انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا واقعا باید از ویندوز به لینوکس مهاجرت ک&#  (دفعات بازدید: 8609 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین windowsORlinux

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
پاسخ به: آیا واقعا باید از ویندوز به لینوکس م
« پاسخ #15 : 04 آبان 1390، 02:28 ب‌ظ »
راستش خودم متوجه سوالم شدم.مرسی که با صبوری جواب میدی. من سرچ زدم و گشتم ولی اطلاعات پراکنده ای پیدا کردم در مورد مخزن ، اینکه مخزن چیه و چه کارایی میشه باهاش کردو ... . راستی من چطور میتونم یک سری از نرم افزارهای معادل ویندوزی رو تو لینوکس گیر بیارم ؟؟
من هرچی میگردم پیدا نمی کنم نسخه لینوکسی مایا رو توی سایتش
« آخرین ویرایش: 04 آبان 1390، 03:39 ب‌ظ توسط windowsORlinux »

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me
راستش خودم متوجه سوالم شدم.مرسی که با صبوری جواب میدی. من سرچ زدم و گشتم ولی اطلاعات پراکنده ای پیدا کردم در مورد مخزن ، اینکه مخزن چیه و چه کارایی میشه باهاش کردو ... . راستی من چطور میتونم یک سری از نرم افزارهای معادل ویندوزی رو تو لینوکس گیر بیارم ؟؟
من هرچی میگردم پیدا نمی کنم نسخه لینوکسی مایا رو توی سایتش

مخزن چیست :

http://fedorafans.com/1390/03/28/17/

نرم افزارهای معادل :

http://wiki.ubuntu.ir/SoftwareEquivalents

موفق باشی
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1322

آفلاین windowsORlinux

• Newbie
  • *
alend عزیز ممنون چند تا سوال دارم
تو این pdf فقط نسخه fedore  و redhat  بود ، آیا مایا فقط روی این نسخه ها اجرا میشه ؟
من کارت گرافیکم 9400gt هستش که توی لیست نبود آیا به مشکل بر میخورنم از این نظر؟

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
روی ubuntu هم اجرا می شود ولی به راحتی redhat و fedora نسب نمی شود.

در مورد سوال دوم فقط می توانم بگم که بهتر آزمایش کنی ;D.

آفلاین windowsORlinux

• Newbie
  • *
alend  عزیز ممنون که پاسخ سوالامو میدی ولی یکم نا امید شدم. :'( :'( :'( :'( :'( :'(
آیا لینکی هست که توضیحی درباره انواع سخت افزارهای قابل شناسایی در لینوکس داشته باشه؟؟؟

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
در مورد کارت گرافیک nvidia می توانید به خود سایت nvidia قسمت download driver مراجعه کنید.

آفلاین bijanbina

• Full Member
  • *
  • ارسال: 200
  • جذاب دو عالم
    • بیژن بینایی
دیدم همه نظر دادن منم نظرم رو می گم

ببین دوست من اگر شما کسی هستی که روزانه بیش از ۲ ساعت با کامپیوتر کار می کنی و کارت هم تکراری نیست مثلا نمی خواهی از کامپیوتر فقط برای تایپ یا چک کردن میل و ... استفاده کنی لینوکس خیلی خوبه

اما برای کسانی که حوصله تنظیم کردن لینوکس رو ندارن و فقط به کامپیوتر به چشم ورد و فوتوشاپ و ... می نگرند لینوکس خوب نیست

لینوکس یعنی این که سیستمت رو خودت اون طوری که دوست داری بسازی مثال بیرونیش هم مثل کسایی هست که می رن ماشین رو اسپرت می کنن با کسایی که هیچ دستی به ماشینی که از کارخونه اومده بیرون نمی زنن هست

البته لینوکسی ها خیلی فرانر از یک اسپرت کننده ماشین می فهمن و کارشون هم خیلی حرفی ای تره به هر حال خود دانی

آفلاین windowsORlinux

• Newbie
  • *
مرسی bijanbina عزیز مثال ملموسی زدی
راستی شما در مورد سخت افزارهای قابل شناسایی در لینوکس اطلاعاتی داری؟؟البته منظورم کلی.

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
یه لینوکس رو نصب کن یا با دیسک زنده بیا بالا بعد برو تو این سایت و قدم به قدم برو جلو تا ببینی که خود کرنل کدوم قطعات کامپیوترت رو میشناسه.

http://kmuto.jp/debian/hcl/

این فقط درایورهای داخل کرنل هست. یعنی نصب کردن نمی خواد. خیلی از قطعات هم هستن مثل کارتهای گرافیک و بعضی کارتهای شبکه بیسیم که باید درایورشونو نصب کنی. به شخصه به جز این موارد نیازی به نصب درایور نداشتم. البته من یه دسکتاپ و یه لپتاپ معمولی دارم و کار گرافیکی تو لینوکس نکردم.
دوست خوب من بهتره شما بگی چه سخت افزارهایی مدنظرتون هست شاید بهتر نتیجه بگیری.

من موندم اینایی که تو هالیوود فیلم ماشین ها رو روی لینوکس کامپایل کردن از چه برنامه هایی استفاده میکنن.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: آیا واقعا باید از ویندوز به لینوکس م
« پاسخ #25 : 11 آبان 1390، 06:28 ق‌ظ »

من موندم اینایی که تو هالیوود فیلم ماشین ها رو روی لینوکس کامپایل کردن از چه برنامه هایی استفاده میکنن.

maya!

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
دوست عزیز به نظر من اوبونتو رو کنار ویندوز نصب کن و خودت رو ملزم به استفاده از اون کن در این صورته که می تونی پیشرفت کنی و یاذ بگیری وگرنه خیلی زود از لینوکس خسته میشی و میزاریش کنار من الان چهارمین باره که می خوام به لینوکس مههاجرت کنم (که بار چهارم موفق شدم) هر بار یکی دو هفته ای لینوکی رو نصب می کردم و به اولین مشکل که می خوردم پاکش کردم ولی الان اون رو می پرستم و از هر مشکلی استقبال می کنم تا بیشتر یاد بگیرم گنو لینوکس یک فرهنگ - فرهنگ آزادی و آزادگی و با این همه آزادی و زیبایی که داره باز هم سیستم عاملی مثل BSD وجود داره که خیلی آزادتره و اینه که هر انسان ازادی دوستی رو شادمان می کنه
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین bijanbina

• Full Member
  • *
  • ارسال: 200
  • جذاب دو عالم
    • بیژن بینایی
مرسی bijanbina عزیز مثال ملموسی زدی
راستی شما در مورد سخت افزارهای قابل شناسایی در لینوکس اطلاعاتی داری؟؟البته منظورم کلی.
لینوکس ۹۹ درصد نرم افزار ها رو می شناسه اگر هم می خواهی قبل از نصب مطمپن بشی کافیه با سی دی اوبونتو بوت کنی اگر سیستم بالا اومد که هیچ در غیر این صورت در انجمن مشکل خود را بیان کنید!

راستی با بوت کردن شما لینوکس رو نصب نمی کنین بلکه فقط به صورت زنده اجراش می کنید

آفلاین علیرضا خدایی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
به نظر من بلندر هم میتونه کارتو راه بندازه. ;) ;) ;)
In the Country of the Blind, the one-eyed man is King... Shexpier