انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب فدورا (حل شد)  (دفعات بازدید: 1592 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
مشکل در نصب فدورا (حل شد)
« : 02 فروردین 1391، 01:17 ق‌ظ »
سلام دوستان, من روی کامپیوترم 2 دیسک سخت دارم, یکی از اونا که اکس پی نصب کردم, روی دومی 5 پارتیشن ساختم و یه فضای 70 گیگی خالی گذاشتم واسه نصب فدورا, هنگام نصب فدورا 3 پارتیشن   / swap - ex4 /home - ex4  ساختم, پس از نصب میگه سیستم باید ری بوت بشه بعده ری بوت کردن چیزی به غیره سیستم عامل ایکس پی بالا نمیاد !!! چرا ؟ :(
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1391، 06:07 ب‌ظ توسط smemamian »
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
پاسخ به: مشکل در نصب فدورا :(
« پاسخ #1 : 02 فروردین 1391، 01:53 ق‌ظ »
سلام دوستان, من روی کامپیوترم 2 دیسک سخت دارم, یکی از اونا که اکس پی نصب کردم, روی دومی 5 پارتیشن ساختم و یه فضای 70 گیگی خالی گذاشتم واسه نصب فدورا, هنگام نصب فدورا 3 پارتیشن   / swap - ex4 /home - ex4  ساختم, پس از نصب میگه سیستم باید ری بوت بشه بعده ری بوت کردن چیزی به غیره سیستم عامل ایکس پی بالا نمیاد !!! چرا ؟ :(
گراب رو نصب نمیکنه ، حالا یا دستی هست یا خودش اینکار رو نمیکنه.

آفلاین kraken

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
« پاسخ #2 : 02 فروردین 1391، 01:34 ب‌ظ »
سلام دوستان, من روی کامپیوترم 2 دیسک سخت دارم, یکی از اونا که اکس پی نصب کردم, روی دومی 5 پارتیشن ساختم و یه فضای 70 گیگی خالی گذاشتم واسه نصب فدورا, هنگام نصب فدورا 3 پارتیشن   / swap - ex4 /home - ex4  ساختم, پس از نصب میگه سیستم باید ری بوت بشه بعده ری بوت کردن چیزی به غیره سیستم عامل ایکس پی بالا نمیاد !!! چرا ؟ :(
ولی من فکر نمیکنم که مشکل از گراب باشه !!!

بیشتر مربوط به هارد میشه ! شما اختمالا تو هارد مستر ایکس پی رو نصب کردید !!
راه حلی نمیبینم مگر اینکه 2 تا سیستم عامل رو تو 1 هارد نصب کنی و از هارد دوم برای نگهداری فایل استفاده کنی  ;)

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 02 فروردین 1391، 05:36 ب‌ظ »
سلام دوستان, من روی کامپیوترم 2 دیسک سخت دارم, یکی از اونا که اکس پی نصب کردم, روی دومی 5 پارتیشن ساختم و یه فضای 70 گیگی خالی گذاشتم واسه نصب فدورا, هنگام نصب فدورا 3 پارتیشن   / swap - ex4 /home - ex4  ساختم, پس از نصب میگه سیستم باید ری بوت بشه بعده ری بوت کردن چیزی به غیره سیستم عامل ایکس پی بالا نمیاد !!! چرا ؟ :(

راه حلی نمیبینم مگر اینکه 2 تا سیستم عامل رو تو 1 هارد نصب کنی و از هارد دوم برای نگهداری فایل استفاده کنی  ;)

بله, درسته, من ایکس پی رو تو هارد اولیم نصب کردم. یه بار تست می کنم ببینم درست می شه یا نه
@};-
« آخرین ویرایش: 02 فروردین 1391، 05:38 ب‌ظ توسط smemamian »

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 03 فروردین 1391، 06:08 ب‌ظ »

راه حلی نمیبینم مگر اینکه 2 تا سیستم عامل رو تو 1 هارد نصب کنی و از هارد دوم برای نگهداری فایل استفاده کنی  ;)

ممنونم, نصب شد.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: مشکل در نصب فدورا (حل شد)
« پاسخ #5 : 08 فروردین 1391، 01:08 ب‌ظ »
نیاز به نصب تو یه هارد هم نبود. کافی بود فقط گراب رو روی هارد اول نصب کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن