم پس فقط راه حلش رو میگم. به مسیر /ies4linux-*/lib/ برید. فایل functions.h رو باز کنید و هرچی کلمه wineprefixcreate توش هست رو با wineboot جایگزین کنید. این کار رو برای فایل install.sh هم بکنید. حالا ادامه نصب رو پی می گیریم:
cd ies4linux-*
./ies4linux
در صفحهی باز شده ieهایی که می خواید نصب کنید رو انتخاب کنید. به نظر من فقط ie6 رو تیک بزنید. تیک flash player رو هم بردارید چون لینکش خرابه و دانلود نمیشه! بعد هم تأییدش کنید و منتظر بمونید تا همه فایل های مورد نیاز دانلود و نصب بشن. ممکنه در حین دانلود اررور بده. برنامه رو ببندید و دوباره باز کنید. در نهایت ies4linux نصب میشه و لینکش هم روی دسکتاپ میافته!
مشکل دومی که هست و حل نشده اینه که وقتی باهاش سایت گلستان رو باز میکنم دفعه بعد دیگه ie باز نمیشه!
موفق باشید.
(وای! خسته شدم!)